Altmuligt > Elektronik > Minihakkere

Den bedste minihakker i 2021

Mads Phikamphon

Alle minihakkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket hundredevis af anmeldelser, så er den bedste minihakker Tefal INGENIO900 Ml. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Tefal INGENIO900 Ml

Tefal INGENIO900 Ml

🥇 den bedst anmeldte minihakker

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

226 DKK hos Coolshop
269 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for minihakker. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 over de bedst anmeldte minihakkere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye minihakker.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en minihakker. Her i vores liste starter priserne på 149,- DKK for den billigste minihakker til 1089,- DKK for den dyreste model.

Din nye minihakker skal temmeligt stikkert i en stikkontaktDu skal derfor checke at stikket passer såfremt du vælger at købe din minihakker i en udenlandsk webshop.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste minihakker

For at kunne finde den bedste minihakker, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 1.049 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte minihakker.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange minihakkere. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste minihakker.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste minihakker

Bedst anmeldt af minihakkerne er Tefal INGENIO900 Ml. Lige nu står den til 226 DKK hos Coolshop.

Tefal INGENIO900 Ml

Tefal INGENIO900 Ml

🥇 den bedst anmeldte minihakker

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

226 DKK hos Coolshop
269 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Tefal INGENIO900 Ml ligger virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste minihakker med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Tefal INGENIO900 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Tefal INGENIO900 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det er ikke blot indefor minihakkere at mærket Tefal klarer sig godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som strygejern, dampstrygejern, dampstationer og minihakkere.

Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste minihakker herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode minihakkere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
OBH Quick Black 6721

4.85 stjerner

OBH Quick Black 6721 har vi placeret lige uden for de allerbedste minihakkere, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 233 DKK.Bosch MMR08A1

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Bosch MMR08A1 4.7 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 182 DKK.Philips HR1393/90 TÆNK Testvinder 2015

4.64.5 stjerner

Philips HR1393/90 TÆNK Testvinder 2015 får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Skousen. Hos Skousen står den til 228 DKK.Electrolux Explore 7PERLEMOR

4.64.5 stjerner

Electrolux Explore 7PERLEMOR får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 1089 DKK.WMF Kimis

4.54.5 stjerner

WMF Kimis ligger med 4.5 stjerner ret godt placeret i mange anmeldelser.. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos ProShop, hvor den står til 246 DKK.Coop Minihakker

4.44.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Coop Minihakker, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 149 DKK.

Coop Minihakker er også den billigste minihakker her på siden.Kenwood CH 550

4.34.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Kenwood CH 550, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 87% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 400 DKK.Electrolux Explore 7 Compact Perlemor

4.14 stjerner

Med på listen har vi ligeså Electrolux Explore 7 Compact Perlemor, da den i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Kitchentime, hvor den står til 659 DKK.Profi Cook Chopper

4.04 stjerner

Med på listen har vi ligeså Profi Cook Chopper, da den i anmeldelserne får 4 stjerner

Den er lige nu billigst hos Barlife, hvor den står til 243 DKK.
Læs mere

Juicepressere

Juicepressere

Alle de bedste juicepressere. Fremragende juicepressere til priser fra 559 DKK.

Pålægsmaskiner

Pålægsmaskiner

De bedste modeller. Pålægsmaskiner fra 249 DKK.

Vakuumpakkere

Vakuumpakkere

De bedst anmeldte vakuumpakkere. Vakuumpakkere fra 328 DKK.

Foodprocessore

Foodprocessore

Alle de bedste foodprocessore. Fremragende foodprocessore til priser fra 471 DKK.

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

De bedste modeller. Køkkenmaskiner fra 314 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*