Altmuligt > Elektronik > Multicookere

Den bedste multicooker i 2021

Mads Phikamphon

Alle multicookerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste multicooker Sage The Risotto Plus. Hvorfor den er den bedste multicooker ser vi nærmere på nedenfor.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

969 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop
1099 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for en ny multicooker, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange multicookere har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 7 liste over de bedst anmeldte multicookere👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en multicooker der matcher det du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste multicooker til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nymulticooker. I listen her går priserne fx. fra 969,- DKK for den billigste multicooker til hele 6999,- DKK for den dyreste multicooker.

Hvordan vi har fundet den bedste multicooker

For at kunne finde den allerbedste multicooker, så har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 7.625 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste multicooker.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge multicooker udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste multicooker

Bedst anmeldt af multicookerne er Sage The Risotto Plus. Lige nu står den til 969 DKK hos ProShop.

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus

🥇 den bedst anmeldte multicooker
🥉 den billigste multicooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

969 DKK hos ProShop
999 DKK hos Coop
1099 DKK hos Elgiganten

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Sage The Risotto Plus er på 4-5 stjerner🤩Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste multicooker med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Det er ret klart at Sage The Risotto Plus er noget bedre anmeldt end alle de andre multicooker modeller (Sage The Risotto Plus er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Det er ikke blot indefor multicookere at mærket Sage fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som juicepressere, bordgrills og multicookere.

Alle 7 konkurrenter

Udover den bedste multicooker ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende multicookere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide multicookerne ovenfor, for så kan det være en af de 7 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Ninja OP300EU

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste multicookere har vi Ninja OP300EU. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

For tiden er den til den bedste pris hos Whiteaway. Der står den til 1499 DKK.Instant Pot DUO 6--5.7L

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Instant Pot DUO 6--5.7L 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste multicookere. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 94% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 1099 DKK.Instant Pot PLUS 6--5.7L

4.75 stjerner

Instant Pot PLUS 6--5.7L får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 1299 DKK.Instant Pot EVO 6--5.7L

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi desuden Instant Pot EVO 6--5.7LI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Hele 95% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Barlife, hvor den står til 1499 DKK.Kenwood KCook

4.34.5 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Kenwood KCook. Den får nemlig 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 6999 DKK.Ninja OP500EU

4.04 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Ninja OP500EU. Den får 4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Coop. Der står den til 2099 DKK.
Læs mere

Symaskiner

Symaskiner

Alle de bedst anmeldte symaskine modeller. Fremragende symaskiner fra 299 DKK.

Miniovne

Miniovne

Alle de allerbedste modeller. Fremragende miniovne til priser fra 299 DKK.

Stegetermometere

Stegetermometere

De bedst anmeldte modeller. Stegetermometere fra 177 DKK.

Vejrstationer

Vejrstationer

Alle de bedst anmeldte vejrstation modeller. Fremragende vejrstationer fra 279 DKK.

Babyalarmer

Babyalarmer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende babyalarmer til priser fra 179 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*