Altmuligt > Køkkenudstyr > Pastamaskiner

Den bedste pastamaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle pastamaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Marcato Atlas 150 den bedste pastamaskine. Herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre pastamaskiner.

Marcato Atlas 150

Marcato Atlas 150

🥇 den bedst anmeldte pastamaskine

4.85 stjerner baseret på 355 anmeldelser

683 DKK hos Amazon DE
1082 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god pastamaskine. Vi har derfor valgt en hel del modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 8 over nogle af de bedste pastamaskiner.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en pastamaskine der modsvarer hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste pastamaskine til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nypastamaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 539,- DKK for den billigste pastamaskine til hele 2319,- DKK for den dyreste model.

Din nye pastamaskine skal ret sikkert en tur i en stikkontakt. Du bør derfor undersøge om stikket matcher hvis du foretrækker at købe din pastamaskine i en webshop i udlandet.

PS: Sådan har vi fundet den bedste pastamaskine

For at finde frem til den bedste pastamaskine har vi udvalgt 8 forskellige pastamaskiner.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 2.592 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte pastamaskine.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste pastamaskine.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste pastamaskine

Bedst anmeldt af pastamaskinerne er Marcato Atlas 150. Den står lige nu til 683 DKK hos Amazon DE.

Marcato Atlas 150

Marcato Atlas 150

🥇 den bedst anmeldte pastamaskine

4.85 stjerner baseret på 355 anmeldelser

683 DKK hos Amazon DE
1082 DKK hos Amazon UK

Marcato Atlas 150 anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 97% er nemlig på 4-5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af den allerbedste pastamaskine med gennemsnittet for alle de andre pastamaskine modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er Marcato Atlas 150 virkelig bedre anmeldt end alle de andre pastamaskine modeller (Marcato Atlas 150 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den bedste pastamaskine stammer fra Marcato. Dette mærke fremstår også særdeles godt indefor produkter som fx. pastamaskiner.

De 8 konkurrenter til bedste pastamaskine

Ved siden af den bedste pastamaskine lige herover, så findes der også andre spændende pastamaskiner. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide pastamaskinerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål

4.85 stjerner

Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål har vi placeret lige uden for de bedste pastamaskiner, da den får hele 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 539 DKK hos Coop. Küchenprofi Pasta Casa Rustfrit Stål er derved den billigste model på denne side.Marcato Pasta Set

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Marcato Pasta Set 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste pastamaskiner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står netop nu til 1199 DKK hos Coop.

Marcato Pasta Set er også den billigste pastamaskine her på siden.Küchenprofi Med Motor Pasta Casa

4.75 stjerner

Küchenprofi Med Motor Pasta Casa er også blandt de bedst anmeldte pastamaskiner, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 1599 DKK hos Coop.Kenwood KAX980ME

4.64.5 stjerner

Kenwood KAX980ME på samme måde godt placeret i anmeldelserne.

Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 799 DKK hos Elgiganten.Marcato Pasta Fresca M. Motor

4.24.5 stjerner

Marcato Pasta Fresca M. Motor ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 4.2 ud af 5 stjerner

Den er til den billigste pris hos Kitchentime. Hos Kitchentime står den til 2319 DKK. Marcato Pasta Fresca M. Motor er således den billigste pastamaskine i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Drikkedunke

Drikkedunke

Alle de allerbedste drikkedunk modeller. Fremragende drikkedunke fra 39 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De allerbedste modeller. Jagtknive fra 233 DKK.

Krydderikværne

Krydderikværne

De bedst anmeldte krydderikværn modeller. Fremragende krydderikværne fra 139 DKK.

Mandolinjern

Mandolinjern

Alle de allerbedste mandolinjern modeller. Fremragende mandolinjern fra 250 DKK.

Proptrækkere

Proptrækkere

De allerbedste modeller. Proptrækkere fra 119 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*