Altmuligt > Opbevaringskasser

Den bedste opbevaringskasse i 2021

Mads Phikamphon

Alle opbevaringskasserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Lego Klods Til Opbevaring Stengrå den bedste opbevaringskasse. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

🥇 den bedst anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

240 DKK hos Coop
279 DKK hos Lekmer

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny opbevaringskasse, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny opbevaringskasse, så har Find Hold robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige opbevaringskasser og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 19 liste over de bedst anmeldte opbevaringskasser.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye opbevaringskasse til en rigtig god pris.

Mange folk går efter en opbevaringskasse fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som LEGO.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste opbevaringskasse

For at kunne finde den bedste opbevaringskasse, så har vi udvalgt 19 forskellige modeller fra mærker som LEGO.

Herefter har vores robot indsamlet 11.207 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste opbevaringskasse.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge opbevaringskasse udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste opbevaringskasse

Bedst anmeldt af opbevaringskasserne er Lego Klods Til Opbevaring Stengrå. Lige nu står den til 240 DKK hos Coop. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr opbevaringskasse. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for opbevaringskasser.

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

🥇 den bedst anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

240 DKK hos Coop
279 DKK hos Lekmer

Ser vi på Lego Klods Til Opbevaring Stengrå anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje LEGO Inredning Lego. Lige nu står den til 112 DKK (før 144) hos ProShop.

LEGO Inredning Lego

LEGO Inredning Lego

🥈 den bedst anmeldte billige opbevaringskasse

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

112 DKK hos ProShop
169 DKK hos Lekmer
228 DKK hos Coolshop

Ser vi på anmeldelserne af LEGO Inredning Lego, så har vi ret vilde 100% på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den billige LEGO Inredning Lego koster netop nu 128 DKK mindre end Lego Klods Til Opbevaring Stengrå. Du kan med andre ord spare 53%👍

Hvis vi sammenligner den allerbedste opbevaringskasse med alle de andre opbevaringskasser, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Lego Klods Til Opbevaring Stengrå virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre opbevaringskasse modeller. Lego Klods Til Opbevaring Stengrå er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model LEGO Inredning Lego er også en del bedre end gennemsnittet for alle opbevaringskasserne. Se bare diagrammet lidt længere nede. LEGO Inredning Lego er her de blå barer.Mærket Lego som den bedste opbevaringskasse stammer fra klarer sig også rigtig godt indefor kategorier som fx. fejemaskiner, opbevaringskasser og smykkeskrin.

Som nævnt, så kommer den allerbedste billige opbevaringskasse fra LEGO Inredning. LEGO Inredning fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som fejemaskiner, opbevaringskasser og smykkeskrin.

Jagter du en opbevaringskasse til børn, så får RIG-TIG Opbevaringskasser SAVE-IT Natur de bedste anmeldelser. Den står nu til 150 DKK hos Coop.

Helt vildt høje 91% af RIG-TIG Opbevaringskasser SAVE-IT Natur anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Opbevaringskasser fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en opbevaringskasse fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor opbevaringskasser, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra LEGO.

Kigger vi på LEGO modellerne, så er den bedst anmeldte Lego Klods Til Opbevaring Stengrå. Lige nu har vi Lego Klods Til Opbevaring Stengrå til 240 DKK hos Coop.

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

Lego Klods Til Opbevaring Stengrå

🥇 den bedst anmeldte opbevaringskasse
🥉 den billigste opbevaringskasse

5.05 stjerner baseret på 6 anmeldelser

240 DKK hos Coop
279 DKK hos Lekmer

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Lego Klods Til Opbevaring Stengrå er på 4-5 stjerner🤩10 konkurrenter

Udover den bedste opbevaringskasse herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode opbevaringskasser. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
LEGO Inredning LEGO BRICK DRAWER

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste opbevaringskasser har vi LEGO Inredning LEGO BRICK DRAWER. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er billigst hos ProShop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos ProShop står den til 129 DKK.3 Sprouts Pindsvin

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit 3 Sprouts Pindsvin 5 stjerner, så den er også tæt på de allerbedste opbevaringskasser. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Coolshop. Der står den til 149 DKK.3 Sprouts Enhjørning

5.05 stjerner

3 Sprouts Enhjørning får også gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 149 DKK.RIG-TIG HANDY-BOX Black

5.05 stjerner

RIG-TIG HANDY-BOX Black får også gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er billigst hos Kitchentime, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 169 DKK.3 Sprouts Drage

4.75 stjerner

På samme måde godt anmeldt er 3 Sprouts Drage. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Coolshop. Der står den til 149 DKK.3 Sprouts Kanin

4.75 stjerner

Også godt anmeldt er 3 Sprouts Kanin. Den får 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Coolshop. Der står den til 149 DKK.3 Sprouts Slange

4.75 stjerner

Med på listen har vi ligeså 3 Sprouts Slange, da den i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Coolshop. Der står den til 149 DKK.LEGO 8

4.64.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså LEGO 8, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 164 DKK.LEGO Inredning LEGO BRICK DRAWER

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi ligeså LEGO Inredning LEGO BRICK DRAWER, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der er den også på tilbud til 129 DKK.LEGO Med 2 Skuffer Grå

4.54.5 stjerner

En af de resterende spændende opbevaringskasser er LEGO Med 2 Skuffer Grå, der i anmeldelserne får 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Coop. Der står den til 300 DKK.Flere opbevaringskasser

Udover de fremragende modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for en sjat modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 3 af de andre modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

Skræmmende nok så er der opbevaringskasser modeller der får helt ned til under dårlige 3 stjerner.

4.4LEGO Inredning LEGO BRICK DRAWER
4.3RIG-TIG Opbevaringskasser SAVE-IT Natur
2.03 Sprouts Påfugl

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*