Om Find Hold

Find Hold er en robot 🤖 der holder øje med millioner af anmeldelser, så vi kan hjælpe dig med at finde de bedste produkter.

Baseret på 8.000.000+ anmeldelser kan du få hjælp til at vælge udfra hvad rigtig mange folk synes om de forskellige produkter. Det tænker vi er både nemmere og bedre end at stole på hvad en enkelt eller to anmeldere synes.

Find Hold?

Find Hold kan umiddelbart lyde som en mærkeligt navn, men der er faktisk mening bag galskaben: Find et spændende produkt, køb det på nettet og så holder du det indefor overskuelig tid i hænderne, aka. Find + Hold = Find Hold. Det må da siges at være et helt fantastisk ordspil 😛

Find Hold robotten og hjemmesiden her styres af Mads Phikamphon gennem Phikamphon Aps, CVR 41202572.

Mads Phikamphon

Priser og tilbud

Hver dag opdaterer vi priserne her på hjemmesiden, så du kan se hvad de enkelte produkter koster rundt omkring på nettet.

Hvis der er forskel på den pris der vises her på hjemmesiden og prisen i butikken, så er det selvfølgelig butikkens pris der gælder.

Udenlandske butikker

Mange af de priser vi viser kommer fra butikker i udlandet. Husk derfor at checke at fx. elprodukter leveres med dansk stik – eller at du har en omformer (siger jeg efter selv at have købt en luftrenser hos Amazon, hvor der kun var et UK stik med 😅).

Affiliate links

Links til butikkerne er affiliate links, hvilket betyder jeg tjener en mindre kommision hvis du køber noget gennem vores links. Min evt. kommision ændrer ikke på den pris du betaler. Din pris er den samme uanset den evt. kommision.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*