Altmuligt > Pedalspande

Den bedste pedalspand i 2020

Alle pedalspandene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser for 25 forskellige pedalspande. Den bedste pedalspand er Brabantia NewIcon. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre pedalspande.

Brabantia NewIcon

Brabantia NewIcon

🥇 den bedste anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

4.75 stjerner baseret på 1.549 anmeldelser

170 DKK hos HM Homeware
199 DKK hos Kitchentime
199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny pedalspand, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave top 25 listen her over nogle af de bedste pedalspande.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en pedalspand der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste pedalspand til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nypedalspand. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 170,- DKK for den billigste pedalspand til hele 1199,- DKK for den dyreste model.

Mange går efter en pedalspand fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Brabantia.

Sådan har vi fundet den bedste pedalspand

For at finde frem til den allerbedste pedalspand har vi udvalgt 25 forskellige pedalspande fra populære mærker som Brabantia.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 21.028 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte pedalspand.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste pedalspand.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge pedalspand udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte pedalspand

Den bedst anmeldte pedalspand er Brabantia NewIcon. Den står lige nu til 170 DKK (før 200) hos HM Homeware.

Brabantia NewIcon

Brabantia NewIcon

🥇 den bedste anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

4.75 stjerner baseret på 1.549 anmeldelser

170 DKK hos HM Homeware
199 DKK hos Kitchentime
199 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Brabantia NewIcon, så har vi helt vildt høje 94% på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den bedste pedalspand med gennemsnittet for de andre pedalspand modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Brabantia NewIcon er væsentligt bedre anmeldt end de andre pedalspand modeller (Brabantia NewIcon er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Pedalspande fra de store mærker

Mange folk går efter en pedalspand fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste pedalspande fra disse mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Brabantia.

Ser vi på Brabantia pedalspande modellerne, så får Brabantia NewIcon de bedst anmeldelser. Den står lige netop nu til 170 DKK (før 200) hos HM Homeware.

Brabantia NewIcon

Brabantia NewIcon

🥇 den bedste anmeldte pedalspand
🥉 den billigste pedalspand

4.75 stjerner baseret på 1.549 anmeldelser

170 DKK hos HM Homeware
199 DKK hos Kitchentime
199 DKK hos Coop

Usædvanligt høje 94% af Brabantia NewIcon anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste pedalspand lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende pedalspande. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide pedalspandene herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Brabantia 30 Liter

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste pedalspande har vi Brabantia 30 Liter. Den får hele 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 92% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 457 DKK hos Computersalg.Brabantia 30 Liter Matstål

4.64.5 stjerner

Lige herefter har vi Brabantia 30 Liter Matstål, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 517 DKK hos Computersalg.Brabantia Bo

4.64.5 stjerner

Brabantia Bo er også blandt de rigtig godt anmeldte pedalspande, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud til 999 DKK hos Coop.Hailo Harmony L

4.54.5 stjerner

Hailo Harmony L er også blandt de rigtig godt anmeldte pedalspande, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 499 DKK hos Coop.Brabantia Bo Grå

4.54.5 stjerner

Brabantia Bo Grå på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 89% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 1199 DKK.Zone Denmark Nova Black 5 L

4.24.5 stjerner

Zone Denmark Nova Black 5 L på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.2 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 349 DKK.STAINLESS FIRKANTET12 Ltr.

4.24.5 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi STAINLESS FIRKANTET12 Ltr., der i anmeldelserne får 4.2 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 350 DKK.Brabantia 20 Liter

4.04 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Brabantia 20 Liter, der i anmeldelserne får 4 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 449 DKK.Hailo Öko Duo Plus L Sølvfarvet

4.04 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Hailo Öko Duo Plus L Sølvfarvet, der i anmeldelserne får 4 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor den står til 399 DKK.Zone Nova

3.94 stjerner

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Zone Nova, der i anmeldelserne får 3.9 stjerner

Den er netop nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 297 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*