Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander

De bedste pander i 2021

Mads Phikamphon

Alle panderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser for 66 forskellige pander. Brabantia Ø 24 Cm er den bedste pande. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Leder du efter en helt bestemt type pande, så ser vi også nærmere på stegepander, pandekagepander, grillpander m.m. længere nede på denne side.

Brabantia Ø 24 Cm

Brabantia Ø 24 Cm

🥇 den bedst anmeldte pande

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pande. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister med nogle af de bedst anmeldte pander.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste pande til en rigtig god pris👍

De forskellige typer pander

Der findes flere forskellige typer pander, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer pander. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at købe den rigtige pande.


I gennemsnit ligger prisen på stegepander omkring 800 DKK, pandekagepander omkring 300 DKK, grillpander omkring 600 DKK og wok omkring 700 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type pande er der selvfølgelig en del forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer pander, så kan du uden panik læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 66 pander vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Hvordan vi har fundet den bedste pande

For at kunne finde frem til den allerbedste pande, så har vi udvalgt 66 forskellige pander.

Efter vi har udvalgt panderne har Find Hold robotten fundet 15.311 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi checket en del typer pander. Fra stegepander over pandekagepander til grillpander.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste pande.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pande

På tværs af de forskellige typer pander er den bedst anmeldte pande Brabantia Ø 24 Cm. Den står lige nu til 499 DKK hos Coop. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en rimeligt dyr pande. Prisen ligger nemlig væsentligt over den gennemsnitlige pris for de viste pander.

Brabantia Ø 24 Cm

Brabantia Ø 24 Cm

🥇 den bedst anmeldte pande

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Brabantia Ø 24 Cm er på 4 eller 5 stjerner.Den allerbedste model stammer fra mærket Brabantia. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor kategorier som varmeplader, toiletbørster, pedalspande og strygebetræk.

De bedst anmeldte stegepander

Af alle stegepanderne er den bedst anmeldte Scanpan Classic Induktion 32 Cm. Lige nu står den til 1149 DKK hos Coop.

Anmeldelserne af Scanpan Classic Induktion 32 Cm ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis du vil overveje en anden stegepande model, så kan du se de forskellige stegepande modeller her.

De bedst anmeldte pandekagepander

Af alle pandekagepanderne er den bedst anmeldte Bon-fire Pandekagepande. Lige nu står den til 210 DKK hos Coop.

Bon-fire Pandekagepande

Bon-fire Pandekagepande

🥉 den billigste pande

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

210 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Bon-fire Pandekagepande anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden pandekagepande model, så kan du se de forskellige pandekagepande modeller her.

Når du overvejer en ny pander så glem ikke at pandekagepander i de fleste tilfælde koster mindre sammenlignet med andre typer pander. Det kan næste altid være værd at se på de forskellige pandekagepander hvis du fokuserer på ikke at bruge for mange penge på din nye pande.

Pander drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye pande model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet en liste med de bedste pande modeller med flere forskellige drivmidler såsom gas:

Det bedste drivmiddel til en pande afhænger af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer pander.

Den bedste gas pande

Den allerbedst anmeldte gas pande vi har fundet finde er en Greenpan Torino Ø 20 Cm. Den står for tiden lige nu til 231 DKK hos Kitchentime.
Læs mere

Stegepander

Stegepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende stegepander til priser fra 93 DKK.

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pandekagepander til priser fra 210 DKK.

Grillpander

Grillpander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende grillpander fra 199 DKK.

Wok

Wok

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende wok til priser fra 449 DKK.

Knive

Knive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende knive til priser fra 58 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*