Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander

De bedste pander i 2021

Mads Phikamphon

Alle panderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser for 73 forskellige pander. Brabantia Ø 24 Cm er den bedste pande. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Leder du efter en helt bestemt type pande, så ser vi også nærmere på stegepander, pandekagepander, grillpander m.m. længere nede på denne side.

Brabantia Ø 24 Cm

Brabantia Ø 24 Cm

🥇 den bedst anmeldte pande

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pande. Derfor har vi fundet en hel del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave lister med nogle af de bedst anmeldte pander.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i flere udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste pande til en rigtig god pris👍

De forskellige typer pander

Der findes flere forskellige typer pander, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer pander. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at købe den rigtige pande.


I gennemsnit ligger prisen på stegepander omkring 1300 DKK, pandekagepander omkring 500 DKK, grillpander omkring 600 DKK og wok omkring 400 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type pande er der selvfølgelig en del forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer pander, så kan du uden panik læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 73 pander vi har valgt pga. de mange virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Hvordan vi har fundet den bedste pande

For at kunne finde frem til den allerbedste pande, så har vi udvalgt 73 forskellige pander.

Efter vi har udvalgt panderne har Find Hold robotten fundet 17.486 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker folks forskellige behov, så har vi checket en del typer pander. Fra stegepander over pandekagepander til grillpander.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste pande.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pande udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pande

På tværs af de forskellige typer pander er den bedst anmeldte pande Brabantia Ø 24 Cm. Den står lige nu til 499 DKK hos Coop.

Brabantia Ø 24 Cm

Brabantia Ø 24 Cm

🥇 den bedst anmeldte pande

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Brabantia Ø 24 Cm anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den allerbedste model stammer fra mærket Brabantia. Dette mærke klarer sig ligeså godt indefor kategorier som varmeplader, toiletbørster, pedalspande og strygebetræk.

De bedst anmeldte stegepander

Af alle stegepanderne er den bedst anmeldte KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm. Lige nu står den til 399 DKK hos Coop.

Anmeldelserne af KitchenAid Classic Forged Aluminium Ø 28 Cm ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden stegepande model, så kan du se de forskellige stegepande modeller her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at stegepander næsten altid er væsentligt dyrere end de fleste andre typer pander. Faktisk kan en en god stegepande hurtigt koste dobbelt så meget som andre pander😓

Pander drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye pande model drives af et ganske bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet en liste med de bedste pande modeller med flere forskellige drivmidler såsom gas:

Det bedste drivmiddel til en pande afhænger af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er et bedre valg end de andre typer pander.

Den bedste gas pande

Den allerbedst anmeldte gas pande vi har fundet finde er en Greenpan Torino Ø 20 Cm. Den står for tiden lige nu til 299 DKK hos Coop.

Greenpan Torino Ø 20 Cm

Greenpan Torino Ø 20 Cm

4.04 stjerner baseret på 405 anmeldelser

299 DKK hos CoopLæs mere

Stegepander

Stegepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende stegepander til priser fra 129 DKK.

Pandekagepander

Pandekagepander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pandekagepander til priser fra 299 DKK.

Grillpander

Grillpander

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende grillpander fra 199 DKK.

Wok

Wok

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende wok til priser fra 259 DKK.

Knive

Knive

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende knive til priser fra 52 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*