Altmuligt > Opbevaringskasser

Den bedste opbevaringskasse i 2020

Alle opbevaringskasserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er LEGO Med 2 Skuffer Turkis den bedste opbevaringskasse. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

🥇 den bedste anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

4.75 stjerner baseret på 748 anmeldelser

120 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny opbevaringskasse, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny opbevaringskasse, så har Find Hold robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige opbevaringskasser og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 31 liste over de bedst anmeldte opbevaringskasser.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye opbevaringskasse til en rigtig god pris.

Mange folk går efter en opbevaringskasse fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som LEGO.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste opbevaringskasse

For at kunne finde den bedste opbevaringskasse, så har vi udvalgt 31 forskellige modeller fra mærker som LEGO.

Herefter har vores robot indsamlet 7.938 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste opbevaringskasse.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge opbevaringskasse udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste opbevaringskasse

Bedst anmeldt af opbevaringskasserne er LEGO Med 2 Skuffer Turkis. Lige nu står den til 120 DKK (før 150) hos Coop.

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

🥇 den bedste anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

4.75 stjerner baseret på 748 anmeldelser

120 DKK hos Coop

LEGO Med 2 Skuffer Turkis anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 92% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste opbevaringskasse med de andre opbevaringskasser, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Det er tydeligt at LEGO Med 2 Skuffer Turkis er noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. LEGO Med 2 Skuffer Turkis er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Jagter du en opbevaringskasse til børn, så får 3 Sprouts Slange de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 150 DKK hos Coop.

3 Sprouts Slange

3 Sprouts Slange

4.75 stjerner baseret på 3.204 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Anmeldelserne af 3 Sprouts Slange ligger altså særdeles godt. Hele 92% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Opbevaringskasser fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en opbevaringskasse fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor opbevaringskasser, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra LEGO.

Kigger vi på LEGO modellerne, så er den bedst anmeldte LEGO Med 2 Skuffer Turkis. Lige nu har vi LEGO Med 2 Skuffer Turkis til 120 DKK (før 150) hos Coop.

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

LEGO Med 2 Skuffer Turkis

🥇 den bedste anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

4.75 stjerner baseret på 748 anmeldelser

120 DKK hos Coop

LEGO Med 2 Skuffer Turkis anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 92% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste opbevaringskasse herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode opbevaringskasser. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
3 Sprouts Slange

4.75 stjerner

Lige udenfor de bedste opbevaringskasser har vi 3 Sprouts Slange. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 92% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 150 DKK.

Bemærk dog at 3 Sprouts Slange er målrettet børn.Hauck Til Bilen Organize Me

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Hauck Til Bilen Organize Me 4.6 stjerner, så den er også super tæt på de bedste opbevaringskasser. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 150 DKK.LEGO 4 Med Skuffe

4.64.5 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også LEGO 4 Med SkuffeI anmeldelserne får den 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 91% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 131 DKK.LEGO 8 Med Skuffer

4.64.5 stjerner

LEGO 8 Med Skuffer får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Hele 91% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 217 DKK.Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

4.54.5 stjerner

Her på siden har vi desuden Lego Klods Til Opbevaring Stengrå, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Coop. Der er den også på tilbud til 192 DKK.LEGO 4 Med Skuffe

4.54.5 stjerner

På samme måde godt anmeldt er LEGO 4 Med Skuffe. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 146 DKK.LEGO 4 Med Skuffe

4.54.5 stjerner

En af de sidste spændende opbevaringskasse er LEGO 4 Med Skuffe. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 89% er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Coop. Der er den også på tilbud til 160 DKK.3 Sprouts Pingvin

4.54.5 stjerner

En af de resterende spændende opbevaringskasse er 3 Sprouts Pingvin, der i anmeldelserne får 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos Coop. Der står den til 150 DKK.

Vær dog opmærksom på at 3 Sprouts Pingvin også er målrettet børn.LEGO 8

4.44.5 stjerner

En af de sidste spændende opbevaringskasse er LEGO 8. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 171 DKK.Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

4.34.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså Lego Klods Til Opbevaring Stengrå, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 115 DKK.Flere opbevaringskasser

Udover de fremragende modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for en sjat modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 7 af de andre modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

Skræmmende nok så er der opbevaringskasser modeller der får helt ned til under virkeligt triste 2 stjerner.

4.3LEGO 8
4.1Lego Klods Til Opbevaring Lyseblå
3.03 Sprouts Drage
1.0RIG-TIG HANDY-BOX Black
0.8RIG-TIG Opbevaringskasser SAVE-IT Natur
0.7Room Copenhagen Lego Storage Brick 8
0.73 Sprouts Påfugl

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*