Altmuligt > Beauty sager > øjenskygger

Den bedste øjenskygge i 2021

Mads Phikamphon

Alle øjenskyggerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af anmeldelser for 9 forskellige øjenskygger. Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow er den bedste øjenskygge. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre øjenskygger.

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow

🥇 den bedst anmeldte øjenskygge

4.85 stjerner baseret på 15 anmeldelser

199 DKK hos Hair Outlet
379 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god øjenskygge. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser.

For hver eneste model har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 9 listen her over de bedst anmeldte øjenskygger.

Vi har også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste øjenskygge til en rigtig god pris👍

Hvordan vi har fundet den bedste øjenskygge

For at kunne finde den allerbedste øjenskygge, så har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 9.452 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste øjenskygge.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte øjenskygge

Den bedst anmeldte øjenskygge er Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow. Den står lige nu til 199 DKK (før 425) hos Hair Outlet. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr øjenskygge. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte øjenskygger.

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow

Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow

🥇 den bedst anmeldte øjenskygge

4.85 stjerner baseret på 15 anmeldelser

199 DKK hos Hair Outlet
379 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy. Den står lige nu til 99 DKK (før 149) hos Nice Hair.

TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy

TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy

🥈 den bedst anmeldte billige øjenskygge

4.75 stjerner baseret på 88 anmeldelser

99 DKK hos Nice Hair

Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy er på 4 eller 5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy i stedet for Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow herover, så sparer du netop nu 100 DKK. Det er det samme som at du kan spare 50%.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste øjenskygge med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow noget bedre anmeldt end de andre øjenskygger (Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle øjenskyggerne er de grå barer).Noget billigere TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder (TheBalm Overshadow Eyeshadow You Buy er her de øverste blå barer).Den allerbedste øjenskygge stammer fra mærket Youngblood. Dette mærke fremstår ligeså særdeles godt indefor kategorier som fx. øjenskygger.

Den bedste billige model kommer som tidl. nævnt fra theBalm. Præcis ligesom med Youngblood så klarer theBalm sig også rigtig godt indefor kategorier som øjenskygger.

De 9 bobler

Ved siden af den bedste øjenskygge lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende øjenskygger. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide øjenskyggerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
GOSH Copenhagen GOSH Minerale Waterproof Eyeshadow Stick 2.5 Gr. 009 Rose

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste øjenskygger har vi GOSH Copenhagen GOSH Minerale Waterproof Eyeshadow Stick 2.5 Gr. 009 Rose. Den får nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 79 DKK.NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Ultimate Eye Shadow Palette Ash

4.64.5 stjerner

Lige herefter har vi NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Ultimate Eye Shadow Palette Ash, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 90% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 159 DKK hos Coolshop.NYX Professional Makeup Lingerie Shadow Palette

4.44.5 stjerner

NYX Professional Makeup Lingerie Shadow Palette er også blandt de rigtig godt anmeldte øjenskygger, da den får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 120 DKK hos Nice Hair.New Cid Cosmetics New Cid I-Colour Cream Eyeshadow Moss

4.34.5 stjerner

New Cid Cosmetics New Cid I-Colour Cream Eyeshadow Moss er også blandt de rigtig godt anmeldte øjenskygger, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 89 DKK hos Nice Hair.Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Triple 2.8 Gr. Sweet Spot

4.34.5 stjerner

Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Triple 2.8 Gr. Sweet Spot på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.3 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den står til 142 DKK.Makeup Revolution Reloaded Eyeshadow Palette 16.5 Gr. Newtrals 2

4.24.5 stjerner

Makeup Revolution Reloaded Eyeshadow Palette 16.5 Gr. Newtrals 2 på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.2 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 89 DKK.Benecos Natural Eyeshadow Base 5 Ml Prime Fine

3.03 stjerner

I slutningen af listen over de bedste øjenskygger har vi Benecos Natural Eyeshadow Base 5 Ml Prime Fine, der i anmeldelserne får 3 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 69 DKK.

Benecos Natural Eyeshadow Base 5 Ml Prime Fine er også den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Lipgloss

Lipgloss

De bedst anmeldte modeller. Lipgloss fra 69 DKK.

Showergels

Showergels

Alle de bedst anmeldte showergel modeller. Fremragende showergels fra 50 DKK.

Glattebørster

Glattebørster

Alle de allerbedste modeller. Fremragende glattebørster fra 199 DKK.

Aftersuns

Aftersuns

De bedst anmeldte modeller. Aftersuns fra 51 DKK.

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

Alle de bedst anmeldte ansigtsbørste modeller. Fremragende ansigtsbørster fra 148 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*