Altmuligt > Elektronik > Pladespillere

Den bedste pladespiller i 2021

Mads Phikamphon

Alle pladespillerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste pladespiller Pro-Ject X1. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Pro-Ject X1

Pro-Ject X1

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

6995 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny pladespiller, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny pladespiller, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 4 listen her over nogle af de bedste pladespillere.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en pladespiller der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye pladespiller til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en pladespiller. I listen her starter priserne på 639,- DKK for den billigste pladespiller til 6995,- DKK for den dyreste pladespiller.

Såfremt dit budget er lidt begrænset, så kan du påtænke at købe en brugt pladespiller.

Husk at pladespillere skal sættes i en stikkontakt. Det betyder at hvis du køber i fx. en engelsk butik så skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan finder vi den bedste pladespiller

For at finde frem til den allerbedste pladespiller har vi udvalgt 4 forskellige pladespillere.

Efter vi har udvalgt pladespillerne har robotten fundet 292 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste pladespiller.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge pladespiller udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste pladespiller

Bedst anmeldt af pladespillerne er Pro-Ject X1. Den står lige nu til 6995 DKK hos HiFi Klubben. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr pladespiller. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste pladespillere.

Pro-Ject X1

Pro-Ject X1

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

6995 DKK hos HiFi Klubben

Checker vi Pro-Ject X1 anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Denver Med Bluetooth. Lige nu står den til 639 DKK hos Computersalg. Helt sikkert en klart bedre pris end Pro-Ject X1 som blev fremhævet lige før.

Denver Med Bluetooth

Denver Med Bluetooth

🥈 den bedst anmeldte billige pladespiller
🥉 den billigste pladespiller

4.24.5 stjerner baseret på 65 anmeldelser

639 DKK hos Computersalg
690 DKK hos Gucca
691 DKK hos ProShop


Beslutter du dig for at købe den billige Denver Med Bluetooth i stedet for Pro-Ject X1 ovenfor, så sparer du lige nu 6356 DKK. Det er det samme som at du kan spare 91%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at de to pladespillere ikke er ens.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den allerbedste pladespiller med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede. Det er nok ret tydeligt at Pro-Ject X1 er noget bedre anmeldt end de andre pladespillere (Pro-Ject X1 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle pladespillerne er de grå barer).Noget billigere Denver Med Bluetooth er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder (Denver Med Bluetooth er her de øverste blå barer).Mærket Pro-Ject som den bedste model kommer fra klarer sig ligeså godt indefor produkter som pladespillere, forstærkere og effektforstærkere.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Denver.

Denver fremstår også godt indefor kategorier som fx. pladespillere, forstærkere og effektforstærkere.

4 konkurrenter til bedste pladespiller

Ved siden af den bedste pladespiller ovenfor, så findes der også andre fremragende pladespillere. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om pladespillerne lige herover, for så kan det jo være en af de 4 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken pladespiller du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Denon DP-450USB

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste pladespillere har vi Denon DP-450USB. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 4799 DKK hos HiFi Klubben.Pro-Ject RPM 1 Carbon

4.44.5 stjerner

Lige herefter kommer Pro-Ject RPM 1 Carbon. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner

Den står for tiden til 3295 DKK hos HiFi Klubben.
Læs mere

Musemåtter

Musemåtter

De bedst anmeldte modeller. Fremragende musemåtter fra 22 DKK.

Gamepads

Gamepads

Alle de bedst anmeldte gamepad modeller. Fremragende gamepads til priser fra 213 DKK.

Højtalere

Højtalere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende højtalere til priser fra 499 DKK.

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De bedst anmeldte modeller. Fremragende trådløse højtalere fra 1899 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de bedst anmeldte bluetooth højtaler modeller. Fremragende bluetooth højtalere til priser fra 499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*