Altmuligt > Elektronik > Pladespillere

Den bedste pladespiller i 2021

Mads Phikamphon

Alle pladespillerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra mange hundrede anmeldelser er den bedste pladespiller Denon DP-400. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Denon DP-400

Denon DP-400

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 235 anmeldelser

3154 DKK hos Amazon DE
3699 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny pladespiller, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny pladespiller, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 11 listen her over nogle af de bedste pladespillere.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en pladespiller der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye pladespiller til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en pladespiller. I listen her starter priserne på 499,- DKK for den billigste pladespiller til 5744,- DKK for den dyreste pladespiller.

Såfremt dit budget er lidt begrænset, så kan du påtænke at købe en brugt pladespiller.

Mange går efter en pladespiller fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Denver og Pro-Ject.

Husk at pladespillere skal sættes i en stikkontakt. Det betyder at hvis du køber i fx. en engelsk butik så skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan finder vi den bedste pladespiller

For at finde frem til den allerbedste pladespiller har vi udvalgt 11 forskellige pladespillere fra populære mærker som Denver og Pro-Ject.

Herefter har Find Hold robotten fundet 1.917 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte pladespiller.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste pladespiller.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste pladespiller

Bedst anmeldt af pladespillerne er Denon DP-400. Den står lige nu til 3154 DKK (før 3703) hos Amazon DE. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr pladespiller. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste pladespillere.

Denon DP-400

Denon DP-400

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 235 anmeldelser

3154 DKK hos Amazon DE
3699 DKK hos HiFi Klubben

Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af Denon DP-400 er på 4-5 stjerner.Sammenligner vi alle anmeldelserne af den allerbedste pladespiller med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Det er nok ret tydeligt at Denon DP-400 er noget bedre anmeldt end de andre pladespillere (Denon DP-400 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle pladespillerne er de grå barer).Mærket Denon som den bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som fx. pladespillere og subwoofers.

Pladespillere fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en pladespiller fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage et kik på nogle af de bedste pladespillere fra de store mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Denver og Pro-Ject. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Den allerbedst anmeldte Denver pladespiller vi har fundet er en DENVER VPL-200WOOD Turntable Brun. Netop nu har vi DENVER VPL-200WOOD Turntable Brun til 499 DKK (før 666) hos Amazon UK.

DENVER VPL-200WOOD Turntable Brun

DENVER VPL-200WOOD Turntable Brun

🥉 den billigste pladespiller

4.24.5 stjerner baseret på 82 anmeldelser

499 DKK hos Amazon UK


Kigger vi på Pro-Ject modellerne, så får Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB flest stjerner i anmeldelserne. Den står netop nu til 2449 DKK hos Amazon DE.

Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB anmeldelserne ligger godt. Glimrende 88% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste pladespiller

Ved siden af den bedste pladespiller ovenfor, så findes der også andre fremragende pladespillere. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om pladespillerne lige herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken pladespiller du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Denon DP-450USB

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste pladespillere har vi Denon DP-450USB. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 4399 DKK hos HiFi Klubben.Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB

4.54.5 stjerner

Lige herefter kommer Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Hele 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 3495 DKK hos HiFi Klubben.Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB

4.54.5 stjerner

Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 88% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står for tiden til 4295 DKK hos HiFi Klubben.Pro-Ject RPM 1 Carbon

4.34.5 stjerner

Pro-Ject RPM 1 Carbon er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 3699 DKK hos HiFi Klubben.Pro-Ject X1

4.34.5 stjerner

Pro-Ject X1 på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 5995 DKK.Denver Med Bluetooth

4.24.5 stjerner

I slutningen af siden her har vi Denver Med Bluetooth. I anmeldelserne får den 4.2 stjerner

Den er for tiden til den bedste pris hos Kitchentime, hvor den står til 949 DKK.Denon DP-29F Turntable

4.24.5 stjerner

I slutningen af siden her har vi Denon DP-29F Turntable. I anmeldelserne får den 4.2 stjerner

Den er for tiden til den bedste pris hos HiFi Klubben, hvor den står til 1199 DKK.BRIO Papegøje Med Lydoptager

2.52.5 stjerner

I slutningen af siden her har vi BRIO Papegøje Med Lydoptager. I anmeldelserne får den 2.5 stjerner

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 170 DKK.
Læs mere

Musemåtter

Musemåtter

De bedst anmeldte modeller. Fremragende musemåtter fra 22 DKK.

Gamepads

Gamepads

Alle de bedst anmeldte gamepad modeller. Fremragende gamepads til priser fra 170 DKK.

Højtalere

Højtalere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende højtalere til priser fra 350 DKK.

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De bedst anmeldte modeller. Fremragende trådløse højtalere fra 350 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de bedst anmeldte bluetooth højtaler modeller. Fremragende bluetooth højtalere til priser fra 499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*