Altmuligt > Køkkenudstyr > ølglas

Det bedste ølglas i 2021

Mads Phikamphon

Alle ølglassene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på flere hundrede anmeldelser så er Holmegaard Bouquet 6 Stk. det bedste ølglas. Hvorfor det er det bedste ølglas kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedst anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

719 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for et nyt ølglas, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 liste med de bedst anmeldte ølglas.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et ølglas der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få dit nye ølglas til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et ølglas. I listen her starter priserne på 178,- DKK for det billigste ølglas til 719,- DKK for det dyreste ølglas.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste ølglas

For at kunne finde frem til det bedste ølglas, så har vi udvalgt 5 forskellige ølglas.

Derefter har Find Hold robotten fundet 580 anmeldelser, så vi har kunne finde det bedst anmeldte ølglas.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange ølglas. Vi har i stedet haft som mål at samle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste ølglas.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Det bedste ølglas

Bedst anmeldt af ølglassene er Holmegaard Bouquet 6 Stk.. Lige nu står det til 719 DKK hos Coop. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et rimeligt dyrt ølglas. Prisen ligger nemlig en del over den gennemsnitlige pris for de viste ølglas.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedst anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

719 DKK hos Coop

Holmegaard Bouquet 6 Stk. anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Spiegelau Beer Classics 4 Stk.. Lige nu står det til 178 DKK hos Amazon DE. Helt sikkert en bedre pris end Holmegaard Bouquet 6 Stk. som blev fremhævet lige før.

Spiegelau Beer Classics 4 Stk.

Spiegelau Beer Classics 4 Stk.

🥈 det bedst anmeldte billige ølglas
🥉 det billigste ølglas

4.24.5 stjerner baseret på 339 anmeldelser

178 DKK hos Amazon DE
259 DKK hos Coop


Beslutter du dig for at købe det billige Spiegelau Beer Classics 4 Stk. i stedet for Holmegaard Bouquet 6 Stk., så sparer du netop nu 541 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 75%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to ølglas ikke er ens.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af det allerbedste ølglas med gennemsnittet for de andre ølglas, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Holmegaard Bouquet 6 Stk. er en del bedre anmeldt end de andre ølglas modeller (Holmegaard Bouquet 6 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle ølglassene er de grå).Den billigere model Spiegelau Beer Classics 4 Stk. er også noget bedre end gennemsnittet for alle ølglassene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Spiegelau Beer Classics 4 Stk. er her de blå barer).Mærket Holmegaard som det bedste model stammer fra klarer sig også særdeles godt indefor kategorier som fx. ølglas og bourgogneglas.

Som nævnt så kommer det allerbedste billige ølglas fra Spiegelau.

Spiegelau klarer sig ligeså fremragende indefor kategorier som ølglas og bourgogneglas.

De 5 konkurrenter til bedste ølglas

Ved siden af det bedste ølglas ovenfor, så findes der også andre fremragende ølglas. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om ølglassene herover, for så kan det jo være en af de 5 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken ølglas du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk.

4.54.5 stjerner

Lige efter de allerbedste ølglas har vi Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk.. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 259 DKK.
Læs mere

Rødvinsglas

Rødvinsglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 48 DKK.

Champagneglas

Champagneglas

Alle de bedst anmeldte champagneglas. Fremragende champagneglas fra 141 DKK.

Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Alle de bedste modeller. Fremragende hvidvinsglas til priser fra 44 DKK.

Drikkeglas

Drikkeglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 50 DKK.

Bourgogneglas

Bourgogneglas

Alle de bedst anmeldte bourgogneglas. Fremragende bourgogneglas fra 299 DKK.

Vandglas

Vandglas

Alle de bedste modeller. Fremragende vandglas til priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*