Altmuligt > Beauty sager > Mellemrumsbørster

Den bedste mellemrumsbørste i 2020

Alle mellemrumsbørsterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 11 forskellige mellemrumsbørster. Den bedste mellemrumsbørste er Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.

Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.

🥇 den bedste anmeldte mellemrumsbørste

4.44.5 stjerner baseret på 60 anmeldelser

43 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for mellemrumsbørste. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 liste over de bedste mellemrumsbørster.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der passer til hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste mellemrumsbørste til en god pris.

PS: Hvordan vi finder den bedste mellemrumsbørste

For at finde den bedste mellemrumsbørste har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Herefter har robotten indsamlet 2.115 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte mellemrumsbørste.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste mellemrumsbørste.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte mellemrumsbørste

Den bedst anmeldte mellemrumsbørste er Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.. Lige nu står den til 43 DKK hos Med24. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr mellemrumsbørste. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for mellemrumsbørster.

Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.

Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk.

🥇 den bedste anmeldte mellemrumsbørste

4.44.5 stjerner baseret på 60 anmeldelser

43 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk. ligger altså rigtigt godt. Hele 90% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje TePe Angle Vinklet 0.45 Mm. Den står lige nu til 20 DKK hos Med24.

TePe Angle Vinklet 0.45 Mm

TePe Angle Vinklet 0.45 Mm

🥈 den bedst anmeldte billige mellemrumsbørste
🥉 den billigste mellemrumsbørste

4.44.5 stjerner baseret på 339 anmeldelser

20 DKK hos Med24
35 DKK hos Mecindo

Kigger vi på anmeldelserne af TePe Angle Vinklet 0.45 Mm, så ligger hele 87% på 4+ stjerner ud af 5.Vælger du at købe den billige TePe Angle Vinklet 0.45 Mm fremfor Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk. herover, så vil du spare 23 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 53%.

Hvis vi sammenligner den bedste mellemrumsbørste med alle de andre mellemrumsbørste modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk. noget bedre anmeldt end alle de andre mellemrumsbørster. Gum Bi-Direction 1.2 6 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere TePe Angle Vinklet 0.45 Mm er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. TePe Angle Vinklet 0.45 Mm er her de blå barer.Boblerne

Udover den bedste mellemrumsbørste herover, så findes der også en sjat andre gode mellemrumsbørster. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide mellemrumsbørsterne herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
TePe X-blød 0.45 Mm 8 Stk

4.44.5 stjerner

TePe X-blød 0.45 Mm 8 Stk har vi placeret lige uden for de bedste mellemrumsbørster, da den får hele 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 87% er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 21 DKK.The Humble Co. Str. 0

3.03 stjerner

I anmeldelserne får The Humble Co. Str. 0 3 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste mellemrumsbørster

Den er billigst hos Med24. Hos Med24 står den til 30 DKK.Tandex Flexi 6 Stk

Tandex Flexi 6 Stk får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Med24. Hos Med24 står den til 33 DKK.Ekulf PH Professional Flere Str. 18 Stk

Ekulf PH Professional Flere Str. 18 Stk får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Den er billigst hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 38 DKK.TePe Mellemrums­børste Mix 8 Stk

Her på siden har vi også TePe Mellemrums­børste Mix 8 Stk, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 24 DKK.TePe Mellemrums­børster 8 Stk

Med i listen har vi også TePe Mellemrums­børster 8 Stk, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Mecindo, hvor den står til 24 DKK.TePe Mellemrums­børster 8 Stk

Med på listen her har vi også TePe Mellemrums­børster 8 Stk, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Mecindo, hvor den står til 22 DKK.TePe Original Mellemrumsbørster 1.5 Mm 8 Stk.

Med på listen her har vi også TePe Original Mellemrumsbørster 1.5 Mm 8 Stk., da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Mecindo, hvor den står til 22 DKK.
Læs mere

Mundskyl

Mundskyl

De allerbedste mundskyl modeller. Mundskyl fra 24 DKK.

Natcremer

Natcremer

De allerbedste natcremer. Fremragende natcremer fra 44 DKK.

Neglelakke

Neglelakke

De bedste neglelak modeller. Fremragende neglelakke fra 15 DKK.

Selvbrunere

Selvbrunere

De allerbedste selvbruner modeller. Selvbrunere fra 9 DKK.

Shampoos

Shampoos

De allerbedste shampoos. Fremragende shampoos fra 16 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*