Altmuligt > Chokolader > Mørke chokolader

Den bedste mørk chokolade i 2020

Alle de mørke chokolader herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er Vivani 99% Mørk 80 G den bedste mørk chokolade. Hvorfor den er den bedste mørk chokolade kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Vivani 99% Mørk 80 G

Vivani 99% Mørk 80 G

🥇 den bedste anmeldte mørk chokolade
🥉 den billigste mørk chokolade

3.43.5 stjerner baseret på 25 anmeldelser

25 DKK hos Amazon UK
26 DKK hos Mecindo
28 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for mørk chokolade, så derfor har vi fundet en del mørke chokolader der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 12 liste med de bedst anmeldte mørke chokolader.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye mørk chokolade til en rigtig god pris.

Smag og kvalitet

Alt mørk chokolade er ikke samme kvalitet, så det er vigtigt at du ikke lader prisen på den mørke chokolade alene styre hvad du går efter. Du skal også huske at overveje om den mørk chokolade du vælger har en smag du synes om.

Hvordan vi har fundet den bedste mørk chokolade

For at kunne finde den allerbedste mørk chokolade, så har vi udvalgt 12 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt de mørke chokolader har Find Hold robotten indsamlet 126 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste mørk chokolade.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge mørk chokolade udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Den bedste mørk chokolade

Bedst anmeldt af de mørke chokolader er Vivani 99% Mørk 80 G. Lige nu står den til 25 DKK hos Amazon UK.

Vivani 99% Mørk 80 G

Vivani 99% Mørk 80 G

🥇 den bedste anmeldte mørk chokolade
🥉 den billigste mørk chokolade

3.43.5 stjerner baseret på 25 anmeldelser

25 DKK hos Amazon UK
26 DKK hos Mecindo
28 DKK hos Helsebixen


Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste mørk chokolade med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Vivani 99% Mørk 80 G en del bedre end anmeldelserne af alle de andre mørk chokolade modeller (Vivani 99% Mørk 80 G er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den bedste økologiske mørk chokolade

Leder du efter en øko mørk chokolade, så får Vivani 99% Mørk 80 G de bedste anmeldelser. Den står nu til 25 DKK hos Amazon UK.

Vivani 99% Mørk 80 G

Vivani 99% Mørk 80 G

🥇 den bedste anmeldte mørk chokolade
🥉 den billigste mørk chokolade

3.43.5 stjerner baseret på 25 anmeldelser

25 DKK hos Amazon UK
26 DKK hos Mecindo
28 DKK hos Helsebixen


10 konkurrenter til bedste mørk chokolade

Ved siden af den bedste mørk chokolade lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende mørke chokolader. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik👍
Seed And Bean MøRK58%ESPRESSO Ø 85 Gr

2.83 stjerner

Lige udenfor de allerbedste mørke chokolader har vi Seed And Bean MøRK58%ESPRESSO Ø 85 Gr. I anmeldelserne får den hele 2.8 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 32 DKK hos Netspiren.Seed And Bean MøRK72% M. Lavendel Ø 85 Gr

2.02 stjerner

Herefter har vi Seed And Bean MøRK72% M. Lavendel Ø 85 Gr. Den får i anmeldelserne 2 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 32 DKK hos Netspiren.

Bemærk at modellen her betegnes som økologisk.Økoladen Mandler MørkØ

Økoladen Mandler MørkØ er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 0 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 38 DKK hos Netspiren.Seed & Bean MøRK58% Aromatisk Fennikel Ø 85 G

Seed & Bean MøRK58% Aromatisk Fennikel Ø 85 G er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den står netop nu til 33 DKK hos Mecindo.Seed And Bean MøRK58% Lemon & Cardamom Ø 85 Gr

Seed And Bean MøRK58% Lemon & Cardamom Ø 85 Gr ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 0 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og helt fantastisk er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Netspiren, hvor den også er på tilbud. Hos Netspiren står den til 32 DKK.

Bemærk at modellen her ligeså betegnes som økologisk.Seed And Bean Mørkm. Coconut & Rasberry Ø 85 Gr

Seed And Bean Mørkm. Coconut & Rasberry Ø 85 Gr ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 0 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Netspiren, hvor den også er på tilbud. Hos Netspiren står den til 29 DKK.Vivani Ekstra MøRK92% Kakao Ø 80 G

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Vivani Ekstra MøRK92% Kakao Ø 80 G. I anmeldelserne får den 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 26 DKK.Vivani MøRK85% Ø 100 G

Med på listen over de bedste modeller har vi også Vivani MøRK85% Ø 100 G. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👊

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der står den til 25 DKK.

Bemærk at modellen her ligeså er økologisk.Vivani Mørkm. Tranebær 100 G

Med på listen over de bedste modeller har vi også Vivani Mørkm. Tranebær 100 G. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der står den til 25 DKK.Vivani Mørk Nougat Ø 100 Gram

Med på listen over de bedste modeller har vi også Vivani Mørk Nougat Ø 100 Gram. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der står den til 25 DKK.

Bemærk at modellen her ligeså er økologisk.
Læs mere

Teer

Teer

De bedst anmeldte modeller. Teer fra 14 DKK.

Kaffebønner

Kaffebønner

Alle de bedst anmeldte kaffebønne modeller. Fremragende kaffebønner til priser fra 35 DKK.

Chokolader

Chokolader

Alle de allerbedste modeller. Fremragende chokolader fra 2 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*