Altmuligt > Køkkenudstyr > Pander > Pandekagepander

Den bedste pandekagepande i 2020

Alle pandekagepanderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er den bedste pandekagepande Smiley. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Smiley

Smiley

🥇 den bedste anmeldte pandekagepande

4.44.5 stjerner baseret på 594 anmeldelser

379 DKK hos Amazon DE
379 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny pandekagepande, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 13 liste over de bedste pandekagepander.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye pandekagepande.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge pandekagepande. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 99,- DKK for den billigste pandekagepande til 1181,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan finder vi den bedste pandekagepande

For at finde den bedste pandekagepande har vi udvalgt 13 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 764 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte pandekagepande.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste pandekagepande.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste pandekagepande

Bedst anmeldt af pandekagepanderne er Smiley. Lige nu står den til 379 DKK (før 394) hos Amazon DE.

Smiley

Smiley

🥇 den bedste anmeldte pandekagepande

4.44.5 stjerner baseret på 594 anmeldelser

379 DKK hos Amazon DE
379 DKK hos Kitchentime


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Greenpan Cambridge Ø 28 Cm. Lige nu står den til 199 DKK (før 299) hos Coop.

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

Greenpan Cambridge Ø 28 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige pandekagepande

4.14 stjerner baseret på 145 anmeldelser

199 DKK hos Coop
364 DKK hos Amazon DE


Den billige Greenpan Cambridge Ø 28 Cm koster lige nu 180 DKK mindre end Smiley herover. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 47%.

De 10 konkurrenter

Udover den bedste pandekagepande herover, så findes der også en sjat andre gode pandekagepander. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Hard Face 24 Cm

1.31.5 stjerner

Lige efter de bedste pandekagepander har vi Hard Face 24 Cm. I anmeldelserne får den hele 1.3 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 499 DKK.De Buyer Crepe Pan Mineral B Element, 24CM

1.31.5 stjerner

I anmeldelserne får De Buyer Crepe Pan Mineral B Element, 24CM 1.3 stjerner, så den er også tæt på de bedste pandekagepander

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der er den på tilbud til 213 DKK.28 Cm

Ganske tæt på toppen har vi også 28 Cm, der i anmeldelserne får|I anmeldelserne får den 0 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 779 DKK.23CM Funkt

23CM Funkt får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 109 DKK.Ø:25CM Funktion

Ligeså ret godt anmeldt er Ø:25CM Funktion. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 99 DKK.

Ø:25CM Funktion er også den billigste pandekagepande i listen her over de bedst anmeldte modeller.Fal Talent Pro E44038, Rund, Kage , , Titanium Excellence, 175 °C, Thermo-Spot

Ligeså ret godt anmeldt er Fal Talent Pro E44038, Rund, Kage , , Titanium Excellence, 175 °C, Thermo-Spot. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 199 DKK.23 Cm

Med på listen har vi også 23 Cm, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er på triste 1-2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 109 DKK.Gense Le Gomet Crêpe Pan/pancake Pan Cast Iron

En af de øvrige interessante pandekagepande er Gense Le Gomet Crêpe Pan/pancake Pan Cast Iron, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 312 DKK.Klassisk

En af de øvrige spændende pandekagepande er Klassisk, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Kitchentime. Der er den på tilbud til 509 DKK.
Læs mere

Stegepander

Stegepander

De bedste stegepande modeller. Stegepander fra 69 DKK.

Grillpander

Grillpander

De allerbedste grillpande modeller. Grillpander fra 199 DKK.

Knive

Knive

De allerbedste knive. Fremragende knive fra 24 DKK.

Brødknive

Brødknive

De bedste brødkniv modeller. Brødknive fra 80 DKK.

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De allerbedste grøntsagskniv modeller. Grøntsagsknive fra 53 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*