Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander > Pandekagepander

Den bedste pandekagepande i 2021

Mads Phikamphon

Alle pandekagepanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på flere hundrede anmeldelser, så er den bedste pandekagepande Greenpan Cambridge Ø 28 Cm. Hvorfor den er den bedste pandekagepande ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

🥇 den bedst anmeldte pandekagepande
🥉 den billigste pandekagepande

4.95 stjerner baseret på 40 anmeldelser

299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for pandekagepande, så derfor har vi fundet en del pandekagepander der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste med de bedst anmeldte pandekagepander.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en pandekagepande der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye pandekagepande.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste pandekagepande

For at kunne finde frem til den bedste pandekagepande, så har vi udvalgt 3 forskellige pandekagepander.

Herefter har Find Hold robotten fundet 444 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte pandekagepande.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste pandekagepande.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste pandekagepande

Bedst anmeldt af pandekagepanderne er Greenpan Cambridge Ø 28 Cm. Lige nu står den til 299 DKK hos Coop.

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

🥇 den bedst anmeldte pandekagepande
🥉 den billigste pandekagepande

4.95 stjerner baseret på 40 anmeldelser

299 DKK hos Coop

Lidt vilde 98% af anmeldelserne af Greenpan Cambridge Ø 28 Cm er på 4+ ud af 5 stjerner👍Såfremt vi tager og sammenligner den bedste pandekagepande med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Greenpan Cambridge Ø 28 Cm en del bedre end anmeldelserne af de andre pandekagepander. Greenpan Cambridge Ø 28 Cm er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle pandekagepanderne er de grå barer.Mærket Greenpan som den bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som fx. pandekagepander.

Alle 3 konkurrenter

Udover den bedste pandekagepande ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende pandekagepander. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide pandekagepanderne ovenfor, for så kan det være en af de 3 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken pandekagepande du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Nordic Ware Klassisk

4.44.5 stjerner

Nordic Ware Klassisk har vi placeret lige uden for de allerbedste pandekagepander, da den får hele 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 87% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der står den til 539 DKK.Fiskars Pannkakspanna 24 Cm Hard Face

4.04 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Fiskars Pannkakspanna 24 Cm Hard Face 4 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste pandekagepander

Netop nu er den til den bedste pris hos Kitchentime. Der står den til 519 DKK.
Læs mere

Stegepander

Stegepander

Alle de allerbedste modeller. Fremragende stegepander til priser fra 129 DKK.

Grillpander

Grillpander

De bedst anmeldte modeller. Fremragende grillpander fra 199 DKK.

Wok

Wok

Alle de bedst anmeldte wok modeller. Fremragende wok til priser fra 259 DKK.

Knive

Knive

Alle de allerbedste modeller. Fremragende knive til priser fra 52 DKK.

Brødknive

Brødknive

De bedst anmeldte modeller. Fremragende brødknive fra 89 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*