Altmuligt > Elektronik > Mikrobølgeovne

De bedste mikrobølgeovne i 2021

Mads Phikamphon

Alle mikrobølgeovnene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Bosch BFL634GB1 den bedste mikrobølgeovn. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Vil du helst have en helt bestemt type mikrobølgeovn, så går vi også i dybden med kombiovne længere nede.

Bosch BFL634GB1

Bosch BFL634GB1

🥇 den bedst anmeldte mikrobølgeovn

5.05 stjerner baseret på 29 anmeldelser

3999 DKK hos Elgiganten
7499 DKK hos ProShop
7499 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for mikrobølgeovn, så derfor har vi udvalgt en masse mikrobølgeovne som allesammen får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste mikrobølgeovne.

Vi har også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i nogle udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye mikrobølgeovn til en god pris.

Valg af mikrobølgeovn

Der findes flere forskellige typer mikrobølgeovne, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer mikrobølgeovne. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at finde den helt rigtige mikrobølgeovn.

En af de typer du kan checke er kombiovne.

Gennemsnitligt ligger prisen på kombiovne omkring 4000 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer mikrobølgeovne er der stor forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer mikrobølgeovne, så kan du trygt læse videre på denne side. Herunder kigger vi nemlig på de allerbedste af de 70 mikrobølgeovne vi har valgt pga. deres gode anmeldelser.

Hvis du er på jagt efter en bestemt slags en er det måske værd at overveje en retro mikrobølgeovn.

Ved siden af at kigge på de forskellige typer mikrobølgeovne, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Kenwood, Logik, Samsung og Siemens.

PS: Sådan finder vi den bedste mikrobølgeovn

For at finde frem til den bedste mikrobølgeovn har vi udvalgt 70 forskellige mikrobølgeovne fra mærker som Kenwood, Logik, Samsung og Siemens.

Derefter har robotten indsamlet 7.514 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte mikrobølgeovn.

For at dække mange forskellige behov, så har vi kigget på flere forskellige slags mikrobølgeovne.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange mikrobølgeovne. I stedet har vi gået efter at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste mikrobølgeovn.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Opladning og plads nok

Når du kigger på en mikrobølgeovn, så bør du huske på at der sikkert er et batteri som du skal oplade.

Hvis der ikke medfølger batterier med, så bør du også lige overveje om du bør købe nogle batterier med samtidigt med at du køber din nye mikrobølgeovn. Det er så ærgeligt at stå helt uden batterier når du har modtaget din nye mikrobølgeovn.

Som du måske har set, så er alle mikrobølgeovne ikke lige store. Nogen modeller er større end andre, så husk at overveje om du har plads nok til din nye mikrobølgeovn.

Design af mikrobølgeovne

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af din nye mikrobølgeovn. Det gælder jo om at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Såfremt designet er vigtigt for dig, så skal du tænke på farve og materialer på din nye mikrobølgeovn. Passer den valgte models farver og materialer med dit køkken eller ej?

Hvis design er vigtigt for dig, så skal du overveje om den valgte type mikrobølgeovn passer ind. Afhængigt af hvor vigtigt design er for dig, så kan det være du skal fokusere på en bestemt type mikrobølgeovn.

I samme forbindelse kan det være en ide at overveje størrelsen på de forskellige typer mikrobølgeovne. De forskellige typer og modeller varierer i størrelsen, hvilket kan have betydning for præcis hvordan de passer ind.

Endelig skal du også overveje hvordan det bliver at holde din nye mikrobølgeovn ren. Alt efter designet, så kan modellen være mere eller mindre let at holde ren.

Den bedste mikrobølgeovn

Bedst anmeldt af mikrobølgeovnene (uanset mikrobølgeovn type) er Bosch BFL634GB1. Lige nu står den til 3999 DKK hos Elgiganten. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en smule dyr mikrobølgeovn. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte mikrobølgeovne.

Bosch BFL634GB1

Bosch BFL634GB1

🥇 den bedst anmeldte mikrobølgeovn

5.05 stjerner baseret på 29 anmeldelser

3999 DKK hos Elgiganten
7499 DKK hos ProShop
7499 DKK hos Wupti

Helt utrolige 100% af Bosch BFL634GB1 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Electrolux EMM20000OW. Lige nu står den til 999 DKK hos Elgiganten. Det må siges at være en bedre pris end Bosch BFL634GB1 ovenfor.

Electrolux EMM20000OW

Electrolux EMM20000OW

🥈 den bedst anmeldte billige mikrobølgeovn

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Electrolux EMM20000OW ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Køber du den billige Electrolux EMM20000OW i stedet for Bosch BFL634GB1, så sparer du 3000 DKK. Med andre ord kan du spare 75%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to mikrobølgeovne ikke er de samme modeller.

Mærket Bosch som den bedste mikrobølgeovn kommer fra fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som mikrobølgeovne, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Electrolux. Electrolux klarer sig også virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. mikrobølgeovne, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Den bedst anmeldte kombiovn

Af de modeller vi har set på, så er Gorenje Mikro den bedst anmeldte. Lige nu står den til 6004 DKK hos Amazon DE.

Ser vi på Gorenje Mikro anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre kombiovne, så kan du se alle kombiovnene her.

Mikrobølgeovne fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en mikrobølgeovn fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

De store mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Kenwood, Logik, Samsung og Siemens. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Udfra de forskellige Kenwood mikrobølgeovne, så er Kenwood Sort bedst anmeldt. Den står netop nu til 999 DKK hos Elgiganten.

Kenwood Sort

Kenwood Sort

4.75 stjerner baseret på 23 anmeldelser

999 DKK hos Elgiganten

Kenwood Sort anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Lækre 96% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Kigger vi på Logik mikrobølgeovne modellerne, så er den bedst anmeldte Logik Mikroovn. Elgiganten har den lige nu til 1199 DKK.

Logik Mikroovn

Logik Mikroovn

4.14 stjerner baseret på 67 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten


Den bedst anmeldte Samsung mikrobølgeovn vi har kunne finde er en Samsung MS28F303TAS Fritstående Sølv. Netop nu står den til 1093 DKK hos ProShop.

Helt vildt høje 90% af Samsung MS28F303TAS Fritstående Sølv anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Udfra de forskellige Siemens mikrobølgeovne, så er Siemens HM633GBS1S bedst anmeldt. Den står netop nu til 7999 DKK hos Elgiganten.
Læs mere

Kombiovne

Kombiovne

De bedste kombiovn modeller. Priserne starter på 52 DKK.

Kapsel kaffemaskiner

Kapsel kaffemaskiner

De allerbedste kapsel kaffemaskiner. Priser fra 255 DKK.

Barbermaskiner

Barbermaskiner

Alle de bedste barbermaskiner. Fremragende barbermaskiner fra 99 DKK.

Elektriske tandbørster

Elektriske tandbørster

De bedste elektrisk tandbørste modeller. Priserne starter på 68 DKK.

Røremaskiner

Røremaskiner

De allerbedste røremaskiner. Priser fra 1199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*