Altmuligt > Beauty sager > Neglelakke

Den bedste neglelak i 2021

Mads Phikamphon

Alle neglelakkene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser, så er Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml den bedste neglelak. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre neglelakke.

Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml

Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml

🥇 den bedst anmeldte neglelak

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

129 DKK hos Helsebixen
129 DKK hos Netspiren

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god neglelak, så derfor har vi fundet en del modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 115 liste med de bedst anmeldte neglelakke.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en neglelak der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste neglelak til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyneglelak. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 15,- DKK for den billigste neglelak til hele 129,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en neglelak fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Benecos, CND, Essie og Maybelline.

Såfremt du er på jagt efter en helt bestemt slags en er det måske værd at kigge på en neglelak til børn.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste neglelak

For at kunne finde frem til den bedste neglelak, så har vi udvalgt 115 forskellige neglelakke fra mærker som Benecos, CND, Essie og Maybelline.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 179.486 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste neglelak.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste neglelak

Bedst anmeldt af neglelakkene er Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml. Den står lige nu til 129 DKK hos Helsebixen. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr neglelak. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste neglelakke.

Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml

Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml

🥇 den bedst anmeldte neglelak

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

129 DKK hos Helsebixen
129 DKK hos Netspiren

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml er på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE. Lige nu står den til 77 DKK hos Legetøjseksperten.

Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE

Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE

🥈 den bedst anmeldte billige neglelak

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

77 DKK hos Legetøjseksperten

Checker vi anmeldelserne af Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den billige Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE koster 52 DKK mindre end modellen herover. Det er det samme som at du kan spare 40%.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste neglelak med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml noget bedre end anmeldelserne af de andre modeller. Priti Nyc Sea Holly 647 12 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle neglelakkene er gråt.Det billigere alternativ Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE er ligeså noget bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram. Create It! Nail Polish Color Changing 8 Ml Girls 5-PIECE er her de øverste blå barer.Den allerbedste neglelak stammer fra mærket Priti Nyc. Dette mærke fremstår ligeså særdeles godt indefor kategorier som fx. neglelakke.

Bedste økologiske neglelak

Såfremt du også er vild med økologisk neglelak, så er den bedst anmeldte økologiske model neglelak Priti Nyc Schwarkopf 635 12 Ml. Den står lige nu til 129 DKK hos Helsebixen.

Utroligt nok er blot 100% af anmeldelserne af Priti Nyc Schwarkopf 635 12 Ml på 1 eller 2 stjerner.Søger du efter en neglelak til børn, så får Nailmatic Kids Nail Polish 8 Ml Sheepy de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 69 DKK hos Nice Hair.

Nailmatic Kids Nail Polish 8 Ml Sheepy anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.Neglelakke fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en neglelak fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage et kik på nogle af de bedste neglelakke fra et par af disse mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Benecos, CND, Essie og Maybelline. Helt præcis, så har vi fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Udfra de forskellige Benecos modeller, så er Benecos Happy Nails Nail Polish 9 Ml Flamingo bedst anmeldt. Nice Hair har den or tiden til 49 DKK (før 59).

Checker vi anmeldelserne af Benecos Happy Nails Nail Polish 9 Ml Flamingo, så har vi helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Den bedst anmeldte CND neglelak vi har fundet er en CND Vinylux Red Baroness Nail Varnish 15ML. HQ Hair har den or tiden til 101 DKK.

Hele 85% af CND Vinylux Red Baroness Nail Varnish 15ML anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Udfra de forskellige Essie modeller, så er Essie Nail Polish 13.5 Ml 635 Lets Party bedst anmeldt. HQ Hair har den or tiden til 68 DKK.

Anmeldelserne af Essie Nail Polish 13.5 Ml 635 Lets Party ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Den bedst anmeldte Maybelline neglelak vi har fundet er en Maybelline Color Show 60 Seconds Burgundy KISS7 Ml. Nice Hair har den or tiden til 29 DKK (før 30).

Ser vi på anmeldelserne af Maybelline Color Show 60 Seconds Burgundy KISS7 Ml, så ligger hele 85% på 4-5 stjerner.Alle 10 konkurrenter til bedste neglelak

Ved siden af den bedste neglelak herover, så findes der selvfølgelig også andre gode neglelakke. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide neglelakkene herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Essie Nail Polish 13.5 Ml 635 Lets Party

5.05 stjerner

Essie Nail Polish 13.5 Ml 635 Lets Party har vi placeret lige uden for de bedste neglelakke, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 89 DKK.ProNails Longwear Nail Polish 10 Ml LET'S Go Flamingo

5.05 stjerner

I anmeldelserne får ProNails Longwear Nail Polish 10 Ml LET'S Go Flamingo 5 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller og meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 89 DKK.Nailmatic Kids Nail Polish 8 Ml Sheepy

5.05 stjerner

Nailmatic Kids Nail Polish 8 Ml Sheepy får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair. Hos Nice Hair står den til 69 DKK.

Vær dog opmærksom på at denne model er beregnet til børnene.Essie 77 Chinchilly Nail Polish 13.5ML

5.05 stjerner

Essie 77 Chinchilly Nail Polish 13.5ML er også blandt de rigtig godt anmeldte neglelakke, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 89 DKK.Essie 20 Lovie Dovie Nail Polish 13.5ML

5.05 stjerner

Med i listen har vi også Essie 20 Lovie Dovie Nail Polish 13.5ML, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👍

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 89 DKK.IDUN Minerals Idun Nailpolish Ametrin

5.05 stjerner

Med i listen har vi også IDUN Minerals Idun Nailpolish Ametrin, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 63 DKK.Snails Til Børn Purple Comet

4.85 stjerner

Med på listen her har vi også Snails Til Børn Purple Comet. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er for tiden til den bedste pris hos Legebutikken, hvor den står til 70 DKK.

Vær dog opmærksom på at denne model også er målrettet børnene.Cutex Stengtheningfjerner 100 Ml

4.75 stjerner

Med på listen her har vi også Cutex Stengtheningfjerner 100 Ml. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 15 DKK. Cutex Stengtheningfjerner 100 Ml er derved den billigste model på denne side.Essie Nail Polish 13.5 Ml 219 Bikini So Teeny

4.75 stjerner

Med på listen har vi ligeså Essie Nail Polish 13.5 Ml 219 Bikini So Teeny. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 69 DKK.Essie 49 Wicked Nail Polish 13.5ML

4.75 stjerner

Med på listen har vi ligeså Essie 49 Wicked Nail Polish 13.5ML. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 91% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 89 DKK.Et par neglelak modeller mere

De fremragende modeller ovenfor er ikke de eneste modeller robotten har sammenlignet anmeldelser for. 103 af de andre neglelakke vi har checket anmeldelser for har vi i den lækre liste herunder:

Som du kan se i listen, så er der modeller som får ned til under 2 stjerner i anmeldelserne😮

4.7Essie 45 Sole Mate Nail Polish 13.5ML
4.7Essie 88 Licorice Nail Polish 13.5ML
4.7Essie 63 Too Too Hot Nail Polish 13.5ML
4.6Essie Nail Polish 13.5 Ml 94 Lapiz Of Luxury
4.6Essie Nail Polish 13.5 Ml 248 Madison Ave-Hue
4.6Essie Nail Polish 13.5 Ml 17 Muchi
4.6Miss NELLA Nail Polish 4 Ml 501 Sweet Lavender
4.6Benecos Happy Nails Nail Polish 9 Ml Flamingo
4.6Essie 67 Meet Me At Sunset Nail Polish 13.5ML
4.6Essie 76 Merino Cool Nail Polish 13.5ML
4.6Essie 252 Maximillian Strasse-Her Nail Polish 13.5ML
4.5Maybelline Color Show 60 Seconds Burgundy KISS7 Ml
4.5Maybelline Color Show 60 Seconds BLACKOUT7 Ml
4.5Maybelline Color Show 60 Seconds Nail Polish 6.7 Ml 1 Go Bare
4.5Maybelline Color Show 60 Seconds Nail Polish 6.7 Ml 21 Lilac Wine
4.5Maybelline Color Show 60 Seconds Nail Polish 6.7 Ml 52 IT'S A Boy
4.5CND Vinylux Red Baroness Nail Varnish 15ML
4.5CND VinyluxRegally Yours #140 15 Ml
4.5CND VinyluxGrape Gum #117 15 Ml
4.5Nail Polish Confetti 8 Ml Girls 5-PIECE
4.5Essie Nail Polish 13.5 Ml 48 Luxedo
4.5Essie Nail Polish 13.5 Ml 75 Smokin Hot
4.5Essie Nail Polish 13.5 Ml 106 Go Overboard
4.5Essie Nail Polish 13.5 Ml 268 Sunday Funday
4.5Essie Nail Polish 13.5 Ml 633 Cheers Up
4.5Nilens Jord Nail Polish Light Rose Pearly
4.5Essie 99 Mint Candy Apple Nail Polish 13.5ML
4.5Essie 73 Cute As Button Nail Polish 13.5ML
4.5Essie 203 Cocktail Bling Nail Polish 13.5ML
4.5Essie 64 Fifth Avenue Nail Polish 13.5ML
4.4Maybelline Color Show 60 Seconds Downtown RED7 Ml
4.4CND Vinylux Black Pool Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Electric Orange Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Gotcha Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Hot Pop Pink Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Married To Mauve Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Negligee Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Pink Bikini Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Open RoadMint Convertible #166 15 Ml
4.4CND Vinylux Crimson Sash Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Rouge Rite Nail Varnish 15ML
4.4CND Vinylux Lavender Lace Nail Varnish 15ML
4.4CND VinyluxRock Royalty #141 15 Ml
4.4CND VinyluxPurple Purple #138 15 Ml
4.4CND VinyluxMasquerade #130 15 Ml
4.4CND VinyluxLilac Longing #125 15 Ml
4.4CND VinyluxIndigo Frock #176 15 Ml
4.4Essie 374 Salt Water Happy Nail Polish 13.5ML
4.4Essie Nail Polish 13.5 Ml 30 Bachelorette Bash
4.4Essie Nail Polish 13.5 Ml 52 Thigh High
4.4Essie Nail Polish 13.5 Ml 362 Petal Pushers
4.4Essie Nail Polish Gel Couture 13.5 Ml 20 Spool Me Over
4.4Essie Nail Polish Gel Couture 13.5 Ml 230 Signature Smile
4.4Essie Nail Polish Gel Couture 13.5 Ml 488 Daring Damsel
4.4Essie Nail Polish Gel Couture 13.5 Ml 507 Last Nightie
4.4Essie Nail Polish 13.5 Ml 610 Gadget-Free
4.4Essie Nail Polish 13.5 Ml 611 Generation Zen
4.4Miss NELLA Nail Polish 4 Ml 601 Kiss The Frog
4.4Herome Nail Perfect Anti Aging 10 Ml
4.4Benecos Happy Nails Nail Polish 5 Ml Oh Lala!
4.4Benecos Happy Nails Nail Polish 5 Ml Crystal
4.4Essie 11 Not Just A Pretty Face Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 1 Blanc Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 14 Fiji Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 24 In Stitches Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 79 Sand Tropez Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 23 Eternal Optimist Nail Polish 13.5ML
4.4Essie 121 Topless And Barefoot Nail Polish 13.5ML
4.3CND Vinylux Crushed Rose Nail Varnish 15ML
4.3CND Vinylux Garden MuseWisteria Haze #193 15 Ml
4.3CND Vinylux Art VandalMauve Maverick #206 15 Ml
4.3Essie Nail Polish 13.5 Ml 60 Really Red
4.3Essie Nail Polish 13.5 Ml 378 With The Band
4.3Miss NELLA Nail Polish 4 Ml 801 Pink A Boo
4.2CND Vinylux Strawberry Smoothie Nail Varnish 15ML
4.2Miss Nella Jazzberry Jam
4.2Miss Nella Bubble Gum
4.2Miss Nella Honey Twinkles
4.1CND Vinylux Romantique Nail Varnish 15ML
4.1Miss Nella Tickle Me Pink
4.1Miss Nella Strawberry N Cream
4.1Essie 44 Bahama Mama Nail Polish 13.5ML
4.0Maybelline Color Show 60 Seconds Midnight TAUPE7 Ml
4.0Maybelline Color Show 60 Seconds Electric YELLOW7 Ml
4.0CND VinyluxAzure Wish #102 15 Ml
4.0Miss Nella Marshmallow Overload
3.9CND Vinylux Flora & FaunaSalmon Run #181 15 Ml
3.8Miss Nella Abracadabra
3.8Nilens Jord Nail Polish 11 Ml No. 6615 Pearly Plum
3.8Benecos Happy Nails Nail Polish 5 Ml Peach Sorbet
3.8Nailmatic Kids Nail Polish Set 3X8 Ml Jungle
3.7CND VinyluxSeaside Party #146 15 Ml
3.7Essie Nail Polish 13.5 Ml 318 Resort Fling
3.6Essie Nail Polish 13.5 Ml 8 Limo-Scene
3.4Natives Retro Opbevaringsdåse Til
3.0La Roche-Posay TOLERIANE Flere Farver
3.0CND Vinylux Garden MuseReflecting Pool #192 15 Ml
3.0Miss Nella Shazam
2.7NPW Peel Off Nail Polish Soko
2.0Priti Nyc Dark Warrior 610 Orchid 12 Ml
2.0Lancome Le Vernis Nail Polish 10ML 356 Tango Rose
1.0Priti Nyc Forget Me Not 653
1.0Priti Nyc Schwarkopf 635 12 Ml

Læs mere

Selvbrunere

Selvbrunere

De bedst anmeldte modeller. Selvbrunere fra 9 DKK.

Shampoos

Shampoos

Alle de bedst anmeldte shampoos. Fremragende shampoos fra 15 DKK.

Silver shampoos

Silver shampoos

Alle de bedste modeller. Fremragende silver shampoos fra 49 DKK.

Solcremer

Solcremer

De bedst anmeldte modeller. Solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte tandpastaer. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*