Om Find Hold

Hvis du går mod strømmen og gør noget for at spise bedre og sundere, så går der ikke lang tid før du finder ud af at ordentlige madvarer koster kassen 😲

Hvis du ikke vil spise halvfrosne industriprodukter ligesom de fleste gør det, så bliver det pludselig meget dyrere at gå ned og købe ind – og det uanset om du handler i billige supermarkeder som Netto og Fakta.

Bag om Find Hold

Find Hold bliver kodet og vedligeholdt af Mads Phikamphon (ja, hele hjemmesiden her er en enmandsoperation som jeg laver ved siden af mit arbejde 👊).

Helt tilbage i 2010 begyndte jeg selv at spise først paleo (stenalderkost) og siden LCHF (low-carb high-fat) – og derefter gik der ikke lang tid før madbudgettet eksploderede. Ikke mindst efter resten af familien også begyndte at spise mere og mere LCHF.

Spis billigere (selvom du er LCHF fan)

Heldigvis viser det sig hurtigt, at man selv kan gøre meget for at spise billigere. At man selv kan gøre meget for at undgå at madbudgettet eksploderer ligeså vores budget gjorde det tilbage i 2010-2011.

Først og fremmest skal du tænke over hvilke ting du køber og lade være med at købe for meget, så du ender med at smide mad ud. Når du har styr på hvad du skal købe ind, så gælder det (surprise, surprise) om at gå på jagt efter de gode tilbud.

Ligesom med de halvfrosne industriprodukter, så kan du virkelig spare penge ved at købe dine LCHF madvarer på tilbud.

Næsten uanset hvor mange penge du tror du kan spare ved at købe ind på tilbud, så vil jeg tro du bliver overrasket og sparer endnu mere når du først kommer igang med indkøbene!

Det overraskede ihvertfald mig og min familie hvor mange penge vi kunne spare, da vi begyndte at gå på jagt efter fantastiske tilbud.

Samtidigt med at vi begyndte at spare penge, så viste der sig hurtigt et problem. Det er ikke særligt nemt at finde de der fantastiske tilbud. Ikke mindst fordi det ikke ligefrem vælter med LCHF madvarer i de lokale supermarkeder.

Men så er det godt man har baggrund som programmør, så man kan banke lidt (eller en hel del…) i tasterne og lave en løsning som gør det nemmere at finde de bedste tilbud?

Den løsning jeg har lavet er siden her, Find Hold, der giver dig overblik over priser og tilbud på en masse madvarer og kosttilskud.

Ikke kun priser og tilbud på LCHF madvarer, men også vegetariske madvarer, veganske madvarer, raw food etc. så siden ikke kun blev brugbar for LCHF fans som mig selv og min familie.

Jeg har også lavet et par sider til folk som spiser en glutenfri kost eller en laktosefri kost, samt sider folk der elsker sport/fitness eller asiatisk mad (jeg sætter selv et ja tak kryds til både sport og asiatisk mad 😛).

Men uanset hvilken kost du foretrækker, så gælder det selvfølgelig om at lade være med at forelske dig i for mange gode råvarer. Det er dit eget ansvar, at du kun køber det du har brug for og som du kan tåle 😦

Anmeldelser og ratings

Mange af produkterne her på Find Hold har fået fra 1 til 5 stjerner.

1 stjerne betyder at folk ikke er særligt begrejstrede over produktet, mens 5 stjerner betyder at folk at helt oppe at ringe og jubler over produktet 👊

Stjernerne er baseret på anmeldelser, der er indsamlet af de butikker vi samarbejder med.

Selvom vi elsker god mad, så skriver vi ikke selv nogen anmeldelser og vi har derfor heller ikke nogen indflydelse på hvor mange stjerner produkterne får.

Sådan fungerer Find Hold

Helt konkret fungerer Find Hold som en slags robot, der checker udvalget i 40+ online butikker og på den måde samler data om vareudvalg, priser og tilbud.

Udvalget kobler vi sammen med data som vi indsamler via API’er og manuelt indsamlede data, så det hele kan blive max. brugbart i jagten på gode råvarer 🙏

Vi har ikke selv nogen webshop og Find Hold sælger ikke noget som helst, så data er helt uafhængige.

Selve hjemmesiden er en standard WordPress 😍 installation der er tunet med et lækkert theme, et par store håndkodede plugins og en sjat API’er.

Hat og briller data

Hvis du her på siden finder data som du ikke synes giver mening eller priser som er helt hen i vejret, så kan det være at jeg har lavet en fejl i min kode 😰

Det skal vi selvfølgelig have gjort noget ved, så du må meget gerne skrive en kommentar hvis du finder fejl og mangler.

Hvis der er forskel på priser og udvalg på Find Hold og i butikkerne, så er det selvfølgelig butikkernes priser og udvalg der gælder (da jeg kan lave fejl og da priser og udvalg kan ændre sig efter min robot har checket data).

Find Hold?

Hvis du synes siden her har et underligt navn (“Find Hold”), så er du ikke alene. Det tænker jeg også lidt 😮

Navnet “Find Hold” stammer fra da siden i tidernes morgen havde fokus på sport og planen var at hjælpe folk med finde sportshold m.m. Da den ide løb ud i sandet, men jeg blev ved med at have domænet og så genopstod siden i 2019 som en guide til at finde tilbud på LCHF produkter og kosttilskud.

Og med lidt god vilje, så kan man måske tænke navnet som “Find” de gode produkter og tilbud, køb og kom så til at “Hold” dem hjemme i køkkenet (ja, det er lidt langt ude, men det hænger da sammen alligevel og giver mening 👊).

Kontakt

Savner du nogen bestemte madvarer eller kosttilskud, vil du have din butiks udvalg med ombord eller har du noget andet spændende på hjertet, så kan du sende en mail via kontaktformularen her.

// Mads

PS: De fleste links på Find Hold er affiliatelinks, hvilket betyder at vi får udbetalt en mindre kommission hvis du handler efter at have klikket på et link.

Den pris du betaler for varerne ændres ikke af at vores links er affiliatelinks (og den mindre kommission vi får udbetalt betyder rocker meget for motivationen og energien til at fortsætte med at banke i tastaturet, videreudvikle og forbedre Find Hold!).