Altmuligt > Outdoor udstyr > Pandelamper

Den bedste pandelampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle pandelamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af anmeldelser for 73 forskellige pandelamper. Den bedste pandelampe er Spro Freestyle. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Spro Freestyle

Spro Freestyle

🥇 den bedst anmeldte pandelampe

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

299 DKK hos Fiskegrej

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for pandelampe, så derfor har vi valgt en del pandelamper som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 73 liste med de bedste pandelamper.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste pandelampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en pandelampe. Her i vores liste starter priserne på 229,- DKK for den billigste pandelampe til 743,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en pandelampe fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Black Diamond og PETZL.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste pandelamper et batteri som du skal holde opladt inden du får noget ud af maskineriet. Til de fleste pandelamper følger der derfor en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så du bør sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din pandelampe i udlandet.

Hvordan vi finder den bedste pandelampe

For at finde den allerbedste pandelampe har vi udvalgt 73 forskellige modeller fra populære mærker som Black Diamond og PETZL.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 16.080 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte pandelampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste pandelampe.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pandelampe

Den bedst anmeldte pandelampe er Spro Freestyle. Lige nu står den til 299 DKK hos Fiskegrej.

Spro Freestyle

Spro Freestyle

🥇 den bedst anmeldte pandelampe

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

299 DKK hos Fiskegrej

Anmeldelserne af Spro Freestyle ligger altså fantastisk godt, da hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste pandelampe med de andre pandelampe modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Spro Freestyle en del bedre end anmeldelserne af alle de andre pandelamper. Spro Freestyle er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Det er ikke blot indefor pandelamper at mærket Spro klarer sig godt. Det gør det også indefor produkter som pandelamper.

Pandelamper fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en pandelampe fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Black Diamond og PETZL. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Black Diamond pandelamper modeller, så får Black Diamond Cosmo 300 Aqua de bedst anmeldelser. Friluftsland har den or tiden til 249 DKK.

Black Diamond Cosmo 300 Aqua anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Den bedst anmeldte PETZL pandelampe vi har fundet er en PETZL TACTIKKA Black. Grejfreak har den netop nu til 229 DKK.

PETZL TACTIKKA Black

PETZL TACTIKKA Black

🥉 den billigste pandelampe

4.85 stjerner baseret på 755 anmeldelser

229 DKK hos Grejfreak
249 DKK hos Lommelygte Salg
249 DKK hos Outmore

Helt vildt høje 93% af PETZL TACTIKKA Black anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste pandelampe lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende pandelamper. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide pandelamperne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Suprabeam V3AIR Genopladelig

5.05 stjerner

Suprabeam V3AIR Genopladelig har vi placeret lige uden for de bedste pandelamper, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 743 DKK.LEDLENSER MH7 Grå

5.05 stjerner

I anmeldelserne får LEDLENSER MH7 Grå 5 stjerner, så den er også super tæt på de bedste pandelamper. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Lommelygte Salg. Der står den til 643 DKK.LEDLenser IH5R Genopladelig

5.05 stjerner

LEDLenser IH5R Genopladelig er også blandt de bedst anmeldte pandelamper, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger fantastisk godt. Glimrende 100% er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 468 DKK.LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0

5.05 stjerner

LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er til den billigste pris hos Lommelygte Salg. Hos Lommelygte Salg står den til 703 DKK.LEDLenser ILH8 ATEX Zone 2

5.05 stjerner

Her på siden har vi også LEDLenser ILH8 ATEX Zone 2, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Lommelygte Salg, hvor den står til 703 DKK.Knog Bilby Headlamp

5.05 stjerner

Her på siden har vi også Knog Bilby Headlamp, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Cykelexperten, hvor den står til 380 DKK.Black Diamond Cosmo 300 Aqua

5.05 stjerner

Med på listen har vi også Black Diamond Cosmo 300 Aqua. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er for tiden til den billigste pris hos Friluftsland, hvor den står til 249 DKK.LEDLenser LED Lenser MH7 Grøn

4.95 stjerner

Med på listen har vi også LEDLenser LED Lenser MH7 Grøn. Den får i anmeldelserne 4.9 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den billigste pris hos Lommelygte Salg, hvor den står til 666 DKK.PETZL TACTIKKA Black

4.85 stjerner

Med på listen har vi også PETZL TACTIKKA Black. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt, da glimrende 93% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 229 DKK. PETZL TACTIKKA Black er således den billigste pandelampe på denne side.PETZL Desert TACTIKKA +

4.85 stjerner

En af de øvrige glimrende pandelamper er PETZL Desert TACTIKKA +, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt, da glimrende 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Grejfreak. Der står den til 299 DKK.Flere modeller

Udover de gode modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. Lige herunder er en liste med nogle af de andre pandelamper vi har samlet anmeldelser for.

4.8PETZL Core Tactikka
4.8PETZL Noctilight
4.8PETZL ZIPKA Green
4.8PETZL TIKKA White
4.8PETZL TIKKINA White
4.8PETZL Camouflage TACTIKKA
4.8Black Diamond Spot 350 Headlamp
4.8Knog Bandicoot Genopladelig Orange
4.8PETZL Til PIXA
4.7LEDLENSER SEO3 Orange
4.7Ledlenser H8R
4.7Unilite HL-4R Prosafe Hi Vis Yellow Helmet Mountable USB Rechargeable LED Headlight Torch- 275 Lumen CREE LED Power Adjustable Headband 95 Metre Beam Range
4.7PETZL TACTIKKA + Camo
4.7PETZL Core Actik
4.7PETZL 1250 Mah Hybrid Core
4.7PETZL Rød Core Actik
4.7PETZL SWIFT RL Orange
4.7Energizer Vision Ultra HDE32
4.7PETZL Pochetaske Shell L
4.7Black Diamond Astro 250 Graphite
4.7Duracell HDL-2C
4.6Ledlenser SEO7R Black
4.6PETZL ACTIK Black
4.6LEDLenser MH8 Black
4.6LEDLENSER MH2
4.6Fenix HL60R
4.6Fenix HP25R
4.6Energizer Vision Ultra HD Genopladelig
4.6Black Diamond Sprint 225 Genopladelig Aluminum
4.6Fenix HM65R Genopladelig
4.6Fenix HM61R Genopladelig
4.6BioLite Headlamp 200
4.6Lakuda ApS NightstickPandelygte ATEX 310LUMEN
4.6ALS HDL251R Genopladelig
4.6PETZL IKO CORE Genopladelig
4.6UCO BioLite HeadLamp 330 Grey
4.5LEDLENSER SEO3 Grøn
4.5Ledlenser SEO7R Blue
4.5Lifesystems Intensity 155
4.5LEDLenser MH10
4.5Black Diamond Spot Lite Aqua Blue
4.5Black Diamond Sprint 225 Genopladelig Graphite
4.5Black Diamond Sprint 225 Genopladelig Ultra Blue
4.5Black Diamond Sprinter 275
4.5SILVA Trail Runner Free
4.4LEDLENSER MH5
4.4Lakuda ApS NightstickPandelygte ATEX 200LUMEN
4.4NightStick XPP-5462RX ATEX Rød
4.3LEDLENSER SEO5
4.3LEDLenser LED Lenser NEO4 Grøn
4.3LEDLenser MH3 -pandelampe
4.3Armytek F06201W Multipurpose Flashlight Wizard Pro Nichia
4.2Energizer Hd+ Emergizer Vision
4.2Knog Headlamp Bandicoot Blå
4.1Armytek Wizard Magnet USB Genopladelig XP-L Warm Light
4.0LEDLenser LED Lenser MH7
4.0Knog Headlamp Bandicoot
4.0Knog Quokka Run Silikone Genopladelig Lime
3.8GP Batteries GP Discovery
3.5SILVA Trail Runner Free H
3.4Knog Headlamp Quokka
3.2LEDLenser MH4 Black

Læs mere

Rygsække

Rygsække

De bedst anmeldte rygsæk modeller. Rygsække fra 43 DKK.

Soveposer

Soveposer

Alle de allerbedste sovepose modeller. Fremragende soveposer til priser fra 286 DKK.

Telte

Telte

De allerbedste modeller. Telte fra 264 DKK.

Termoflasker

Termoflasker

De bedst anmeldte termoflaske modeller. Termoflasker fra 110 DKK.

Termokander

Termokander

Alle de allerbedste termokande modeller. Fremragende termokander til priser fra 109 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*