Altmuligt > Elektronik > Symaskiner > Overlockere

Den bedste overlocker i 2020

Alle overlockerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er den bedste overlocker Juki MO-654DE. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Juki MO-654DE

Juki MO-654DE

🥇 den bedste anmeldte overlocker

4.64.5 stjerner baseret på 379 anmeldelser

3753 DKK hos Amazon DE
4299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny overlocker, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 over de bedste overlockere.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye overlocker.

Din nye overlocker skal ret sikkert i en stikkontakt. Du bør derfor checke at stikket passer hvis du vælger at købe din overlocker i en webshop i udlandet.

PS: Sådan finder vi den bedste overlocker

For at finde den bedste overlocker har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 445 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte overlocker.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange overlockere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste overlocker.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste overlocker

Bedst anmeldt af overlockerne er Juki MO-654DE. Lige nu står den til 3753 DKK hos Amazon DE. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr overlocker. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte overlockere.

Juki MO-654DE

Juki MO-654DE

🥇 den bedste anmeldte overlocker

4.64.5 stjerner baseret på 379 anmeldelser

3753 DKK hos Amazon DE
4299 DKK hos Coop

Helt vildt høje 90% af Juki MO-654DE anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Singer 14SH654. Lige nu står den til 1780 DKK hos Amazon DE.

Singer 14SH654

Singer 14SH654

🥈 den bedst anmeldte billige overlocker
🥉 den billigste overlocker

4.24.5 stjerner baseret på 29 anmeldelser

1780 DKK hos Amazon DE
1799 DKK hos Coop
1895 DKK hos Coolshop


Den billige Singer 14SH654 koster 1973 DKK mindre end Juki MO-654DE herover. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 53%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to overlockere ikke er samme model.

De 3 konkurrenter

Udover den bedste overlocker herover, så findes der også en sjat andre gode overlockere. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Juki MO-50E

4.34.5 stjerner

Juki MO-50E har vi placeret lige uden for de bedste overlockere, da den får hele 4.3 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 87% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 2999 DKK.
Læs mere

Høretelefoner

Høretelefoner

De bedste høretelefoner modeller. Høretelefoner fra 89 DKK.

Powerbanks

Powerbanks

De allerbedste powerbanks. Powerbanks fra 164 DKK.

Køkkenvægte

Køkkenvægte

De bedste køkkenvægte. Fremragende køkkenvægte fra 74 DKK.

Alarmer

Alarmer

De bedste alarm modeller. Alarmer fra 50 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*