Altmuligt > Køkkenudstyr > ølglas

Det bedste ølglas i 2020

Alle ølglassene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på flere hundrede af anmeldelser så er Holmegaard Bouquet 6 Stk. det bedste ølglas. Hvorfor det er det bedste ølglas kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedste anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

349 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for et nyt ølglas, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedst anmeldte ølglas.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et ølglas der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få dit nye ølglas til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et ølglas. I listen her starter priserne på 139,- DKK for det billigste ølglas til 499,- DKK for det dyreste ølglas.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste ølglas

For at kunne finde frem til det bedste ølglas, så har vi udvalgt 9 forskellige ølglas.

Derefter har Find Hold robotten fundet 504 anmeldelser, så vi har kunne finde det bedst anmeldte ølglas.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange ølglas. Vi har i stedet haft som mål at samle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste ølglas.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Det bedste ølglas

Bedst anmeldt af ølglassene er Holmegaard Bouquet 6 Stk.. Lige nu står det til 349 DKK (før 719) hos Coop. På trods af et er godt anmeldt, så må det siges at være et lille smule dyrt ølglas. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for de viste ølglas.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

Holmegaard Bouquet 6 Stk.

🥇 det bedste anmeldte ølglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

349 DKK hos Coop

Holmegaard Bouquet 6 Stk. anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Holmegaard Humle 1 Stk.. Lige nu står det til 139 DKK hos Kitchentime.

Holmegaard Humle 1 Stk.

Holmegaard Humle 1 Stk.

🥈 det bedst anmeldte billige ølglas
🥉 det billigste ølglas

0.60.5 stjerner baseret på 9 anmeldelser

139 DKK hos Kitchentime
159 DKK hos Coop


Det billige Holmegaard Humle 1 Stk. koster netop nu 210 DKK mindre end Holmegaard Bouquet 6 Stk.. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 60%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at der ikke er tale om det samme ølglas.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af det allerbedste ølglas med gennemsnittet for de andre ølglas, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Holmegaard Bouquet 6 Stk. er en del bedre anmeldt end de andre ølglas modeller (Holmegaard Bouquet 6 Stk. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle ølglassene er de grå).Den billigere model Holmegaard Humle 1 Stk. er også noget bedre end gennemsnittet for alle ølglassene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Holmegaard Humle 1 Stk. er her de blå barer).De 9 konkurrenter til bedste ølglas

Ved siden af det bedste ølglas ovenfor, så findes der også andre fremragende ølglas. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om ølglassene herover, for så kan det jo være en af de 9 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken ølglas du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Spiegelau Vino Grande 4 Stk.

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste ølglas har vi Spiegelau Vino Grande 4 Stk.. I anmeldelserne får det nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står det til 249 DKK.Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk.

4.54.5 stjerner

I anmeldelserne får Spiegelau Craft Beer Glass 4 Stk. 4.5 stjerner ud af 5, så det er også super tæt på de bedste modeller. Vi har hele 87% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Det er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 199 DKK.Spiegelau Beer Classics 4 Stk.

4.24.5 stjerner

Spiegelau Beer Classics 4 Stk. får ligeså ret gode anmeldelser. Det får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står det til 199 DKK.Orrefors Beer India Pale Ale 4-P

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Orrefors Beer India Pale Ale 4-P, der i anmeldelserne får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Det er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 200 DKK.Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK

På listen har vi også Orrefors Beer Taster 47 Cl 4-PAK, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Det er for tiden til den bedste pris hos Kitchentime, hvor det står til 269 DKK.Rosendahl Grand Cru Ølglas 6 Stk

På listen har vi også Rosendahl Grand Cru Ølglas 6 Stk, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Det er for tiden til den bedste pris hos Kitchentime, hvor det står til 319 DKK.Holmegaard Cabernet 6 Stk.

Med på listen over de bedste modeller har vi også Holmegaard Cabernet 6 Stk.. Det får i anmeldelserne 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Det er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Coop, hvor det står til 499 DKK.
Læs mere

Rødvinsglas

Rødvinsglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 57 DKK.

Champagneglas

Champagneglas

Alle de bedst anmeldte champagneglas. Fremragende champagneglas fra 199 DKK.

Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Alle de bedste modeller. Fremragende hvidvinsglas til priser fra 50 DKK.

Vandglas

Vandglas

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 69 DKK.

Spiralizers

Spiralizers

Alle de bedst anmeldte spiralizers. Fremragende spiralizers fra 99 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*