Altmuligt > Haveudstyr > Plæneklippere

De bedste plæneklippere i 2021

Mads Phikamphon

Alle plæneklipperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet tusindvis af anmeldelser, så er den bedste plæneklipper AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Leder du efter en bestemt type plæneklipper, så går vi også i dybden med robotplæneklippere længere nede på denne side.

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

🥇 den bedst anmeldte plæneklipper

4.44.5 stjerner baseret på 53 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for plæneklipper. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte plæneklippere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye plæneklipper.

Det store plæneklipper valg

Der findes flere forskellige typer plæneklippere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer plæneklippere. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige plæneklipper.

En af de typer du kan kigge på er robotplæneklippere.

Typisk ligger prisen på robotplæneklippere omkring 7800 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke har så mange penge til din ny plæneklipper, så kan du også overveje en brugt model.

Er du åben for flere forskellige typer plæneklippere, så kan du uden panik læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 17 plæneklippere vi har valgt pga. de mange fremragende anmeldelser.

Ved siden af at kigge på de forskellige typer plæneklippere, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som AL-KO, Bosch og Gardena.

PS: Hvordan vi finder den bedste plæneklipper

For at finde frem til den bedste plæneklipper har vi udvalgt 17 forskellige plæneklippere fra mærker som AL-KO, Bosch og Gardena.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 4.703 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte plæneklipper.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi kigget på en del forskellige slags plæneklippere.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange plæneklippere. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste plæneklipper.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge plæneklipper udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Opladning og det med pladsen

Når du ser på plæneklippere, så skal du huske på at der ret sikkert er et batteri som skal oplades efter behov. Pga. batterierne, så følger der en oplader med. Opladeren skal du sætte i stik, så husk at sikre dig at opladerens stik matcher en dansk stikkontakt såfremt du køber din plæneklipper i i en udenlandsk webshop. Det er så ærgeligt at stå helt uden batterier når du har modtaget din nye plæneklipper.

Når du skal finde en plæneklipper plæneklipper, så skal du også lige være opmærksom på hvorvidt du har plads nok. Ikke alle plæneklippere er lige præcis samme størrelse.

Ingen har jo lyst til at købe en plæneklipper og så bagefter opdage at der ikke er plads til den.

Den bedste plæneklipper

Bedst anmeldt af alle plæneklipperne er AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex. Den er den bedste plæneklipper på tværs af alle typer plæneklippere. Lige nu står den til 2999 DKK hos Coop. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en lidt dyr plæneklipper. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnittet for plæneklippere.

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

🥇 den bedst anmeldte plæneklipper

4.44.5 stjerner baseret på 53 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% ligger nemlig på 4-5 stjerner.Det er ikke blot indefor plæneklippere at mærket AL-KO klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som dykpumper.

Robotplæneklipperne

Af de robotplæneklippere vi har kigget på er den bedst anmeldte Bosch Indego M 700. Lige nu står den til 7022 DKK hos ProShop.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7022 DKK hos ProShop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Bosch Indego M 700 er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil overveje en anden robotplæneklipper, så kan du se de forskellige robotplæneklipper modeller her.

Plæneklippere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en plæneklipper fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste plæneklippere fra disse mærker.

De store og populære mærker vi kigger nærmere på herunder er AL-KO, Bosch og Gardena. For hvert af mærkerne har vi fundet den bedst anmeldte plæneklipper.

Af de forskellige AL-KO modeller, så er AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex bedst anmeldt. Den står til 2999 DKK hos Coop.

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

🥇 den bedst anmeldte plæneklipper

4.44.5 stjerner baseret på 53 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% ligger nemlig på 4-5 stjerner.Af de forskellige Bosch plæneklippere, så får Bosch Indego M 700 flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har den lige nu til 7022 DKK.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7022 DKK hos ProShop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Bosch Indego M 700 er på 4 eller 5 stjerner🤩Den allerbedst anmeldte Gardena plæneklipper vi har kunne finde er en Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600. ProShop har den lige nu til 11973 DKK (før 12843).

Lidt vilde 101% af Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Plæneklippere drivmidler

Måske synes du det er vigtigt at den nye plæneklipper model har et bestemt drivmiddel. Vi har derfor for overskuelighedens skyld lavet en liste herunder med de bedste plæneklipper modeller med forskellige drivmidler:

Præcis hvad der er det bedste drivmiddel afhænger af hvilke behov du har. Dvs. man kan ikke sige at en type plæneklippere er et bedre valg end andre typer.

Den bedst anmeldte batteri plæneklipper

Den bedst anmeldte batteri plæneklipper vi har kunne finde finde er en AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex. Den står for tiden lige nu til 2999 DKK hos Coop.

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex

🥇 den bedst anmeldte plæneklipper

4.44.5 stjerner baseret på 53 anmeldelser

2999 DKK hos Coop

AL-KO Moveo 3.85 Li EnergyFlex anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% ligger nemlig på 4-5 stjerner.
Læs mere

Robotplæneklippere

Robotplæneklippere

De bedste modeller. Robotplæneklippere fra 3999 DKK.

Terrassevarmere

Terrassevarmere

De bedst anmeldte terrassevarmere. Priser fra 479 DKK.

Havemøbler

Havemøbler

Alle de bedste havemøbler. Fremragende havemøbler fra 129 DKK.

Haveborde

Haveborde

De bedste modeller. Haveborde fra 860 DKK.

Havebænke

Havebænke

De bedst anmeldte havebænke. Priser fra 2799 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*