Altmuligt > Elektronik > Minihakkere

Den bedste minihakker i 2021

Mads Phikamphon

Alle minihakkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser, så er den bedste minihakker Kenwood CH 550. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Kenwood CH 550

Kenwood CH 550

🥇 den bedst anmeldte minihakker

4.85 stjerner baseret på 30 anmeldelser

401 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for minihakker. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 over de bedst anmeldte minihakkere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye minihakker.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en minihakker. Her i vores liste starter priserne på 149,- DKK for den billigste minihakker til 1809,- DKK for den dyreste model.

Din nye minihakker skal temmeligt stikkert i en stikkontaktDu skal derfor checke at stikket passer såfremt du vælger at købe din minihakker i en udenlandsk webshop.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste minihakker

For at kunne finde den bedste minihakker, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 3.496 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte minihakker.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange minihakkere. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste minihakker.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste minihakker

Bedst anmeldt af minihakkerne er Kenwood CH 550. Lige nu står den til 401 DKK hos ProShop.

Kenwood CH 550

Kenwood CH 550

🥇 den bedst anmeldte minihakker

4.85 stjerner baseret på 30 anmeldelser

401 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Kenwood CH 550 ligger altså usædvanligt godt, da hele 96% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Tefal INGENIO900 Ml. Lige nu står den til 150 DKK (før 300) hos Amazon DE.

Tefal INGENIO900 Ml

Tefal INGENIO900 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige minihakker

4.75 stjerner baseret på 1.394 anmeldelser

150 DKK hos Amazon DE
269 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Tefal INGENIO900 Ml ligger særdeles godt, da hele 92% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Tefal INGENIO900 Ml koster 251 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 63%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste minihakker med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Kenwood CH 550 en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Kenwood CH 550 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Tefal INGENIO900 Ml er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram (Tefal INGENIO900 Ml er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor minihakkere at mærket Kenwood fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. stavblendere, minihakkere og kødhakkere.

Den bedste billige minihakker kommer som tidl. nævnt fra Tefal. Tefal klarer sig ligesom Kenwood også godt indefor andre andre typer produkter. For Tefal fx. kategorier som stavblendere, minihakkere og kødhakkere.

Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste minihakker herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode minihakkere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
OBH Quick Black 6721

4.85 stjerner

OBH Quick Black 6721 har vi placeret lige uden for de allerbedste minihakkere, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 245 DKK.Bosch MMR08A1

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Bosch MMR08A1 4.6 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Dvs. anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Hele 90% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 183 DKK.Philips HR1393/90 TÆNK Testvinder 2015

4.64.5 stjerner

Philips HR1393/90 TÆNK Testvinder 2015 får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 399 DKK.Electrolux Explore 7PERLEMOR

4.64.5 stjerner

Electrolux Explore 7PERLEMOR får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 1809 DKK.WMF Kimis

4.54.5 stjerner

På listen har vi også WMF Kimis, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 170 DKK.Coop Minihakker

4.44.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Coop Minihakker, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 149 DKK.

Coop Minihakker er også den billigste minihakker her på siden.Electrolux Explore 7 Compact Perlemor

4.14 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Electrolux Explore 7 Compact Perlemor, da den i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Den er billigst hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 949 DKK.Profi Cook Chopper

3.94 stjerner

Med på listen har vi ligeså Profi Cook Chopper, da den i anmeldelserne får 3.9 stjerner

Den er lige nu billigst hos Barlife, hvor den står til 243 DKK.
Læs mere

Juicepressere

Juicepressere

Alle de bedste juicepressere. Fremragende juicepressere til priser fra 78 DKK.

Pålægsmaskiner

Pålægsmaskiner

De bedste modeller. Pålægsmaskiner fra 180 DKK.

Vakuumpakkere

Vakuumpakkere

De bedst anmeldte vakuumpakkere. Vakuumpakkere fra 197 DKK.

Foodprocessore

Foodprocessore

Alle de bedste foodprocessore. Fremragende foodprocessore til priser fra 327 DKK.

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

De bedste modeller. Køkkenmaskiner fra 180 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*