Altmuligt > Beauty sager > Mascara

Den bedste mascara i 2021

Mads Phikamphon

Alle mascaraerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser af forskellige mascara modeller, så er IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml den bedste mascara til begge køn.

IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml

IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml

🥇 den bedst anmeldte mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

162 DKK hos Med24
176 DKK hos Amazon UK
179 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny mascara, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at lave et fejlkøb.

For at hjælpe folk med at vælge en ny mascara, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 173 liste over de bedste mascara.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en mascara der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye mascara til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en mascara. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 67,- DKK for den billigste mascara til 256,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en mascara fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal.

PS: Sådan finder vi den bedste mascara

For at finde frem til den bedste mascara har vi udvalgt 173 forskellige mascara fra mærker som Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal.

Herefter har robotten indsamlet 114.334 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte mascara.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste mascara.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte mascara

Den bedst anmeldte mascara er IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml. Den står lige nu til 162 DKK hos Med24. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr mascara. Prisen er nemlig lidt over gennemsnitsprisen for de anmeldte mascara.

IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml

IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml

🥇 den bedst anmeldte mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

162 DKK hos Med24
176 DKK hos Amazon UK
179 DKK hos Nice Hair

Helt usædvanlige 100% af IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown. Den står lige nu til 67 DKK hos Amazon UK.

Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown

Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown

🥈 den bedst anmeldte billige mascara
🥉 den billigste mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

67 DKK hos Amazon UK
79 DKK hos Nice Hair

Ser vi på Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Køber du den billige Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown fremfor IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml ovenfor, så kan du spare 95 DKK. Du kan med andre ord spare 59%.

Hvis vi sammenligner den bedste mascara med alle de andre mascara modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er ret tydeligt at IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml er en del bedre anmeldt end alle de andre mascara. IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Noget billigere Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown er her de blå barer).Mærket IDUN Minerals som den bedste mascara kommer fra fremstår ligeså virkeligt godt indefor produkter som fx. mascara.

Som nævnt, så kommer den bedste billige mascara fra Benecos. Benecos fremstår også rigtig godt indefor produkter som mascara.

Den bedste økologiske mascara

Leder du efter en økologisk mascara, så får Lavera Deep DarknessBlack Trend 13 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 81 DKK (før 100) hos Netspiren.Hvis du jagter en mascara til damer, så er den bedst anmeldte Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black. Den står netop nu til 193 DKK (før 260) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så er det dog værd at notere dig at den allerbedste mascara herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Vil du have en mascara specifikt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black på triste 1 eller 2 stjerner.Mascara fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en mascara fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste mascara fra et par af disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte mascara fra hvert mærke.

Kigger vi på Clinique mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Clinique Chubby Lash Fattening. Netop nu har vi den til 159 DKK (før 175) hos Nice Hair.

Ser vi på Clinique Chubby Lash Fattening anmeldelserne, så har vi hele 86% på 4-5 stjerner.Kigger vi på Lancome mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black. Netop nu har vi den til 193 DKK (før 227) hos Escentual.

Bestemt godt nok er kun 0% af Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner.Kigger vi på MAYBELLINE mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Maybelline Classic Volum ExpressExtra Black. Netop nu har vi den til 29 DKK (før 90) hos Hair Outlet.

Ser vi på Maybelline Classic Volum ExpressExtra Black anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Kigger vi på loreal mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml. Netop nu har vi den til 75 DKK (før 139) hos Hair Outlet.

Anmeldelserne af Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5🤩10 konkurrenter

Udover den bedste mascara lige herover, så findes der også en sjat andre spændende mascara. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide mascaraerne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste mascara har vi IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 179 DKK.IDUN Minerals Idun Eir Waterproof

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit IDUN Minerals Idun Eir Waterproof 5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste mascara. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er lige nu til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 159 DKK.Helena Rubinstein Lash QueenSexy Blacks 5.8 Ml Black Waterproof

5.05 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Helena Rubinstein Lash QueenSexy Blacks 5.8 Ml Black Waterproof, der i anmeldelserne får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 256 DKK.Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks

5.05 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks, der i anmeldelserne får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 256 DKK.Helena Rubinstein Lash CC Carbon CARE7.3 Ml 01 Noir Intense

5.05 stjerner

Helena Rubinstein Lash CC Carbon CARE7.3 Ml 01 Noir Intense ligger med 5 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne, selvom den er lidt udenfor de bedste mascara. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 229 DKK.Max Factor False Lash EFFECT13.1 Ml Black/Brown

5.05 stjerner

Ligeså godt anmeldt er Max Factor False Lash EFFECT13.1 Ml Black/Brown. Den får nemlig 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 99 DKK.Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown

5.05 stjerner

Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder den er en god mascara.

Den får 5 stjerner og fantastisk nok er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 135 DKK.Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black

5.05 stjerner

En af de øvrige spændende mascara er Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og særdeles godt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 239 DKK.Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black

5.05 stjerner

Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder den er en god mascara.

Den får 5 stjerner og meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 193 DKK.Lancome Hypnose Dame 6 Gr Brown

5.05 stjerner

En af de øvrige spændende mascara er Lancome Hypnose Dame 6 Gr Brown, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 239 DKK.Flere modeller

Udover de gode mascara herover, så har vi checket anmeldelser for flere modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der modeller der får ned til under 2 stjerner😮

5.0Yves Saint Laurent YSL Flash PRIMER5.1 Ml
5.0Max Factor 2000 CALORIE9 Ml Navy
5.0Max Factor 2000 Calorie Curl
5.0Clarins Wonder PERFECT4D 8 Ml Waterproof 01 Black
5.0GOSH Copenhagen GOSH Show Me Volume Carbon Black
5.0L'Oréal Unlimited
5.0Estee Lauder Estée Lauder -Sumptuous Extreme Sort/Noir
5.0Estee Lauder Sumptuous Rebel Length +LIFT8 Ml 01 Black
5.0Helena Rubinstein Spider EyesBase 6.2 Ml
5.0IDUN Minerals Gull
4.9Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml
4.8Dr. Hauschka VOLUME02 Brown
4.7Lancome Cils Booster XL Base Volume 5.5 Ml
4.7Maybelline Classic Volum ExpressExtra Black
4.6Perricone MD No Makeup
4.6Smashbox Full Exposure WATERPROOF8 Ml Jet Black
4.6Max Factor Lash CROWN6.5 Ml Black
4.6Loreal False Lash Superstar
4.6GOSH Copenhagen GOSH Rebel Eyes Black
4.6Yves Saint Laurent YSLThe Curler 6.6 Ml 1 Rebellious Black
4.6Bare Minerals Lashtopia Mega VOLUME12 Ml Ultimate Black
4.5Annemarie Börlind Precision & Care Black 13 10 Ml
4.5Clinique Chubby Lash Fattening
4.5Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Rich Black
4.5Lancome HYPNOSE6.2 Ml 01 Black
4.5L'Oréal Paradise Extatic
4.5Loreal Paradise Extatic Primer
4.5Maybelline Total Temptation Black
4.5Maybelline Lash Sensational Intense Black
4.5Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks
4.5Lancome Hypnose Doll EyesWaterproof 01 Black 6.5ML
4.5Lancome Hypnose Doll EYES6.5ML 02 So Brown!
4.5Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux Cils WATERPROOF7.5 Ml 1 Black
4.5Clinique High Impact Lash Elevating Shadow Black
4.5Maybelline Colossal Big Shot
4.5Maybelline Colossal Big Shot WaterproofBlack 9.5ML
4.5Smashbox Super Fan FANNED-OUT10 Ml Black
4.5Lancome GRANDIOSE10 Gr. 01 Black
4.4YOUNGBLOOD Mineral Lengthening Blackout
4.4Maybelline The Colossal 100% Black
4.4Maybelline The Colossal Go Extreme Black
4.4Maybelline The Colossal Big Shot VOLUM' EXPRESS9.5 Ml Daring Black
4.4Maybelline The Falsies Lash Lift Black
4.4Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black
4.4Maybelline Lash Sensational Luscious Black
4.4Max Factor Lash REVIVAL11 Ml 01 Black
4.4L'Oréal Volume Million Lashes Brun
4.4Loreal Volume Million LashesFeline Black
4.4Lancome Monsieur Big 10 Ml
4.4Lancome Monsieur BigWaterproof Nr 01
4.4L'Oréal Mega Volume Missa Manga Baby Roll
4.4Clinique High IMPACT7 Gr. Black/Brown
4.4Clinique High Impact CURLING8 Ml Black
4.4L'Oreal L'Oréal Paris Waterproof Volumen 6.4 Ml
4.4Maybelline Brow DramaTransparent 7.6 Ml
4.4Max Factor Brow Revival 03 Brown
4.4Max Factor Brow Revival 05 Black Brown
4.4GOSH Copenhagen GOSH Boombastic Overdose Black
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Worth The HYPE7 Ml Black
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Worth The Hype WATERPROOF7 Ml Black
4.4L'Oréal UnlimitedWaterproof
4.4Loreal TelescopicEkstra Black
4.4Maybelline Great LASH12.7 Ml Black
4.4L'Oréal Paris Bambi False LashBlack
4.3Annemarie Börlind Long Lasting VolumeBlack
4.3YOUNGBLOOD Full Volume Black
4.3MAYBELLINE Volum'Express
4.3Maybelline The Falsies Lash LIFT8.6 Ml Black Waterproof
4.3Loreal False Lash Bambi Eye Extra Black
4.3Loreal False Lash Bambi Eye Black Waterproof
4.3L'Oréal Double Extension Extra Black
4.3Lancome Hypnose 01 Noir Intens
4.3Lancome Hypnose WATERPROOF6 Ml 01 Black
4.3Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 1 Black
4.3Clarins Wonder Perfect 4D Black
4.3GOSH Copenhagen GOSH Waterproof Volume Black
4.3L'Oréal Telescopic
4.3L'Oréal Paris Telescopic Magnetic Black
4.3TheBalm Body BUILDER12 Ml Black
4.3Dr. Hauschka Defining 02 Brown
4.2La Roche-Posay TOLERIANE Extension
4.2Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Black Brown
4.2Maybelline Total Temptation Waterproof Black
4.2Maybelline Total TEMPTATION8.6 Ml Deep Cocoa
4.2Maybelline Total TEMPTATION8.6 Ml Extra Noir
4.2Helena Rubinstein Lash Queen Feline Waterproof MASCARA7 Ml
4.2Max Factor False Lash Effect Black
4.2Max Factor False Lash EffectWaterproof
4.2Yves Saint Laurent YSL Couture Brow 1 Glazed Brown
4.2L'Oréal Mega Volume Miss Manga
4.2Max Factor 2000 CalorieWaterproof 9 Ml Rich Black
4.2Clarins Supra VOLUME8ML 01 Intense Black
4.2Maybelline Brow DRAMA7.6 Ml Medium Brown
4.2GOSH Copenhagen GOSH Rebel Eyes Lengthening Extreme Black
4.2Elf Cosmetics Eye ENHANCING7.5 Ml Black Diamond
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Black
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Black/Brown
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Deep Blue
4.2Max Factor Masterpiece WATERPROOF4.5 Ml Black
4.2Max Factor Clump DEFY13.1 Ml Black
4.2Max Factor Clump Defying Sort/Brun
4.2Lancome Definicilis 01 6.5ML
4.2Maybelline Snapscara Black
4.2L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara
4.2Lavera Volumeblack Trend
4.2Lavera Volumebrown Trend
4.1Jane Iredale PureLash LENGTHENING7 Gr. Jet Black
4.1Jane Iredale PureLash LENGTHENING7 Gr. Brown/Black
4.1Green People GreenPeople VolumisingBlack
4.1Lavera Deep DarknessBlack Trend 13 Ml
4.1Dr. Hauschka VOLUME01 Black
4.1MAYBELLINE Volum'Express The Colossal 10.7ML Black
4.1Max Factor False Lash Effect Raven Black 13.1ML
4.1Loreal Volume Million Lashes Fatale Black
4.1Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 3 Extreme Blue
4.1Clarins Supra VOLUME8ML 02 Intense Brown
4.1Maybelline SNAPSCARA9.5 Ml Deja Blue
4.1NYX Professional Makeup Doll Eye Volume
4.1TheBalm Mad Lash Black
4.1Max Factor ​ Rise & Shine
4.0Maybelline VOLUM' Express Colossal WP10 Ml Black
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 4 Fascination
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 5 Burgundy
3.9Jane Iredale Longest Lash
3.9Dr. Hauschka DEFINING01 Black
3.9Lancome Monsieur Big VOLUME10 Ml 02 Brown
3.9Elf Cosmetics Volume PLUMPING7.5 Ml Black
3.9Maybelline SNAPSCARA9.5 Ml Black WP
3.9Jane Iredale PURELASH7 Gr. Black Onyx
3.9NYX Professional Makeup Doll Eye Long Lash
3.8Max Factor False Lash Effect VOLUPTUOUS13.1 Ml Black Waterproof
3.8L'Oréal Paris L'Oréal Volume Million Lash Waterproof
3.8GOSH Copenhagen GOSH My FavoriteWashable 38° 10 Ml 001 Black
3.8Elf Cosmetics Lash EXTENDING7.5 Ml Black
3.7Xlash 7 Gr.
3.6Helena Rubinstein Lash Queen Feline Elegance
3.6Dr. Hauschka Volume Plum
3.6Benecos Natural MULTI-EFFECT8 Ml Just Black
3.5Annemarie Börlind 09 Brown A. B. 1 Stk
3.5M2 Beaute Quick-Change ArtistsBlack 6 Ml
3.5L'Oréal Extra Volume Collagene Ekstra
3.5Divaderme Fiber Wings IIBlack
3.3Benecos NaturalAdorable Lashes 5.5 Ml Deep Ocean
3.3Yves Saint Laurent YSL Couture Brow 2 Ash Blond
3.3Max Factor 2000 Calorie Black
3.2Jane Iredale Longest LASH12 Gr. Espresso
3.2Clarins Double Fix
3.2Helena Rubinstein ​ Lash Queen Perfect Blacks
3.2Max Factor Dark MAGIC10 Ml Black
3.0Lavera Intense Volumizing Mascara 13 Ml
3.0Lancome Hypnose Doll EYES6.5ML 011 Noir Intense
3.0L'Oréal Paris Mega Volume Collagene Miss Hippie Black 01
2.8Benecos NaturalVegan Volume 10 Ml Black
2.7New Cid Cosmetics New Cid I-Flutter Double BRUSH8 Ml Black
2.4Benecos NaturalGlamour Look 8 Ml Black
2.3Lancome Hypnose Doll EYES01 So Black 6.5ML
2.0YOUNGBLOOD Full Volume Black Waterproof
2.0Jane Iredale PURELASH7 Gr. Black Onyx
2.0Yves Saint Laurent YSLVolume Effet Faux Cils The Shock 8.2 Ml 1 Asphalt Black
1.0Yves Saint Laurent YSLVinyl Couture 6.7 Ml 4 Brown I'M The Illusion

Læs mere

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

De allerbedste mellemrumsbørste modeller. Mellemrumsbørster fra 20 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

De allerbedste menstruationskopper. Fremragende menstruationskopper fra 101 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

Alle de bedste mundskyl modeller. Fremragende mundskyl fra 33 DKK.

Natcremer

Natcremer

De allerbedste natcreme modeller. Natcremer fra 102 DKK.

Neglelakke

Neglelakke

De allerbedste neglelakke. Fremragende neglelakke fra 15 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*