Altmuligt > Hvidevarer > Opvaskemaskiner

De bedste opvaskemaskiner i 2021

Mads Phikamphon

Alle opvaskemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på mange hundrede anmeldelser, så er den bedste opvaskemaskine Miele G7107SCUXXL. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Leder du efter en bestemt type opvaskemaskine, så ser vi også nærmere på bordopvaskemaskiner længere nede på denne side.

Miele G7107SCUXXL

Miele G7107SCUXXL

🥇 den bedst anmeldte opvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

9499 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god opvaskemaskine. Derfor har vi fundet adskillige modeller der får virkeligt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange opvaskemaskiner satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedste opvaskemaskiner👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få en af de bedste opvaskemaskine til en rigtig god pris.

Det store opvaskemaskine valg

Der findes flere forskellige typer opvaskemaskiner, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer opvaskemaskiner. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at købe den rigtige opvaskemaskine.

Du kan fx. overveje nogen af de mange forskellige bordopvaskemaskine modeller.

Gennemsnitligt ligger prisen på bordopvaskemaskiner omkring 3300 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for alle typer opvaskemaskiner er der selvfølgelig en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke lige har pengene klar til din ny opvaskemaskine, så kan du evt. se på en brugt model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer opvaskemaskiner, så kan du uden panik læse videre på denne side. Herunder ser vi nemlig på de allerbedste af de 23 opvaskemaskiner vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser.

Ved siden af at se på de forskellige typer opvaskemaskiner, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store, populære mærker som Bosch, Electrolux og Miele.

Hvordan vi finder den bedste opvaskemaskine

For at finde frem til den allerbedste opvaskemaskine har vi udvalgt 23 forskellige opvaskemaskiner fra populære mærker som Bosch, Electrolux og Miele.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 1.240 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte opvaskemaskine.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi set på en del typer opvaskemaskiner.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste opvaskemaskine.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge opvaskemaskine udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er bedst.


Stik og har du plads nok

Fuldstændig ligesom mange andre hvidevarer, så skal din nye opvaskemaskine forbindes med en stikkontakt for at virke. Der er nok ikke nogen som regner med at du køber en så tung sag i udlandet - men hvis du gør det, så skal du lige huske at se efter at stikket matcher din stikkontakt⚠️

Som du måske har set, så er de forskellige modeller ikke samme størrelse. Nogen er større/mindre end andre. Husk derfor at overveje om du har den nødvendige plads til din nye opvaskemaskine!

På samme tid som du tænker på størrelsen, så skal du også helst stresse lidt over hvordan den valgte model er at bruge. Ikke alle modeller er nemlig lige nemme at bruge. Husk derfor at overveje om den model du kigger på er brugervenligt eller ej.

Den bedste opvaskemaskine

Bedst anmeldt af alle opvaskemaskinerne er Miele G7107SCUXXL. Den er den bedst anmeldte opvaskemaskine på tværs af alle typer opvaskemaskiner. Den står lige nu til 9499 DKK hos Elgiganten. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr opvaskemaskine. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnitsprisen for de viste opvaskemaskiner.

Miele G7107SCUXXL

Miele G7107SCUXXL

🥇 den bedst anmeldte opvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

9499 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på Miele G7107SCUXXL anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje AEG FFB41600ZM. Den står lige nu til 2599 DKK hos Whiteaway. En bedre pris end Miele G7107SCUXXL opvaskemaskinen herover.

AEG FFB41600ZM

AEG FFB41600ZM

🥈 den bedst anmeldte billige opvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2599 DKK hos Whiteaway
4886 DKK hos Wupti
5051 DKK hos Skousen

Særdeles godt er kun 0% af AEG FFB41600ZM anmeldelserne i bunden med blot 1-2 stjerner.Den billige AEG FFB41600ZM koster lige nu 6900 DKK mindre end modellen herover. I procenter svarer det til at du sparer 73%👍 Uanset den store besparelse, så bør du naturligvis huske at der jo ikke er tale om den samme opvaskemaskine.

Den bedste model stammer fra Miele. Dette mærke klarer sig ligeså godt indefor produkter som opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

I modsætning til den bedste model, så kommer den allerbedste billige model fra AEG. Præcis ligesom med Miele så klarer AEG sig også rigtig godt indefor kategorier som opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

Bordopvaskemaskinerne

Af de bordopvaskemaskiner vi har set på er den bedst anmeldte Bosch SKS62E32EU. Lige nu står den til 2845 DKK (før 2987) hos Amazon DE.

Bosch SKS62E32EU

Bosch SKS62E32EU

🥉 den billigste opvaskemaskine

4.75 stjerner baseret på 6 anmeldelser

2845 DKK hos Amazon DE
2998 DKK hos Whiteaway
2998 DKK hos Skousen

Kigger vi på anmeldelserne af Bosch SKS62E32EU, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Bosch SKS62E32EU er selvfølgelig ikke den eneste bordopvaskemaskine. Du kan se de andre bordopvaskemaskine modeller her.

Opvaskemaskiner fra de store mærker

Mange går efter en opvaskemaskine fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store opvaskemaskine mærker vi valgte at se nærmere på er Bosch, Electrolux og Miele. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Bosch opvaskemaskiner modeller, så får Bosch SPU2IKW02S flest stjerner i anmeldelserne. Wupti har den or tiden til 3197 DKK.

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Bosch SPU2IKW02S på triste 1-2 stjerner.Den allerbedst anmeldte Electrolux opvaskemaskine vi har fundet er en Electrolux ESF5206LOW. Elgiganten har den netop nu til 2279 DKK.

Electrolux ESF5206LOW

Electrolux ESF5206LOW

4.44.5 stjerner baseret på 11 anmeldelser

2279 DKK hos Elgiganten


Baseret på de forskellige Miele opvaskemaskiner modeller, så får Miele G7107SCUXXL flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den or tiden til 9499 DKK.

Miele G7107SCUXXL

Miele G7107SCUXXL

🥇 den bedst anmeldte opvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

9499 DKK hos Elgiganten

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Miele G7107SCUXXL er på 4-5 stjerner🤩
Læs mere

Bordopvaskemaskiner

Bordopvaskemaskiner

De bedst anmeldte modeller. Bordopvaskemaskiner fra 2845 DKK.

Ovne

Ovne

Alle de bedst anmeldte ovn modeller. Fremragende ovne fra 1939 DKK.

Tørretumblere

Tørretumblere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende tørretumblere til priser fra 1888 DKK.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

De bedst anmeldte modeller. Vaskemaskiner fra 2444 DKK.

Køleskabe

Køleskabe

Alle de bedst anmeldte køleskab modeller. Fremragende køleskabe fra 237 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*