Altmuligt > Pedalspande

Den bedste pedalspand i 2021

Mads Phikamphon

Alle pedalspandene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser for 17 forskellige pedalspande. Den bedste pedalspand er Brabantia NewIcon Platinum. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre pedalspande.

Brabantia NewIcon Platinum

Brabantia NewIcon Platinum

🥇 den bedst anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

219 DKK hos Coop
599 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny pedalspand, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 17 listen her over nogle af de bedste pedalspande.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en pedalspand der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste pedalspand til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nypedalspand. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 199,- DKK for den billigste pedalspand til hele 679,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en pedalspand fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Brabantia.

Sådan har vi fundet den bedste pedalspand

For at finde frem til den allerbedste pedalspand har vi udvalgt 17 forskellige pedalspande fra populære mærker som Brabantia.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 14.910 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte pedalspand.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste pedalspand.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pedalspand udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte pedalspand

Den bedst anmeldte pedalspand er Brabantia NewIcon Platinum. Den står lige nu til 219 DKK hos Coop.

Brabantia NewIcon Platinum

Brabantia NewIcon Platinum

🥇 den bedst anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

219 DKK hos Coop
599 DKK hos Kitchentime

Brabantia NewIcon Platinum anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den bedste pedalspand med gennemsnittet for de andre pedalspand modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Brabantia NewIcon Platinum er væsentligt bedre anmeldt end de andre pedalspand modeller (Brabantia NewIcon Platinum er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den bedste model stammer fra Brabantia. Dette mærke fremstår også godt indefor produkter som grøntsagsknive, varmeplader, toiletbørster og pedalspande.

Pedalspande fra de store mærker

Mange folk går efter en pedalspand fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste pedalspande fra disse mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Brabantia.

Ser vi på Brabantia pedalspande modellerne, så får Brabantia NewIcon Platinum de bedst anmeldelser. Den står lige netop nu til 219 DKK hos Coop.

Brabantia NewIcon Platinum

Brabantia NewIcon Platinum

🥇 den bedst anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

219 DKK hos Coop
599 DKK hos Kitchentime

Anmeldelserne af Brabantia NewIcon Platinum ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩Boblerne

Udover den bedste pedalspand lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende pedalspande. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide pedalspandene herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Zone Nova

4.85 stjerner

Lige udenfor de allerbedste pedalspande har vi Zone Nova. Den får hele 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 399 DKK hos Coop.Brabantia 30 Liter

4.85 stjerner

Lige herefter har vi Brabantia 30 Liter, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså særdeles godt, da glimrende 94% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 466 DKK hos Computersalg.Brabantia 30 Liter Matstål

4.75 stjerner

Brabantia 30 Liter Matstål er også blandt de rigtig godt anmeldte pedalspande, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står netop nu til 679 DKK hos Coop.Brabantia 20 Liter

4.75 stjerner

Brabantia 20 Liter er også blandt de rigtig godt anmeldte pedalspande, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den står netop nu til 509 DKK hos Coop.STAINLESS FIRKANTET30LTR.

4.75 stjerner

STAINLESS FIRKANTET30LTR. på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.7 ud af 5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Barlife, hvor den står til 499 DKK.Zone Denmark Nova Black 5 L

4.64.5 stjerner

Zone Denmark Nova Black 5 L på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.6 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 85% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 369 DKK.STAINLESS FIRKANTET12 Ltr.

4.64.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi STAINLESS FIRKANTET12 Ltr., der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Barlife, hvor den står til 249 DKK.Brabantia 3 Liter Mat Stål

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Brabantia 3 Liter Mat Stål, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 259 DKK.Hailo Harmony L

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Hailo Harmony L, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 699 DKK.Brabantia Bo

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Brabantia Bo, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den står til 1169 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*