Altmuligt > Hvidevarer > Opvaskemaskiner

De bedste opvaskemaskiner i 2020

Alle opvaskemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på mange hundrede af anmeldelser, så er den bedste opvaskemaskine Bosch SMU46MW00S. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Leder du efter en bestemt type opvaskemaskine, så ser vi også nærmere på bordopvaskemaskiner længere nede på denne side.

Bosch SMU46MW00S

Bosch SMU46MW00S

🥇 den bedste anmeldte opvaskemaskine

4.95 stjerner baseret på 15 anmeldelser

2888 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne side



Anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god opvaskemaskine. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange opvaskemaskiner satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste opvaskemaskiner👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få en af de bedste opvaskemaskine til en rigtig god pris.

Det store opvaskemaskine valg

Der findes flere forskellige typer opvaskemaskiner, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer opvaskemaskiner. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige opvaskemaskine.

Du kan fx. overveje nogen af de mange forskellige bordopvaskemaskine modeller.

Gennemsnitligt ligger prisen på bordopvaskemaskiner omkring 16900 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer opvaskemaskiner er der selvfølgelig en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer opvaskemaskiner, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 141 opvaskemaskiner vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer opvaskemaskiner, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Asko, Bosch, Miele og Siemens.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste opvaskemaskine

For at kunne finde frem til den bedste opvaskemaskine, så har vi udvalgt 141 forskellige opvaskemaskiner fra store mærker som Asko, Bosch, Miele og Siemens.

Efter vi har udvalgt opvaskemaskinerne har Find Hold robotten indsamlet 1.332 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi checket en del slags opvaskemaskiner.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste opvaskemaskine.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Stik og det med pladsen

Præcis ligesom mange andre slags hvidevarer, så skal din opvaskemaskine forbindes med en stikkontakt for at kunne virke. Ingen regner med at du køber så stor og tung sag i en udenlandsk butik, men hvis du gør det, så bør du nok huske at se efter at stikket fungerer sammen med en af dine stikkontakter⚠️

Som du måske har opdaget, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen modeller er større end andre. Husk derfor at checke efter om du har pladsen til din nye opvaskemaskine!

Ingen mennesker har jo lyst til at købe en opvaskemaskine - og så bagefter opdage at der ikke er den nødvendige plads til den.

På samme tid som du overvejer pladskravene, så skal du nok også tænke på hvordan den valgte model er at bruge i dagligdagen. Ikke alle opvaskemaskiner er nemlig lige nemme at bruge i dagligdagen. Husk derfor at se på at den opvaskemaskine du kigger på er nemt at arbejde med.

Den bedste opvaskemaskine

Bedst anmeldt af alle opvaskemaskinerne er Bosch SMU46MW00S. Den er den bedst anmeldte opvaskemaskine på tværs af alle typer opvaskemaskiner. Den står lige nu til 2888 DKK hos Elgiganten.

Bosch SMU46MW00S

Bosch SMU46MW00S

🥇 den bedste anmeldte opvaskemaskine

4.95 stjerner baseret på 15 anmeldelser

2888 DKK hos Elgiganten

Ser vi på anmeldelserne af Bosch SMU46MW00S, så ligger ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5.



Bordopvaskemaskinerne

Af de bordopvaskemaskiner vi har set på er den bedst anmeldte Logik Bordopvaskemaskine. Lige nu står den til 1596 DKK hos Elgiganten.

Logik Bordopvaskemaskine

Logik Bordopvaskemaskine

🥉 den billigste opvaskemaskine

4.04 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1596 DKK hos Elgiganten


Logik Bordopvaskemaskine er selvfølgelig ikke den eneste bordopvaskemaskine. Du kan se de andre bordopvaskemaskine modeller her.

Opvaskemaskiner fra de store mærker

Mange går efter en opvaskemaskine fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store opvaskemaskine mærker vi valgte at se nærmere på er Asko, Bosch, Miele og Siemens. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Asko opvaskemaskiner modeller, så får Asko DBI8547S flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den or tiden til 8499 DKK.

Asko DBI8547S

Asko DBI8547S

4.24.5 stjerner baseret på 17 anmeldelser

8499 DKK hos Elgiganten


Den allerbedst anmeldte Bosch opvaskemaskine vi har fundet er en Bosch SMU46MW00S. Elgiganten har den netop nu til 2888 DKK.

Bosch SMU46MW00S

Bosch SMU46MW00S

🥇 den bedste anmeldte opvaskemaskine

4.95 stjerner baseret på 15 anmeldelser

2888 DKK hos Elgiganten

Anmeldelserne af Bosch SMU46MW00S ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.



Baseret på de forskellige Miele opvaskemaskiner modeller, så får Miele G7155SCVIXXL flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den or tiden til 9398 DKK.

Miele G7155SCVIXXL

Miele G7155SCVIXXL

4.85 stjerner baseret på 4 anmeldelser

9398 DKK hos Elgiganten

Helt utrolige 100% af Miele G7155SCVIXXL anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩



Den allerbedst anmeldte Siemens opvaskemaskine vi har fundet er en Siemens IQ300SN436W00ES. Elgiganten har den netop nu til 2222 DKK.

Siemens IQ300SN436W00ES

Siemens IQ300SN436W00ES

4.54.5 stjerner baseret på 39 anmeldelser

2222 DKK hos Elgiganten

Ser vi på anmeldelserne af Siemens IQ300SN436W00ES, så ligger usædvanligt høje 92% på 4+ ud af 5 stjerner.




Læs mere

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

Alle de bedst anmeldte bordopvaskemaskine modeller. Fremragende bordopvaskemaskiner fra 1596 DKK.

Ovne

Ovne

Alle de allerbedste modeller. Fremragende ovne til priser fra 52 DKK.

Tørretumblere

Tørretumblere

De bedst anmeldte modeller. Tørretumblere fra 1899 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

Alle de bedst anmeldte vaskemaskine modeller. Fremragende vaskemaskiner fra 1497 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

Alle de allerbedste modeller. Fremragende køleskabe til priser fra 20 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*