Om

Hvis du går mod strømmen og gør noget for at spise bedre og sundere, så går der ikke lang tid før du finder ud af at ordentlige madvarer koster kassen ?

Hvis du ikke vil spise halvfrosne industriprodukter ligesom de fleste gør det, så bliver det pludselig meget dyrere at gå ned og købe ind – og det uanset om du handler i billige supermarkeder som Netto og Fakta.

Helt tilbage i 2010 begyndte jeg selv at spise LCHF – og derefter gik der ikke lang tid før madbudgettet eksploderede. Ikke mindst efter resten af familien også begyndte at spise mere og mere LCHF.

Spis billigere (selvom du er LCHF fan)

Heldigvis viser det sig hurtigt, at man selv kan gøre meget for at spise billigere. At man selv kan gøre meget for at undgå at madbudgettet eksploderer ligeså vores budget gjorde det tilbage i 2010-2011.

Først og fremmest skal du tænke over hvilke ting du køber og lade være med at købe for meget, så du ender med at smide mad ud. Når du har styr på hvad du skal købe ind, så gælder det (surprise, surprise) om at gå på jagt efter de gode tilbud.

Ligesom med de halvfrosne industriprodukter, så kan du virkelig spare penge ved at købe dine LCHF madvarer på tilbud.

Næsten uanset hvor mange penge du tror du kan spare ved at købe ind på tilbud, så vil jeg tro du bliver overrasket og sparer endnu mere når du først kommer igang med indkøbene!

Det overraskede ihvertfald mig og min familie hvor mange penge vi kunne spare, da vi begyndte at gå på jagt efter fantastiske tilbud.

Samtidigt med at vi begyndte at spare penge, så viste der sig hurtigt et problem. Det er ikke særligt nemt at finde de der fantastiske tilbud. Ikke mindst fordi det ikke ligefrem vælter med LCHF madvarer i de lokale supermarkeder.

Men så er det godt man har baggrund som programmør, så man kan banke lidt (eller en hel del…) i tasterne og lave en løsning som gør det nemmere at finde de bedste LCHF tilbud ?

Den løsning vi har lavet er siden her, Find Hold, der giver dig overblik over priser og tilbud på en masse LCHF madvarer.

Helt konkret fungerer Find Hold som en slags robot, der checker udvalget i 30+ online butikker og på den måde samler data om vareudvalg, priser og tilbud.

Spar 30-40% eller mere

Efter vi har fået sat gang i Find Hold og selv bruger siden, så er det igen og igen kommet bag på os hvor mange penge man kan spare ved at købe sine LCHF madvarer på tilbud.

Det er ikke unormalt at vi kan spare 30-40% eller mere alt efter hvilke madvarer vi går efter!

Kontakt

Savner du nogen bestemte madvarer, vil du have din butiks udvalg med ombord eller har du noget andet spændende på hjertet, så kan du sende en mail via kontaktformularen her.

Bemærk at Find Hold er en robot som giver overblik over udvalg, priser og tilbud på LCHF madvarer. Find Hold sælger ikke selv nogen varer.

// Mads

PS: De fleste links på Find Hold er affiliatelinks, hvilket betyder at vi får udbetalt en mindre kommission hvis du handler efter at have klikket på et link.

Den pris du betaler for varerne ændres ikke af at vores links er affiliatelinks (og den mindre kommission vi får udbetalt betyder rockermeget for motivationen og energien til at fortsætte med at banke i tastaturet, videreudvikle og forbedre Find Hold!).