Kost og kosttilskud til poolbordet

Poolbord med kugler

Alle elsker pool – og alle vil gerne vinde når de spiller pool. Men alligevel så er det meget, meget få spillere der overveje hvad det kan betyde for dem at optimere deres kost.

De fleste poolspillere lever af en meget konventionel kost der følger de officielle kostråd – eller måske lever de ligefrem af en ganske usund kost, der kan give enhver kostvejleder sved på panden 😰

Det er super ærgeligt, da der er masser af sportsfolk der oplever en forbedret performance når de begynder at optimere deres kost.

Fx. har berømte sportsfolk som basketballspilleren LeBron James og tennisspilleren Venus Williams oplevet en forbedret performance ved hhv. at gå efter en low-carb kost og en vegansk kost.

Der ikke nødvendigvis en kost der er bedre end andre. I første omgang gælder det blot om at fokusere mere på kosten og så fx. gå efter en kost som man er glad for og som man kan overholde.

Det gælder også ifht. kosttilskud, da alverdens kosttilskud ikke hjælper ret meget hvis man samtidigt lever af en elendig kost som fx. colaer eller fadbamser.

Poolbordet

Nok om kosten. Nu gælder det selve poolbordet, da vi har lavet et lækkert diagram med målene på et klassisk bord der er godkendt af World Pool-Billiard Association (WPA).

Poolbord
Vis i stort format
Brug grafikken
Du er velkommen til at bruge diagrammet på din egen hjemmeside, i online forums, etc. Du skal bare huske kildeangivelse hvis du bruger diagrammet (Find Hold).

Som du kan se på diagrammet, så er bordet 2,82 m langt og 1,55 m bredt. Selve spilleområdet er lidt mindre, nemlig 2,54 x 1,27 m.

Interessant nok stilles der ikke krav om at bordet skal være en hel bestemt højde. Højde kan være alt fra 0,75 til 0,8 m!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *