Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander

De bedste pander i 2020

Alle panderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser for 308 forskellige pander. Skeppshult æg- Og Blinis er den bedste pande. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Leder du efter en helt bestemt type pande, så ser vi også nærmere på stegepander og pandekagepander længere nede på denne side.

Skeppshult æg- Og Blinis

Skeppshult æg- Og Blinis

🥇 den bedste anmeldte pande

4.34.5 stjerner baseret på 22 anmeldelser

449 DKK hos Coop
782 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pande. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister med nogle af de bedst anmeldte pander.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste pande til en rigtig god pris👍

De forskellige typer pander

Der findes flere forskellige typer pander, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer pander. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at købe den rigtige pande.

Du kan overveje nogen af de mange forskellige stegepander og pandekagepander.

I gennemsnit ligger prisen på stegepander omkring 600 DKK og pandekagepander omkring 400 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type pande er der selvfølgelig en del forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer pander, så kan du uden panik læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 308 pander vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Hvordan vi har fundet den bedste pande

For at kunne finde frem til den allerbedste pande, så har vi udvalgt 308 forskellige pander.

Efter vi har udvalgt panderne har Find Hold robotten fundet 11.137 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi checket en del typer pander. Fx. har vi set på stegepander og pandekagepander.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste pande.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pande

På tværs af de forskellige typer pander er den bedst anmeldte pande Skeppshult æg- Og Blinis. Den står lige nu til 449 DKK (før 649) hos Coop.

Skeppshult æg- Og Blinis

Skeppshult æg- Og Blinis

🥇 den bedste anmeldte pande

4.34.5 stjerner baseret på 22 anmeldelser

449 DKK hos Coop
782 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af Skeppshult æg- Og Blinis ligger særdeles godt. Hele 92% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Den bedste stegepande

Af alle stegepanderne er den bedst anmeldte Holms Deli Bum Ø 28 Cm. Lige nu står den til 198 DKK (før 199) hos Coop.

Holms Deli Bum Ø 28 Cm

Holms Deli Bum Ø 28 Cm

5.05 stjerner baseret på 20 anmeldelser

198 DKK hos Coop

Holms Deli Bum Ø 28 Cm anmeldelserne ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden stegepande model, så kan du se de forskellige stegepande modeller her.

Den bedste pandekagepande

Af alle pandekagepanderne er den bedst anmeldte Greenpan Cambridge Ø 28 Cm. Lige nu står den til 199 DKK (før 299) hos Coop.Hvis du vil overveje en anden pandekagepande model, så kan du se de forskellige pandekagepande modeller her.


Læs mere

Stegepander

Stegepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende stegepander fra 71 DKK.

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pandekagepander til priser fra 109 DKK.

Knive

Knive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende knive fra 24 DKK.

Brødknive

Brødknive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende brødknive fra 81 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende grøntsagsknive til priser fra 53 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*