Altmuligt > Værktøj > Multiværktøj

Det bedste multiværktøj i 2021

Mads Phikamphon

Alle multiværktøjene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3 det bedste multiværktøj. Hvorfor det er det bedste valg ser vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3

Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3

🥇 det bedst anmeldte multiværktøj

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2616 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for multiværktøj. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange multiværktøj har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 over de bedst anmeldte multiværktøj👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på dit nye multiværktøj.

Hvordan vi finder frem til det bedste multiværktøj

For at kunne finde det allerbedste multiværktøj, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt multiværktøjene har Find Hold robotten indsamlet 2.404 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er det bedste multiværktøj.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge multiværktøj udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Det bedste multiværktøj

Bedst anmeldt af multiværktøjene er Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3. Lige nu står det til 2616 DKK (før 2906) hos Toolster. Selvom et har fået gode anmeldelser, så må det siges at være et lille smule dyrt multiværktøj. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste multiværktøj.

Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3

Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3

🥇 det bedst anmeldte multiværktøj

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2616 DKK hos Toolster

Checker vi Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3 anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Leatherman Surge. Lige nu står det til 1249 DKK (før 1299) hos Toolster.

Leatherman Surge

Leatherman Surge

🥈 det bedst anmeldte billige multiværktøj
🥉 det billigste multiværktøj

4.75 stjerner baseret på 2.403 anmeldelser

1249 DKK hos Toolster
1281 DKK hos Grejfreak
1349 DKK hos Fiskegrej

Helt vildt høje 92% af anmeldelserne af Leatherman Surge er på 4-5 stjerner.Det billige Leatherman Surge koster 1367 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter svarer det til at du sparer 52%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme multiværktøj.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af det allerbedste multiværktøj med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det herunder. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3 en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle multiværktøjene er gråt).Det billigere alternativ Leatherman Surge er ligeså noget bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram (Leatherman Surge er her de øverste blå barer).Det er ikke blot indefor multiværktøj at mærket Festool fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

Det allerbedste billige multiværktøj kommer som tidl. nævnt fra Leatherman.

Leatherman klarer sig ligesom Festool også godt indefor andre kategorier. For Leatherman fx. kategorier som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

Alle 2 konkurrenter til bedste multiværktøj

Ved siden af det bedste multiværktøj herover, så findes der selvfølgelig også andre gode multiværktøj. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik👍

Læs mere

Malerpistoler

Malerpistoler

Alle de bedste modeller. Fremragende malerpistoler fra 528 DKK.

Kabelsakse

Kabelsakse

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 282 DKK.

Skydestokke

Skydestokke

Alle de bedst anmeldte skydestokke. Fremragende skydestokke til priser fra 699 DKK.

Tænger

Tænger

Alle de bedste modeller. Fremragende tænger fra 128 DKK.

Arbejdsbukke

Arbejdsbukke

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 952 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*