Altmuligt > Beauty sager > Mascara

Den bedste mascara i 2021

Mads Phikamphon

Alle mascaraerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser af forskellige mascara modeller, så er IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml den bedste mascara til begge køn.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny mascara, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at lave et fejlkøb.

For at hjælpe folk med at vælge en ny mascara, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 96 liste over de bedste mascara.

Anmeldelserne er godt, men det er også vigtigt at vælge en mascara der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye mascara til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en mascara. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 49,- DKK for den billigste mascara til 275,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en mascara fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedste modeller fra mærker som Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal.

PS: Sådan finder vi den bedste mascara

For at finde frem til den bedste mascara har vi udvalgt 96 forskellige mascara fra mærker som Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal.

Herefter har robotten indsamlet 46.692 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte mascara.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste mascara.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte mascara

Den bedst anmeldte mascara er IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml. Den står lige nu til 159 DKK (før 199) hos Nice Hair.

Anmeldelserne af IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black. Den står lige nu til 49 DKK (før 115) hos Billig Parfume. En bedre pris end IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml herover.

Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black

Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black

🥈 den bedst anmeldte billige mascara
🥉 den billigste mascara

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

49 DKK hos Billig Parfume
59 DKK hos Hair Outlet
79 DKK hos Coolshop

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black på triste 1 eller 2 stjerner.Vælger du at købe den billige Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black i stedet for IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml herover, så vil du spare 110 DKK. Med andre ord kan du spare 69%.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste mascara med gennemsnittet for alle de andre mascara modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Det er tydeligt at IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre mascara (IDUN Minerals IDUN Eir Curling 12 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Maybelline Lash Sensational WP9.5 Ml Black er her de øverste blå barer).Mærket IDUN Minerals som den bedste mascara kommer fra fremstår også rigtig godt indefor produkter som mascara.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Maybelline. Maybelline fremstår også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. mascara.

Hvis du jagter en mascara til damer, så er den bedst anmeldte Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black. Den står netop nu til 193 DKK (før 260) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så er det dog værd at notere dig at den allerbedste mascara herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Vil du have en mascara specifikt beregnet til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Meget usædvanligt er kun 0% af Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black anmeldelserne på 1-2 stjerner👍Mascara fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en mascara fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste mascara fra et par af disse mærker.

De store og populære mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Clinique, Lancome, MAYBELLINE og loreal. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte mascara fra hvert mærke.

Kigger vi på Clinique mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Clinique Chubby Lash Fattening. Netop nu har vi den til 148 DKK hos ProShop.

Ser vi på Clinique Chubby Lash Fattening anmeldelserne, så har vi hele 87% på 4-5 stjerner.Kigger vi på Lancome mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black. Netop nu har vi den til 199 DKK (før 242) hos Escentual.

Særdeles godt er blot 0% af Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Kigger vi på MAYBELLINE mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Maybelline The Falsies Lash Lift Black. Netop nu har vi den til 79 DKK (før 120) hos Billig Parfume.

Meget usædvanligt er blot 0% af Maybelline The Falsies Lash Lift Black anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner.Kigger vi på loreal mascara modellerne, så er den bedst anmeldte Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml. Netop nu har vi den til 75 DKK (før 139) hos Hair Outlet.

Anmeldelserne af Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.10 konkurrenter

Udover den bedste mascara lige herover, så findes der også en sjat andre spændende mascara. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide mascaraerne herover.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
IDUN Minerals Idun Eir Waterproof

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste mascara har vi IDUN Minerals Idun Eir Waterproof. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Med24, hvor den står til 159 DKK.Maybelline The Falsies Lash Lift Black

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Maybelline The Falsies Lash Lift Black 5 stjerner, så den er også ret tæt på de allerbedste mascara og fantastisk nok er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Billig Parfume, hvor den står til 79 DKK.Max Factor False Lash EFFECT13.1 Ml Black/Brown

5.05 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Max Factor False Lash EFFECT13.1 Ml Black/Brown, der i anmeldelserne får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 135 DKK.Max Factor False Lash EffectWaterproof

5.05 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Max Factor False Lash EffectWaterproof, der i anmeldelserne får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og rigtig godt er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Billig Parfume. Der er den på tilbud til 69 DKK.Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black

5.05 stjerner

Lancome Hypnose DRAMA6.5 Ml 01 Black ligger med 5 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne, selvom den er lidt udenfor de bedste mascara og bestemt godt nok er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 230 DKK.Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black

5.05 stjerner

Ligeså godt anmeldt er Lancome Hypnose Drama WATERPROOF6 Ml 01 Black. Den får nemlig 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 193 DKK.Lancome Hypnose Dame 6 Gr Brown

5.05 stjerner

Lancome Hypnose Dame 6 Gr Brown ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder den er en god mascara.

Den får 5 stjerner og utroligt nok er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👊

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 230 DKK.Max Factor 2000 CALORIE9 Ml Navy

5.05 stjerner

En af de øvrige spændende mascara er Max Factor 2000 CALORIE9 Ml Navy, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👍

Netop nu er den billigst hos Billig Parfume. Der er den på tilbud til 59 DKK.Max Factor 2000 Calorie Curl

5.05 stjerner

Max Factor 2000 Calorie Curl ligger i bunden her i vores liste, hvilket dog stadig betyder den er en god mascara.

Den får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Billig Parfume, hvor den står til 69 DKK.Flere modeller

Udover de gode mascara herover, så har vi checket anmeldelser for flere modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der modeller der får ned til under 2 stjerner😮

5.0Max Factor 2000 CalorieWaterproof 9 Ml Rich Black
5.0Clarins Wonder PERFECT4D 8 Ml Waterproof 01 Black
5.0GOSH Copenhagen GOSH Show Me Volume Carbon Black
5.0L'Oréal Unlimited
5.0Estee Lauder Sumptuous Rebel Length +LIFT8 Ml 01 Black
4.9Loreal Volume Million Lashes So COUTURE9.5 Ml
4.7Smashbox Full Exposure WATERPROOF8 Ml Jet Black
4.6Clinique Chubby Lash Fattening
4.6Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Rich Black
4.6Lancome HYPNOSE6.2 Ml 01 Black
4.6Max Factor False Lash Effect Black
4.6L'Oréal Paris Bambi False LashBlack
4.5Annemarie Börlind Precision & Care Black 13 10 Ml
4.5L'Oréal Paradise Extatic
4.5Maybelline Total Temptation Black
4.5L'Oréal Volume Million Lashes Brun
4.5Loreal Volume Million LashesFeline Black
4.5Lancome Hypnose Doll EYES6.5ML 02 So Brown!
4.5Lancome Monsieur Big 10 Ml
4.5Clinique High IMPACT7 Gr. Black/Brown
4.5Clinique High Impact CURLING8 Ml Black
4.5Clinique High Impact Lash Elevating Shadow Black
4.5Max Factor Masterpiece MAX7.2 Ml Black
4.5Maybelline Snapscara Black
4.5Lancome GRANDIOSE10 Gr. 01 Black
4.4Maybelline The Colossal Go Extreme Black
4.4Lancome Monsieur BigWaterproof Nr 01
4.4GOSH Copenhagen GOSH Waterproof Volume Black
4.4GOSH Copenhagen GOSH Boombastic Overdose Black
4.4L'Oréal UnlimitedWaterproof
4.4Maybelline Colossal Big Shot
4.3Annemarie Börlind Long Lasting VolumeBlack
4.3Maybelline The Falsies Lash LIFT8.6 Ml Black Waterproof
4.3Lancome Hypnose WATERPROOF6 Ml 01 Black
4.3Clarins Wonder Perfect 4D Black
4.3Clarins Supra VOLUME8ML 02 Intense Brown
4.3Clarins Supra VOLUME8ML 01 Intense Black
4.3L'Oréal Telescopic
4.3Maybelline Colossal Big Shot WaterproofBlack 9.5ML
4.3Dr. Hauschka Defining 02 Brown
4.2Lavera Deep DarknessBlack Trend 13 Ml
4.2La Roche-Posay TOLERIANE Extension
4.2Maybelline VOLUM' Express Colossal WP10 Ml Black
4.2Max Factor MASTERPIECE4.5 Ml Black Brown
4.2Maybelline Total TEMPTATION8.6 Ml Deep Cocoa
4.2Max Factor Brow Revival 03 Brown
4.2GOSH Copenhagen GOSH Rebel Eyes Lengthening Extreme Black
4.2Lancome Definicilis 01 6.5ML
4.2Lavera Volumeblack Trend
4.2Lavera Volumebrown Trend
4.1Jane Iredale PureLash LENGTHENING7 Gr. Brown/Black
4.1Dr. Hauschka VOLUME01 Black
4.1Benecos NaturalMaximum Volume 8 Ml Deep Black
4.1Max Factor False Lash Effect Raven Black 13.1ML
4.0Jane Iredale Longest Lash
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 3 Extreme Blue
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 4 Fascination
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux CILS7.5 Ml 5 Burgundy
4.0Yves Saint Laurent YSL Volume Effet Faux Cils WATERPROOF7.5 Ml 1 Black
4.0Elf Cosmetics Volume PLUMPING7.5 Ml Black
4.0Loreal TelescopicEkstra Black
3.9Dr. Hauschka DEFINING01 Black
3.9L'Oréal Paris L'Oréal Volume Million Lash Waterproof
3.9Maybelline SNAPSCARA9.5 Ml Black WP
3.8Elf Cosmetics Lash EXTENDING7.5 Ml Black
3.8Benecos Natural MULTI-EFFECT8 Ml Just Black
3.7Xlash 7 Gr.
3.6Dr. Hauschka Volume Plum
3.4Annemarie Börlind 09 Brown A. B. 1 Stk
3.3Benecos NaturalAdorable Lashes 5.5 Ml Deep Ocean
3.2GOSH Copenhagen GOSH My FavoriteWashable 38° 10 Ml 001 Black
3.0Lavera Intense Volumizing Mascara 13 Ml
2.7Lancome Hypnose Doll EYES6.5ML 011 Noir Intense
2.0Jane Iredale PURELASH7 Gr. Black Onyx
2.0Yves Saint Laurent YSLVolume Effet Faux Cils The Shock 8.2 Ml 1 Asphalt Black
1.0Yves Saint Laurent YSLVinyl Couture 6.7 Ml 4 Brown I'M The Illusion

Læs mere

Mellemrumsbørster

Mellemrumsbørster

De allerbedste mellemrumsbørste modeller. Mellemrumsbørster fra 30 DKK.

Menstruationskopper

Menstruationskopper

De allerbedste menstruationskopper. Fremragende menstruationskopper fra 129 DKK.

Mundskyl

Mundskyl

Alle de bedste mundskyl modeller. Fremragende mundskyl fra 65 DKK.

Natcremer

Natcremer

De allerbedste natcreme modeller. Natcremer fra 109 DKK.

Neglelakke

Neglelakke

De allerbedste neglelakke. Fremragende neglelakke fra 29 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*