Altmuligt > Elektronik > Powerbanks

Den bedste powerbank i 2020

Alle powerbankene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet en hel del anmeldelser for 9 forskellige powerbanks. Den bedste powerbank er Sandberg Outdoor Solar 24000 Solar Power Bank Li-Ion 24000 MAh. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god powerbank, så derfor har vi fundet en masse modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedste powerbanks.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste powerbank til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en powerbank. Her i vores liste starter priserne på 163,- DKK for den billigste powerbank til 850,- DKK for den dyreste model.

Som du ret sikkert allerede ved, så har de fleste powerbanks modeller et batteri som skal holdes opladt for at du får noget brugbart ud af produktet. Pga. batterierne, så følger der en oplader med. Denne oplader skal i stik, så du skal sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt hvis du køber din nye powerbank i en udenlandsk butik.

Hvordan vi finder den bedste powerbank

For at finde den allerbedste powerbank har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt powerbankene har vores robot indsamlet 38 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste powerbank.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste powerbank

Bedst anmeldt af powerbankene er Sandberg Outdoor Solar 24000 Solar Power Bank Li-Ion 24000 MAh. Lige nu står den til 716 DKK hos ProShop. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en lille smule dyr powerbank. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de viste powerbanks.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Sandberg Solar Solar Power Bank Li-Ion 8000 MAh. Lige nu står den til 299 DKK (før 299) hos Computersalg.Den billige Sandberg Solar Solar Power Bank Li-Ion 8000 MAh koster 417 DKK mindre end Sandberg Outdoor Solar 24000 Solar Power Bank Li-Ion 24000 MAh. I procenter svarer det til en besparelse på 58%👍 Men uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at der ikke er tale om den samme powerbank.

Konkurrenterne

Udover den bedste powerbank herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode powerbanks. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide powerbankene herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Sandberg Svivor 20100 Grøn 20100 MAh

1.72 stjerner

Sandberg Svivor 20100 Grøn 20100 MAh har vi placeret lige uden for de bedste powerbanks, da den får ret gode 1.7 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Computersalg, hvor den også er på tilbud. Hos Computersalg står den til 619 DKK.Sandberg Outdoor Solar 16000 Solar Power Bank Li-Ion  16000 MAh

0.20.5 stjerner

I anmeldelserne får Sandberg Outdoor Solar 16000 Solar Power Bank Li-Ion 16000 MAh 0.2 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller og helt fantastisk er blot 20% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner👊

Den er for tiden billigst hos ProShop, hvor den står til 442 DKK.Sandberg Solar 4-PANEL 12000

Sandberg Solar 4-PANEL 12000 får også ret gode anmeldelser. Den får 0 ud 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Friluftsland. Hos Friluftsland står den til 799 DKK.Sandberg Svivor PD45W

Sandberg Svivor PD45W får også ret gode anmeldelser. Den får 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 949 DKK.Zmartgear Solar 8.000MAH

Med på siden her har vi også Zmartgear Solar 8.000MAH, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Dorch & Danola, hvor den står til 270 DKK.Awei 20000 MAh Android/apple

Med på siden her har vi også Awei 20000 MAh Android/apple, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👊

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 686 DKK.Ber BS39 M. LED Lys & 3 Års Garanti

Med på siden her har vi også Ber BS39 M. LED Lys & 3 Års Garanti. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Coolshop, hvor den står til 279 DKK. Ber BS39 M. LED Lys & 3 Års Garanti er således den billigste powerbank.
Læs mere

Køkkenvægte

Køkkenvægte

Alle de bedste køkkenvægte. Fremragende køkkenvægte fra 74 DKK.

Alarmer

Alarmer

De bedste modeller. Priserne starter på 50 DKK.

Røgalarmer

Røgalarmer

De bedst anmeldte røgalarmer. Priserne starter på 50 DKK.

Pladespillere

Pladespillere

Alle de bedste pladespillere. Fremragende pladespillere fra 239 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*