Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander

De bedste pander i 2020

Alle panderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser for 96 forskellige pander. Trangia /Ultra Light 18 Cm er den bedste pande. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Leder du efter en helt bestemt type pande, så ser vi også nærmere på stegepander, pandekagepander, grillpander m.m. længere nede på denne side.

Trangia /Ultra Light 18 Cm

Trangia /Ultra Light 18 Cm

🥇 den bedste anmeldte pande

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

69 DKK hos Grejfreak
69 DKK hos Outdoor Pro
75 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pande. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister med nogle af de bedst anmeldte pander.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste pande til en rigtig god pris👍

De forskellige typer pander

Der findes flere forskellige typer pander, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer pander. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at købe den rigtige pande.


I gennemsnit ligger prisen på stegepander omkring 900 DKK, pandekagepander omkring 400 DKK, grillpander omkring 400 DKK og wok omkring 400 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type pande er der selvfølgelig en del forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer pander, så kan du uden panik læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 96 pander vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at se på de flere forskellige typer pander, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som Skeppshult og WMF.

Hvordan vi har fundet den bedste pande

For at kunne finde frem til den allerbedste pande, så har vi udvalgt 96 forskellige pander fra populære mærker som Skeppshult og WMF.

Efter vi har udvalgt panderne har Find Hold robotten fundet 19.609 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at dække folks forskellige behov, så har vi checket en del typer pander. Fra stegepander over pandekagepander til grillpander.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste pande.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pande

På tværs af de forskellige typer pander er den bedst anmeldte pande Trangia /Ultra Light 18 Cm. Den står lige nu til 69 DKK hos Grejfreak. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr pande. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste pander.

Trangia /Ultra Light 18 Cm

Trangia /Ultra Light 18 Cm

🥇 den bedste anmeldte pande

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

69 DKK hos Grejfreak
69 DKK hos Outdoor Pro
75 DKK hos Amazon DE

Trangia /Ultra Light 18 Cm anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩De bedst anmeldte stegepander

Af alle stegepanderne er den bedst anmeldte Scanpan Classic Induktion 32 Cm. Lige nu står den til 649 DKK (før 999) hos Coop.

Anmeldelserne af Scanpan Classic Induktion 32 Cm ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis du vil overveje en anden stegepande model, så kan du se de forskellige stegepande modeller her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at stegepander næsten altid er væsentligt dyrere end de fleste andre typer pander. Faktisk kan en en god stegepande hurtigt koste dobbelt så meget som andre pander😓

De bedst anmeldte pandekagepander

Af alle pandekagepanderne er den bedst anmeldte De Buyer Mineral BØ 24 Cm. Lige nu står den til 209 DKK hos Amazon UK.

Ser vi på De Buyer Mineral BØ 24 Cm anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden pandekagepande model, så kan du se de forskellige pandekagepande modeller her.

Økologisk pander

I tilfælde af du søger efter en øko pande, så er den bedst anmeldte KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm. Den står nu til 249 DKK (før 399) hos Coop.

Anmeldelserne af KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Pander fra de store mærker

Mange folk går efter en pande fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste pander fra disse mærker.

De store og populære pande mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Skeppshult og WMF. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Den allerbedst anmeldte Skeppshult pande vi har fundet er en Skeppshult Frying 28 Cm.. Den står lige netop nu til 599 DKK (før 799) hos Coop.

Anmeldelserne af Skeppshult Frying 28 Cm. ligger altså usædvanligt godt, da hele 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Den allerbedst anmeldte WMF pande vi har fundet er en WMF Profi Resist 28 Cm. Den står for tiden til 661 DKK hos Amazon UK.

Anmeldelserne af WMF Profi Resist 28 Cm ligger altså godt. Hele 85% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.Pander drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye pande model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet en liste med de bedste pande modeller med flere forskellige drivmidler såsom gas:

Det bedste drivmiddel til en pande afhænger af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer pander.

Den bedste gas pande

Den allerbedst anmeldte gas pande vi har fundet finde er en Greenpan Torino Ø 20 Cm. Den står for tiden lige nu til 249 DKK (før 349) hos Coop.

Greenpan Torino Ø 20 Cm

Greenpan Torino Ø 20 Cm

4.64.5 stjerner baseret på 28 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Kigger vi på anmeldelserne af Greenpan Torino Ø 20 Cm, så ligger usædvanligt høje 92% på 4+ ud af 5 stjerner.
Læs mere

Stegepander

Stegepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende stegepander til priser fra 93 DKK.

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pandekagepander til priser fra 199 DKK.

Grillpander

Grillpander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende grillpander fra 199 DKK.

Wok

Wok

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende wok til priser fra 151 DKK.

Knive

Knive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende knive til priser fra 50 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*