Altmuligt > Elektronik > Multicookere

Den bedste multicooker i 2021

Mads Phikamphon

Alle multicookerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet en hel del anmeldelser, så er den bedste multicooker Sage The Risotto Plus. Hvorfor den er den bedste multicooker ser vi nærmere på nedenfor.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

930 DKK hos Computersalg
931 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop

Indholdet på denne side



Anmeldelser og features

Når du har brug for en ny multicooker, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange multicookere har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 liste over de bedst anmeldte multicookere👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en multicooker der matcher det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste multicooker til en god pris👍

PS: Sådan finder vi frem til den bedste multicooker

For at kunne finde frem til den bedste multicooker, så har vi udvalgt 4 forskellige multicookere.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 251 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte multicooker.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste multicooker.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge multicooker udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste multicooker

Bedst anmeldt af multicookerne er Sage The Risotto Plus. Lige nu står den til 930 DKK hos Computersalg.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

930 DKK hos Computersalg
931 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Sage The Risotto Plus er på 4-5 stjerner🤩



Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste multicooker med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Det er ret klart at Sage The Risotto Plus er noget bedre anmeldt end alle de andre multicooker modeller (Sage The Risotto Plus er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).



Det er ikke blot indefor multicookere at mærket Sage fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som bordgrills og multicookere.

Alle 4 konkurrenter

Udover den bedste multicooker ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende multicookere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide multicookerne ovenfor, for så kan det være en af de 4 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍




Ninja OP300EU

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste multicookere har vi Ninja OP300EU. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1499 DKK.



Instant Pot CRIPS--8.0L

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Instant Pot CRIPS--8.0L 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste multicookere. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Hele 96% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Whiteaway, hvor den står til 1800 DKK.



Ninja OP500EU

4.04 stjerner

Ninja OP500EU får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1699 DKK.




Læs mere

Symaskiner

Symaskiner

De bedst anmeldte modeller. Symaskiner fra 299 DKK.

Miniovne

Miniovne

Alle de bedst anmeldte miniovn modeller. Fremragende miniovne fra 299 DKK.

Stegetermometere

Stegetermometere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende stegetermometere til priser fra 299 DKK.

Vejrstationer

Vejrstationer

De bedst anmeldte modeller. Vejrstationer fra 279 DKK.

Babyalarmer

Babyalarmer

Alle de bedst anmeldte babyalarm modeller. Fremragende babyalarmer fra 179 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*