Altmuligt > Elektronik > Pladespillere

Den bedste pladespiller i 2021

Mads Phikamphon

Alle pladespillerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra hundredevis af anmeldelser er den bedste pladespiller Pro-Ject X1. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Pro-Ject X1

Pro-Ject X1

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5810 DKK hos Amazon DE
5995 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny pladespiller, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny pladespiller, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 6 listen her over nogle af de bedste pladespillere.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en pladespiller der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye pladespiller til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en pladespiller. I listen her starter priserne på 428,- DKK for den billigste pladespiller til 5810,- DKK for den dyreste pladespiller.

Såfremt dit budget er lidt begrænset, så kan du påtænke at købe en brugt pladespiller.

Husk at pladespillere skal sættes i en stikkontakt. Det betyder at hvis du køber i fx. en engelsk butik så skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan finder vi den bedste pladespiller

For at finde frem til den allerbedste pladespiller har vi udvalgt 6 forskellige pladespillere.

Efter vi har udvalgt pladespillerne har robotten fundet 1.030 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste pladespiller.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge pladespiller udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste pladespiller

Bedst anmeldt af pladespillerne er Pro-Ject X1. Den står lige nu til 5810 DKK hos Amazon DE. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en virkeligt dyr pladespiller. Prisen er nemlig væsentligt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte pladespillere.

Pro-Ject X1

Pro-Ject X1

🥇 den bedst anmeldte pladespiller

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5810 DKK hos Amazon DE
5995 DKK hos HiFi Klubben

Checker vi Pro-Ject X1 anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere. Den står lige nu til 469 DKK (før 729) hos Kitchentime. Helt sikkert en noget andet pris end Pro-Ject X1 pladespilleren som blev fremhævet lige før.

DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere

DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere

🥈 den bedst anmeldte billige pladespiller

4.44.5 stjerner baseret på 173 anmeldelser

469 DKK hos Kitchentime

Checker vi DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere anmeldelserne, så har vi hele 88% på 4-5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere fremfor modellen ovenfor, så sparer du lige nu 5341 DKK. Du kan med andre ord spare 92%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at der ikke er tale om den samme pladespiller.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste pladespiller med gennemsnittet for de andre pladespiller modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er nok ret klart at Pro-Ject X1 er væsentligt bedre anmeldt end de andre pladespiller modeller (Pro-Ject X1 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle pladespillerne er de grå).Den billigere model DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere er også noget bedre end gennemsnittet for alle pladespillerne. Se blot diagrammet lidt længere nede (DENVER VPL-118 M/indbyggede Højttalere er her de blå barer).Mærket Pro-Ject som den bedste model stammer fra fremstår også godt indefor kategorier som fx. pladespillere, forstærkere og effektforstærkere.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige pladespiller fra DENVER.

DENVER klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som pladespillere, forstærkere og effektforstærkere.

6 konkurrenter til bedste pladespiller

Ved siden af den bedste pladespiller ovenfor, så findes der også andre fremragende pladespillere. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om pladespillerne lige herover, for så kan det jo være en af de 6 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken pladespiller du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Denon DP-450USB

4.64.5 stjerner

Lige efter de allerbedste pladespillere har vi Denon DP-450USB. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 4499 DKK hos HiFi Klubben.Denver Med Bluetooth

4.24.5 stjerner

Denver Med Bluetooth er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 589 DKK hos Kitchentime.Denon DP-29F Turntable

4.24.5 stjerner

Denon DP-29F Turntable er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.2 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 1199 DKK hos HiFi Klubben. Denon DP-29F Turntable er således den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Musemåtter

Musemåtter

Alle de bedst anmeldte musemåtte modeller. Fremragende musemåtter til priser fra 22 DKK.

Gamepads

Gamepads

Alle de allerbedste modeller. Fremragende gamepads til priser fra 152 DKK.

Højtalere

Højtalere

De bedst anmeldte modeller. Fremragende højtalere fra 350 DKK.

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

Alle de bedst anmeldte trådløs højtaler modeller. Fremragende trådløse højtalere til priser fra 350 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende bluetooth højtalere til priser fra 499 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*