Altmuligt > Køkkenudstyr > ølglas

Det bedste ølglas i 2021

Mads Phikamphon

Alle ølglassene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på hundredevis af anmeldelser så er Holmegaard Bouquet 6 Stk. det bedste ølglas. Hvorfor det er det bedste ølglas kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedst anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

719 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for et nyt ølglas, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste med de bedst anmeldte ølglas.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et ølglas der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få dit nye ølglas til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et ølglas. I listen her starter priserne på 217,- DKK for det billigste ølglas til 719,- DKK for det dyreste ølglas.

En del folk går efter et ølglas fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Spiegelau.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste ølglas

For at kunne finde frem til det bedste ølglas, så har vi udvalgt 6 forskellige ølglas fra mærker som Spiegelau.

Efter vi har udvalgt ølglassene har Find Hold robotten indsamlet 913 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er det bedste ølglas.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er den bedste model.


Det bedste ølglas

Bedst anmeldt af ølglassene er Holmegaard Bouquet 6 Stk.. Lige nu står det til 719 DKK hos Coop. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et rimeligt dyrt ølglas. Prisen ligger nemlig en del over den gennemsnitlige pris for de viste ølglas.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedst anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

719 DKK hos Coop

Holmegaard Bouquet 6 Stk. anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK. Lige nu står det til 232 DKK hos Amazon DE. Helt sikkert en bedre pris end Holmegaard Bouquet 6 Stk. som blev fremhævet lige før.

Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK

Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK

🥈 det bedst anmeldte billige ølglas

4.85 stjerner baseret på 22 anmeldelser

232 DKK hos Amazon DE
249 DKK hos Kitchentime
499 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Beslutter du dig for at købe det billige Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK i stedet for Holmegaard Bouquet 6 Stk., så sparer du netop nu 487 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 68%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to ølglas ikke er ens.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af det allerbedste ølglas med gennemsnittet for de andre ølglas, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Holmegaard Bouquet 6 Stk. er en del bedre anmeldt end de andre ølglas modeller (Holmegaard Bouquet 6 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle ølglassene er de grå).Den billigere model Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK er også noget bedre end gennemsnittet for alle ølglassene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK er her de blå barer).Mærket Holmegaard som det bedste model stammer fra klarer sig også særdeles godt indefor kategorier som fx. ølglas og bourgogneglas.

Som nævnt så kommer det allerbedste billige ølglas fra Orrefors.

Orrefors klarer sig ligeså fremragende indefor kategorier som ølglas og bourgogneglas.

ølglas fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at de vælger et ølglas fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedst anmeldte modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor ølglas, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Spiegelau.

Baseret på de forskellige Spiegelau modeller, så er Spiegelau Vino Grande 4 Stk. bedst anmeldt. For tiden har vi Spiegelau Vino Grande 4 Stk. til 217 DKK (før 284) hos Amazon DE.

Spiegelau Vino Grande 4 Stk.

Spiegelau Vino Grande 4 Stk.

🥉 det billigste ølglas

4.75 stjerner baseret på 192 anmeldelser

217 DKK hos Amazon DE
319 DKK hos Coop

Kigger vi på Spiegelau Vino Grande 4 Stk. anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 93% på 4 eller 5 stjerner.De 6 konkurrenter til bedste ølglas

Ved siden af det bedste ølglas ovenfor, så findes der også andre fremragende ølglas. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om ølglassene herover, for så kan det jo være en af de 6 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken ølglas du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Spiegelau Vino Grande 4 Stk.

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste ølglas har vi Spiegelau Vino Grande 4 Stk.. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 93% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 319 DKK. Spiegelau Vino Grande 4 Stk. er således det billigste model.Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk.

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk. 4.5 stjerner ud af 5, så det er også super tæt på de bedste modeller. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er for tiden til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 259 DKK.
Læs mere

Rødvinsglas

Rødvinsglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 58 DKK.

Champagneglas

Champagneglas

Alle de bedst anmeldte champagneglas. Fremragende champagneglas fra 112 DKK.

Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Alle de bedste modeller. Fremragende hvidvinsglas til priser fra 51 DKK.

Drikkeglas

Drikkeglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 50 DKK.

Bourgogneglas

Bourgogneglas

Alle de bedst anmeldte bourgogneglas. Fremragende bourgogneglas fra 142 DKK.

Vandglas

Vandglas

Alle de bedste modeller. Fremragende vandglas til priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*