Altmuligt > Outdoor udstyr > Pandelamper

Den bedste pandelampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle pandelamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af anmeldelser for 36 forskellige pandelamper. Den bedste pandelampe er LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0

LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0

🥇 den bedst anmeldte pandelampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

799 DKK hos Lommelygte Salg
799 DKK hos Outmore
799 DKK hos Pandelampe

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for pandelampe, så derfor har vi valgt en del pandelamper som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 36 liste med de bedste pandelamper.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste pandelampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en pandelampe. Her i vores liste starter priserne på 98,- DKK for den billigste pandelampe til 799,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en pandelampe fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Black Diamond og PETZL.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste pandelamper et batteri som du skal holde opladt inden du får noget ud af maskineriet. Til de fleste pandelamper følger der derfor en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så du bør sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din pandelampe i udlandet.

Hvordan vi finder den bedste pandelampe

For at finde den allerbedste pandelampe har vi udvalgt 36 forskellige modeller fra populære mærker som Black Diamond og PETZL.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 5.626 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte pandelampe.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste pandelampe.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte pandelampe

Den bedst anmeldte pandelampe er LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0. Lige nu står den til 799 DKK hos Lommelygte Salg. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en ret dyr pandelampe. Prisen ligger nemlig en del over gennemsnitsprisen for de viste pandelamper.

LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0

LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0

🥇 den bedst anmeldte pandelampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

799 DKK hos Lommelygte Salg
799 DKK hos Outmore
799 DKK hos Pandelampe

Checker vi anmeldelserne af LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0, så ligger helt utrolige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Knog Headlamp Quokka. Lige nu står den til 180 DKK hos Amazon DE. En del bedre pris end LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0 herover.

Knog Headlamp Quokka

Knog Headlamp Quokka

🥈 den bedst anmeldte billige pandelampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

180 DKK hos Amazon DE
183 DKK hos Lommelygte Salg
183 DKK hos Outmore

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Knog Headlamp Quokka er på 4-5 stjerner.Den billige Knog Headlamp Quokka koster lige nu 619 DKK mindre end modellen ovenfor. Det betyder du kan spare 77%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to pandelamper ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste pandelampe med alle de andre modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0 virkelig bedre anmeldt end alle de andre pandelampe modeller. LEDLenser EXH8 ATEX Zone 0 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Knog Headlamp Quokka er også bedre end gennemsnittet for alle pandelamperne. Se bare diagrammet lidt længere nede. Knog Headlamp Quokka er her de blå barer.Det er ikke kun indefor pandelamper at LEDLenser klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som fx. pandelamper.

Modsat den bedste model, så kommer den bedste billige model fra Knog. Fuldstændig ligesom med LEDLenser så klarer Knog sig også rigtig godt indefor produkter som pandelamper.

Pandelamper fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at vælge en pandelampe fra et af de store mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Black Diamond og PETZL. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Baseret på de forskellige Black Diamond pandelamper modeller, så får Black Diamond Cosmo 300 Aqua de bedst anmeldelser. Lommelygte Salg har den or tiden til 209 DKK.

Black Diamond Cosmo 300 Aqua anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Den bedst anmeldte PETZL pandelampe vi har fundet er en PETZL TACTIKKA Black. Grejfreak har den netop nu til 229 DKK.

Helt vildt høje 93% af PETZL TACTIKKA Black anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste pandelampe lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende pandelamper. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide pandelamperne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
LEDLenser ILH8 ATEX Zone 2

5.05 stjerner

LEDLenser ILH8 ATEX Zone 2 har vi placeret lige uden for de bedste pandelamper, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Lommelygte Salg. Hos Lommelygte Salg står den til 671 DKK.Black Diamond Cosmo 300 Aqua

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Black Diamond Cosmo 300 Aqua 5 stjerner, så den er også super tæt på de bedste pandelamper. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Netop nu er den til den bedste pris hos Lommelygte Salg. Der står den til 209 DKK.PETZL TACTIKKA Black

4.85 stjerner

PETZL TACTIKKA Black er også blandt de bedst anmeldte pandelamper, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt, da glimrende 93% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 229 DKK.Black Diamond Spot 350 Headlamp

4.85 stjerner

Black Diamond Spot 350 Headlamp får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.8 ud 5 stjerner. Lidt vilde 98% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Pandelampe. Hos Pandelampe står den til 346 DKK.PETZL TACTIKKA + Camo

4.75 stjerner

Her på siden har vi også PETZL TACTIKKA + Camo, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Dvs. at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 93% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den billigste pris hos Lommelygte Salg, hvor den står til 279 DKK.PETZL Core Actik

4.75 stjerner

Her på siden har vi også PETZL Core Actik, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 431 DKK.PETZL 1250 Mah Hybrid Core

4.75 stjerner

Med på listen har vi også PETZL 1250 Mah Hybrid Core. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner👍

Den er for tiden til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 172 DKK.LEDLENSER MH5

4.75 stjerner

Med på listen har vi også LEDLENSER MH5. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 258 DKK.PETZL Pochetaske Shell L

4.75 stjerner

Med på listen har vi også PETZL Pochetaske Shell L. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt. Glimrende 94% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Outmore, hvor den står til 177 DKK. PETZL Pochetaske Shell L er således den billigste pandelampe på denne side.Black Diamond Astro 250 Graphite

4.75 stjerner

En af de øvrige glimrende pandelamper er Black Diamond Astro 250 Graphite, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner ud af 5. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩

Netop nu er den til den bedste pris hos Friluftsland. Der står den til 169 DKK.Flere modeller

Udover de gode modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. Lige herunder er en liste med nogle af de andre pandelamper vi har samlet anmeldelser for.

4.7Duracell HDL-2C
4.6LEDLENSER SEO3 Grøn
4.6Ledlenser SEO7R Black
4.6LEDLenser MH10
4.6LEDLenser MH8 Black
4.6LEDLENSER MH2
4.6Fenix HP25R
4.6Black Diamond Sprint 225 Genopladelig Aluminum
4.6Armytek ELF C1 Micro-USB Genopladelig XP-L White Light
4.6Knog Bandicoot Genopladelig Orange
4.6PETZL IKO CORE Genopladelig
4.5Silva Scout
4.5Black Diamond Sprint 225 Genopladelig Graphite
4.5Black Diamond Sprinter 275
4.5Zweibrüder LED Lenser LEDLENSER MH2
4.5Black Diamond Icon 700 Headlamp
4.4UCO Hundred Black Bandana
4.3LEDLENSER SEO5
4.3LEDLenser LED Lenser NEO4 Grøn
4.2Armytek Wizard Pro Nichia LED Warmweiß Stirnlampe Magnet USB 18650 Li-Ion Aufladbar Batterie Multifunktion Taschenlampe
4.1LEDLenser LED Lenser MH7
4.1Knog Quokka Run Silikone Genopladelig Lime
4.0PETZL TIKKA CORE Limited Edition Blå
3.5SILVA Trail Runner Free H

Læs mere

Rygsække

Rygsække

De bedst anmeldte rygsæk modeller. Rygsække fra 37 DKK.

Soveposer

Soveposer

Alle de allerbedste sovepose modeller. Fremragende soveposer til priser fra 299 DKK.

Telte

Telte

De allerbedste modeller. Telte fra 210 DKK.

Termoflasker

Termoflasker

De bedst anmeldte termoflaske modeller. Termoflasker fra 149 DKK.

Termokander

Termokander

Alle de allerbedste termokande modeller. Fremragende termokander til priser fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*