Altmuligt > Beauty sager > Mascara

Den bedste mascara i 2020

Alle mascaraerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af af anmeldelser af forskellige mascara modeller, så er Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown den bedste mascara til begge køn.

Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown

Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown

🥇 den bedste anmeldte mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

135 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny mascara, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at lave et fejlkøb.

For at hjælpe folk med at vælge en ny mascara, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 193 liste over de bedste mascara.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en mascara der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye mascara til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en mascara. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 49,- DKK for den billigste mascara til 269,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en mascara fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Clinique, Lancome, Nilens Jord og loreal.

PS: Sådan finder vi den bedste mascara

For at finde frem til den bedste mascara har vi udvalgt 193 forskellige mascara fra mærker som Clinique, Lancome, Nilens Jord og loreal.

Herefter har robotten indsamlet 64.893 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte mascara.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste mascara.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte mascara

Den bedst anmeldte mascara er Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown. Den står lige nu til 135 DKK (før 150) hos Nice Hair.

Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown

Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown

🥇 den bedste anmeldte mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

135 DKK hos Nice Hair

Vildt nok er blot 0% af Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown anmeldelserne på triste 1 eller 2 stjerner👍Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Maybelline Colossal Big Shot. Den står lige nu til 65 DKK hos HQ Hair.

Maybelline Colossal Big Shot

Maybelline Colossal Big Shot

🥈 den bedst anmeldte billige mascara

4.64.5 stjerner baseret på 838 anmeldelser

65 DKK hos HQ Hair
69 DKK hos Coolshop
99 DKK hos Nice Hair

Kigger vi på anmeldelserne af Maybelline Colossal Big Shot, så ligger usædvanligt høje 91% på 4+ stjerner ud af 5.Køber du den billige Maybelline Colossal Big Shot fremfor Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown ovenfor, så kan du spare 70 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 52%.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste mascara med gennemsnittet for de andre mascara, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Det er ret tydeligt at Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown er en del bedre anmeldt end alle de andre mascara (Max Factor False Lash Effect 13.1 Ml Black/Brown er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Noget billigere Maybelline Colossal Big Shot er også bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Maybelline Colossal Big Shot er her de blå barer).Den bedste økologiske mascara

Leder du efter en økologisk mascara, så får Lavera Deep DarknessBlack Trend 13 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 81 DKK (før 100) hos Netspiren.Hvis du jagter en mascara til damer, så er den bedst anmeldte Lancome HYPNOSE6.2 Ml 01 Black. Den står netop nu til 195 DKK (før 260) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så er det dog værd at notere dig at den allerbedste mascara herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Vil du have en mascara specifikt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.Mascara fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en mascara fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste mascara fra et par af disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Clinique, Lancome, Nilens Jord og loreal. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte mascara fra hvert mærke.

Kigger vi på Clinique mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Clinique High IMPACT7 Gr. Black/Brown. Netop nu har vi den til 146 DKK (før 195) hos Nice Hair.Kigger vi på Lancome mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Lancome Cils Booster XL Base Volume 5.5 Ml. Netop nu har vi den til 188 DKK (før 250) hos Nice Hair.

Checker vi Lancome Cils Booster XL Base Volume 5.5 Ml anmeldelserne, så har vi helt vildt høje 94% på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på Nilens Jord mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Nilens Jord Volume Black. Netop nu har vi den til 145 DKK hos Helsebixen.

Nilens Jord Volume Black

Helt fantastisk er blot 0% af anmeldelserne af Nilens Jord Volume Black i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Kigger vi på loreal mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Loreal Paradise Extatic Primer. Netop nu har vi den til 68 DKK hos Computersalg.

Hele 85% af Loreal Paradise Extatic Primer anmeldelserne er på 4-5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste mascara lige herover, så findes der også en sjat andre spændende mascara. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide mascaraerne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Bare Minerals Lashtopia Mega VOLUME12 Ml Ultimate Black

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de bedste mascara har vi Bare Minerals Lashtopia Mega VOLUME12 Ml Ultimate Black. I anmeldelserne får den hele 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 269 DKK.Lancome Cils Booster XL Base Volume 5.5 Ml

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Lancome Cils Booster XL Base Volume 5.5 Ml 4.6 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste mascara. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt. Glimrende 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 188 DKK.Loreal Paradise Extatic Primer

4.54.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Loreal Paradise Extatic Primer, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 68 DKK.Max Factor Lash CROWN6.5 Ml Black

4.54.5 stjerner

Tæt på toppen har vi desuden Max Factor Lash CROWN6.5 Ml Black, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 49 DKK. Max Factor Lash CROWN6.5 Ml Black er derved den billigste model på denne side.Smashbox Super Fan FANNED-OUT10 Ml Black

4.54.5 stjerner

Smashbox Super Fan FANNED-OUT10 Ml Black ligger med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 87% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 135 DKK.Smashbox Full Exposure WATERPROOF8 Ml Jet Black

4.44.5 stjerner

Smashbox Full Exposure WATERPROOF8 Ml Jet Black ligger med 4.4 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne, selvom den er lidt udenfor de bedste mascara

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 139 DKK.L

4.44.5 stjerner

En af de øvrige spændende mascara er L'Oréal Paradise Extatic, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 63 DKK.Maybelline The Colossal Big Shot VOLUM' EXPRESS9.5 Ml Daring Black

4.44.5 stjerner

Maybelline The Colossal Big Shot VOLUM' EXPRESS9.5 Ml Daring Black ligger til sidst i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder den er en glimrende mascara.

Maybelline The Colossal Big Shot VOLUM' EXPRESS9.5 Ml Daring Black får 4.4 stjerner

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den står til 99 DKK.Maybelline The Falsies Lash Lift Black

4.44.5 stjerner

Maybelline The Falsies Lash Lift Black ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder den er en god mascara.

Den får 4.4 stjerner

Den er netop nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 85 DKK.Max Factor Lash REVIVAL11 Ml 01 Black

4.44.5 stjerner

En af de øvrige spændende mascara er Max Factor Lash REVIVAL11 Ml 01 Black, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 89 DKK.

Max Factor Lash REVIVAL11 Ml 01 Black er også den billigste mascara i listen her over de bedst anmeldte modeller.Flere modeller

Udover de gode mascara herover, så har vi checket anmeldelser for flere modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der modeller der får ned til under 2 stjerner😮

4.4Maybelline Lash Sensational Intense Black
4.4Maybelline Lash Sensational Luscious Black
4.4Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black
4.4L'Oréal Volume Million Lashes Brun
4.4Loreal Volume Million LashesFeline Black
4.4Lancome Monsieur Big 10 Ml
4.4L'Oréal Mega Volume Missa Manga Baby Roll
4.4Clinique High IMPACT7 Gr. Black/Brown
4.4L'Oreal L'Oréal Paris Waterproof Volumen 6.4 Ml
4.4Max Factor Brow Revival 03 Brown
4.4Max Factor Brow Revival 05 Black Brown
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Worth The HYPE7 Ml Black
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Worth The Hype WATERPROOF7 Ml Black
4.4L'Oréal Telescopic Extra Black
4.4Yves Saint Laurent YSLVolume Effet Faux Cils The Shock 8.2 Ml 1 Asphalt Black
4.4Maybelline Great LASH12.7 Ml Black
4.4L'Oréal Paris Bambi False LashBlack
4.3Lancome HYPNOSE6.2 Ml 01 Black
4.3Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks
4.3Lancome Hypnose Doll EyesWaterproof 01 Black 6.5ML
4.3Clinique High Impact CURLING8 Ml Black
4.3L'Oréal Paris Telescopic Magnetic Black
4.3L'Oréal Telescopic
4.3TheBalm Body BUILDER12 Ml Black
4.2Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Black Brown
4.2Maybelline Total TEMPTATION8.6 Ml Extra Noir
4.2Maybelline Total Temptation Waterproof Black
4.2L'Oréal Double Extension Extra Black
4.2Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 1 Black
4.2Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux Cils WATERPROOF7.5 Ml 1 Black
4.2L'Oréal Mega Volume Miss Manga
4.2Max Factor 2000 CalorieWaterproof 9 Ml Rich Black
4.2Maybelline Brow DRAMA7.6 Ml Medium Brown
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Black
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Black/Brown
4.2Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Deep Blue
4.2Max Factor Masterpiece WATERPROOF4.5 Ml Black
4.2Max Factor Clump DEFY13.1 Ml Black
4.2Max Factor Clump Defy Black/Brown
4.2Maybelline Snapscara Black
4.1Jane Iredale PureLash LENGTHENING7 Gr. Jet Black
4.1Perricone MD No Makeup
4.1MAYBELLINE Volum'Express
4.1Lancome Hypnose 01 Noir Intens
4.1Lancome Hypnose WATERPROOF6 Ml 01 Black
4.1Clarins Supra VOLUME8ML 01 Intense Black
4.1Clarins Supra VOLUME8ML 02 Intense Brown
4.1GOSH Copenhagen GOSH Boombastic Overdose Black
4.1Elf Cosmetics Eye ENHANCING7.5 Ml Black Diamond
4.1Maybelline SNAPSCARA9.5 Ml Deja Blue
4.1L'Oréal UnlimitedWaterproof
4.1TheBalm Mad Lash Black
4.1Yves Saint Laurent YSLThe Curler 6.6 Ml 1 Rebellious Black
4.1Max Factor ​ Rise & Shine
4.0YOUNGBLOOD Mineral Lengthening Blackout
4.0Loreal Volume Million Lashes Fatale Black
3.9Annemarie Börlind Precision & Care Black 13 10 Ml
3.9Lavera Deep DarknessBlack Trend 13 Ml
3.9La Roche-Posay TOLERIANE Extension
3.9Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Rich Black
3.9GOSH Copenhagen GOSH Rebel Eyes Black
3.9NYX Professional Makeup Doll Eye Long Lash
3.8Jane Iredale Longest Lash
3.8Green People GreenPeople VolumisingBrown/Black
3.8MAYBELLINE Volum'Express The Colossal 10.7ML Black
3.8Lancome HYPNOSE6.2 Ml 011 Extra Black
3.8Helena Rubinstein Lash QueenFatal Blacks 7.2 Ml Black Waterproof
3.8Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 4 Fascination
3.8Helena Rubinstein Spider EyesBase 6.2 Ml
3.8Helena Rubinstein Hr Lash QueenFeline Extravaganza Dame 7 Ml #01 Black Black
3.7Annemarie Börlind Long Lasting VolumeBlack
3.7Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Deep Black
3.6Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 3 Extreme Blue
3.5Dr. Hauschka VOLUME01 Black
3.4YOUNGBLOOD Full Volume Black
3.4Lancome Definicilis 01 6.5ML
3.3Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml
3.3Benecos Natural MULTI-EFFECT8 Ml Just Black
3.1Jane Iredale Longest LASH12 Gr. Espresso
3.1Max Factor Dark MAGIC10 Ml Black
3.0M2 Beaute Quick-Change ArtistsBlack 6 Ml
2.9Clinique Chubby Lash Fattening
2.9Elf Cosmetics Volume PLUMPING7.5 Ml Black
2.8Clarins Double Fix
2.8Max Factor 2000 CALORIE9 Ml Navy
2.8Max Factor 2000 Calorie Curl
2.7Benecos NaturalVegan Volume 10 Ml Black
2.6Annemarie Börlind Brown 09 1 Stk
2.6Helena Rubinstein ​ Lash Queen Perfect Blacks
2.5Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Smooth Brown
2.5Helena Rubinstein Lash CC Carbon CARE7.3 Ml 01 Noir Intense
2.5Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black
2.4Helena Rubinstein Lash Queen Feline Elegance
2.2L'Oréal Paris L'Oréal Volume Million Lash Waterproof
2.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 5 Burgundy
2.0L'Oréal Paris Mega Volume Collagene Miss Hippie Black 01
2.0Estee Lauder Estée Lauder -Sumptuous Extreme Sort/Noir
1.9Maybelline VOLUM' Express Colossal WP10 Ml Black
1.9Benecos NaturalGlamour Look 8 Ml Black
1.9L'Oréal Unlimited
1.8GOSH Copenhagen GOSH My FavoriteWashable 38° 10 Ml 001 Black
1.7Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks
1.4IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml
1.4Max Factor 2000 Calorie Black
1.4Yves Saint Laurent YSLVinyl Couture 6.7 Ml 4 Brown I'M The Illusion
1.3Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black
1.3L'Oréal Extra Volume Collagene Ekstra
1.0IDUN Minerals IdunVatn 10 Ml
1.0Lancome Hypnose 02 Brun Hypnotic
1.0Lancome Hypnose Doll EYES6.5ML 011 Noir Intense
1.0Clarins Wonder PERFECT4D 8 Ml Waterproof 01 Black
0.9Lancome Hypnose Doll EYES6.5 Ml 01 Black
0.7Maybelline Total Temptation Black

Læs mere

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

De allerbedste mellemrumsbørste modeller. Mellemrumsbørster fra 20 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl. Fremragende mundskyl fra 24 DKK.

Natcremer

Natcremer

Alle de bedste natcreme modeller. Fremragende natcremer fra 44 DKK.

Neglelakke

Neglelakke

De allerbedste neglelak modeller. Neglelakke fra 15 DKK.

Selvbrunere

Selvbrunere

De allerbedste selvbrunere. Fremragende selvbrunere fra 9 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*