Altmuligt > Køkkenudstyr > Pastamaskiner

Den bedste pastamaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle pastamaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket mange hundrede anmeldelser så er Marcato Atlas 150 den bedste pastamaskine. Herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre pastamaskiner.

Marcato Atlas 150

Marcato Atlas 150

🥇 den bedst anmeldte pastamaskine

4.85 stjerner baseret på 218 anmeldelser

562 DKK hos Whiteaway
562 DKK hos Skousen
585 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pastamaskine. Vi har derfor valgt en hel del modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 7 over nogle af de bedste pastamaskiner.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en pastamaskine der modsvarer hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste pastamaskine til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nypastamaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 300,- DKK for den billigste pastamaskine til hele 1006,- DKK for den dyreste model.

Din nye pastamaskine skal ret sikkert en tur i en stikkontakt. Du bør derfor undersøge om stikket matcher hvis du foretrækker at købe din pastamaskine i en webshop i udlandet.

PS: Sådan har vi fundet den bedste pastamaskine

For at finde frem til den bedste pastamaskine har vi udvalgt 7 forskellige pastamaskiner.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 1.326 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte pastamaskine.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste pastamaskine.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste pastamaskine

Bedst anmeldt af pastamaskinerne er Marcato Atlas 150. Den står lige nu til 562 DKK hos Whiteaway.

Marcato Atlas 150

Marcato Atlas 150

🥇 den bedst anmeldte pastamaskine

4.85 stjerner baseret på 218 anmeldelser

562 DKK hos Whiteaway
562 DKK hos Skousen
585 DKK hos Amazon DE

Marcato Atlas 150 anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 97% er nemlig på 4-5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af den allerbedste pastamaskine med gennemsnittet for alle de andre pastamaskine modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Marcato Atlas 150 virkelig bedre anmeldt end alle de andre pastamaskine modeller (Marcato Atlas 150 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den bedste pastamaskine stammer fra Marcato. Dette mærke fremstår også særdeles godt indefor produkter som fx. pastamaskiner.

De 7 konkurrenter til bedste pastamaskine

Ved siden af den bedste pastamaskine lige herover, så findes der også andre spændende pastamaskiner. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide pastamaskinerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Marcato Pasta Set

4.85 stjerner

Marcato Pasta Set har vi placeret lige uden for de bedste pastamaskiner, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 929 DKK hos Whiteaway. Marcato Pasta Set er derved den billigste model på denne side.Küchenprofi Med Motor Pasta Casa

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Küchenprofi Med Motor Pasta Casa 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste pastamaskiner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 1599 DKK hos Coop.Marcato Ampia 150

4.64.5 stjerner

Marcato Ampia 150 er blandt de rigtig godt anmeldte pastamaskiner, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 576 DKK hos Whiteaway.Kenwood KAX980ME

4.64.5 stjerner

Kenwood KAX980ME er blandt de rigtig godt anmeldte pastamaskiner, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 593 DKK hos Whiteaway.Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål

4.14 stjerner

Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 4.1 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Coop. Hos Coop står den til 539 DKK. Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål er således den billigste pastamaskine i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de allerbedste drikkedunk modeller. Fremragende drikkedunke fra 35 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De allerbedste modeller. Jagtknive fra 499 DKK.

Krydderikværne

Krydderikværne

De bedst anmeldte krydderikværn modeller. Fremragende krydderikværne fra 114 DKK.

Mandolinjern

Mandolinjern

Alle de allerbedste mandolinjern modeller. Fremragende mandolinjern fra 208 DKK.

Proptrækkere

Proptrækkere

De allerbedste modeller. Proptrækkere fra 120 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*