Altmuligt > Værktøj > Multiværktøj

Det bedste multiværktøj i 2021

Mads Phikamphon

Alle multiværktøjene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic det bedste multiværktøj. Hvorfor det er det bedste valg ser vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic

Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic

🥇 det bedst anmeldte multiværktøj

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

2795 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for multiværktøj. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange multiværktøj har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 over de bedst anmeldte multiværktøj👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på dit nye multiværktøj.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge et nymultiværktøj. Her i vores liste starter priserne på 1249,- DKK for det billigste multiværktøj til hele 4995,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder det bedste multiværktøj

For at finde frem til det allerbedste multiværktøj har vi udvalgt 4 forskellige multiværktøj.

Herefter har vores robot fundet 3.543 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste multiværktøj.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge multiværktøj udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Det bedste multiværktøj

Bedst anmeldt af multiværktøjene er Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic. Lige nu står det til 2795 DKK (før 2844) hos Toolster.

Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic

Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic

🥇 det bedst anmeldte multiværktøj

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

2795 DKK hos Toolster

Checker vi Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Leatherman Surge. Lige nu står det til 1249 DKK (før 1299) hos Toolster.

Leatherman Surge

Leatherman Surge

🥈 det bedst anmeldte billige multiværktøj
🥉 det billigste multiværktøj

4.75 stjerner baseret på 3.516 anmeldelser

1249 DKK hos Toolster
1281 DKK hos Grejfreak

Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af Leatherman Surge er på 4-5 stjerner.Det billige Leatherman Surge koster 1546 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter svarer det til at du sparer 55%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme multiværktøj.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af det allerbedste multiværktøj med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det herunder. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li E-Basic er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle multiværktøjene er gråt).Det billigere alternativ Leatherman Surge er ligeså noget bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram (Leatherman Surge er her de øverste blå barer).Det er ikke blot indefor multiværktøj at mærket Festool fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som batteriladere, multiværktøj, arbejdsborde og kantfræsere.

Det allerbedste billige multiværktøj kommer som tidl. nævnt fra Leatherman.

Leatherman klarer sig ligesom Festool også godt indefor andre kategorier. For Leatherman fx. kategorier som batteriladere, multiværktøj, arbejdsborde og kantfræsere.

Alle 4 konkurrenter til bedste multiværktøj

Ved siden af det bedste multiværktøj herover, så findes der selvfølgelig også andre gode multiværktøj. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik👍
Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li 3.1 E-Set

5.05 stjerner

Festool AkkuVECTURO OSC 18 Li 3.1 E-Set har vi placeret lige uden for de allerbedste multiværktøj, da det får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er det til den bedste pris hos Dorch & Danola. Der står det til 4995 DKK.Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Festool AkkuOSC 18 E-Basic VECTURO I SYSTAINER3 5 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de allerbedste modeller. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner🤩

Det er for tiden på tilbud til 2595 DKK hos Toolster.
Læs mere

Malerpistoler

Malerpistoler

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 389 DKK.

Kabelsakse

Kabelsakse

Alle de bedst anmeldte kabelsakse. Fremragende kabelsakse til priser fra 340 DKK.

Skydestokke

Skydestokke

Alle de bedste modeller. Fremragende skydestokke fra 499 DKK.

Tænger

Tænger

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 139 DKK.

Arbejdsbukke

Arbejdsbukke

Alle de bedst anmeldte arbejdsbukke. Fremragende arbejdsbukke til priser fra 1066 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*