Om Find Hold

Find Hold er en robot der samler de bedste tilbud og udsalg på tværs af en masse butikker. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde de billigste priser, så du kan spare en masse penge på dit sportsudstyr og outdoor grej.

Efter at vi er begyndt at undersøge de mange tilbud på nettet, så har vi fundet adskillige tilbud hvor du kan spare helt op til 75% ifht. normal prisen. Det er faktisk rigtig mange penge, fx. svarer et tilbud på 75% til hele 750,- kr hvis varen normalt koster 1.000,- kr!

Juli 2018: Bemærk at siden er under kraftig udvikling/restrukturering i de kommende par måneder.

Butikkerne

Find Hold samler som sagt de bedste tilbud og udsalg på tværs af en masse butikker. Hvis du savner din yndlingsbutik, så du kan du skrive til os her – eller selv skrive til din yndlingsbutik og bede dem om at kontakte os.

Vi handler selv i stor stil på nettet, da det er nemmere og billigere + jeg hader at spilde tid på at gå i butikker i det virkelig liv.

Her kan du se nogle af de mange pakker der er kommet ind af døren hjemme hos os:

–billeder kommer snart–

Bag Find Hold

Mads PhikamphonFind Hold udvikles og administreres af Mads Phikamphon gennem mit firma, Phikamphon (CVR 29093679).

Til dagligt arbejder jeg med programmering og optimering af hjemmesider.

Jeg elsker ting på tilbud og at spare penge, så det var oplagt at udvikle Find Hold og på den måde kunne kombinere min programmering med at hjælpe folk med at spare penge.

Cookies og privatlivspolitik

Find Hold’s cookies og privatlivspolitik kan læses her.

Priser og links

På sigt er målet at holde alle tilbud og udsalg opdateret. Men uanset det, så kan du selvfølgelig risikere at et tilbud vi viser er stoppet eller en vare er udsolgt. I så fald er det (surprise, surprise) butikkens pris der gælder og ikke hvad der står her på Find Hold.

Det samme gælder fragtpriser, angivelse af gratis levering m.m.

Links til butikker m.m. er som udgangspunkt affiliate links. Det betyder at vi får en mindre kommission hvis du køber noget i de butikker vi linker til. Det betyder ikke noget for den pris du betaler, at vi får en mindre kommission. Din pris er den samme uanset vores kommission.

Kontakt

Hvis du spotter noget som ser underligt ud eller som ikke virker, så må du endeligt gerne skrive til os.


Last updated on juli 9, 2018