Altmuligt > Elektronik > Multicookere

Den bedste multicooker i 2021

Mads Phikamphon

Alle multicookerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet flere hundrede anmeldelser, så er den bedste multicooker Sage The Risotto Plus. Hvorfor den er den bedste multicooker ser vi nærmere på nedenfor.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

971 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop
1003 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for en ny multicooker, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange multicookere har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 liste over de bedst anmeldte multicookere👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en multicooker der matcher det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste multicooker til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nymulticooker. I listen her går priserne fx. fra 971,- DKK for den billigste multicooker til hele 6999,- DKK for den dyreste multicooker.

Hvordan vi har fundet den bedste multicooker

For at kunne finde den allerbedste multicooker, så har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 491 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste multicooker.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge multicooker udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste multicooker

Bedst anmeldt af multicookerne er Sage The Risotto Plus. Lige nu står den til 971 DKK hos ProShop.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

971 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop
1003 DKK hos Skousen

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Sage The Risotto Plus er på 4-5 stjerner🤩Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste multicooker med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Det er ret klart at Sage The Risotto Plus er noget bedre anmeldt end alle de andre multicooker modeller (Sage The Risotto Plus er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Det er ikke blot indefor multicookere at mærket Sage fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som bordgrills og multicookere.

Alle 5 konkurrenter

Udover den bedste multicooker ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende multicookere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide multicookerne ovenfor, for så kan det være en af de 5 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Ninja OP300EU

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste multicookere har vi Ninja OP300EU. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1399 DKK.Instant Pot CRIPS--8.0L

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Instant Pot CRIPS--8.0L 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste multicookere. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt godt. Hele 96% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Whiteaway, hvor den står til 1800 DKK.Kenwood KCook

4.34.5 stjerner

Kenwood KCook får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 6999 DKK.Ninja OP500EU

4.04 stjerner

Ret tæt på toppen har vi desuden Ninja OP500EUI anmeldelserne får den 4 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Whiteaway, hvor den står til 1699 DKK.
Læs mere

Symaskiner

Symaskiner

Alle de allerbedste modeller. Fremragende symaskiner til priser fra 275 DKK.

Miniovne

Miniovne

De bedst anmeldte modeller. Miniovne fra 299 DKK.

Stegetermometere

Stegetermometere

Alle de bedst anmeldte stegetermometer modeller. Fremragende stegetermometere fra 319 DKK.

Vejrstationer

Vejrstationer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende vejrstationer til priser fra 279 DKK.

Babyalarmer

Babyalarmer

De bedst anmeldte modeller. Babyalarmer fra 179 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*