Altmuligt > Elektronik > Powerbanks

Den bedste powerbank i 2021

Mads Phikamphon

Alle powerbankene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 19 forskellige powerbanks. Sandberg Survivor 20100MAH er den bedste powerbank. Hvorfor den er den bedste powerbank kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Sandberg Survivor 20100MAH

Sandberg Survivor 20100MAH

🥇 den bedst anmeldte powerbank

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

599 DKK hos Computersalg
645 DKK hos ProShop
649 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for powerbank. Vi har derfor fundet en hel del modeller der hver og en får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange powerbanks har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 19 over de bedst anmeldte powerbanks👍

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge en powerbank der matcher dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få en af de bedste powerbank til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nypowerbank. I listen her svinger prisen fx. fra 149,- DKK for den billigste powerbank til hele 649,- DKK for den dyreste powerbank.

Mange folk går efter en powerbank fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som GP og Sandberg.

Såfremt du jager efter en bestemt slags en er det måske en ide at overveje trådløs powerbank.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede ved, så har langt de fleste powerbanks modeller et batteri som skal holdes opladt inden du får noget brugbart ud af produktet. Derfor følger der ret sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten.

Hvis du har købt din ny powerbank i en udenlandsk butik skal du sikre dig at opladerens stik passer i din stikkontakt. Det er jo så ærgeligt at stå helt uden batterier når du endelig modtager din nye powerbank.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste powerbank

For at kunne finde frem til den bedste powerbank, så har vi udvalgt 19 forskellige powerbanks fra mærker som GP og Sandberg.

Efter vi har udvalgt powerbankene har Find Hold robotten indsamlet 1.199 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste powerbank.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge powerbank udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedst anmeldte powerbank

Den bedst anmeldte powerbank er Sandberg Survivor 20100MAH. Lige nu står den til 599 DKK hos Computersalg. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en rimeligt dyr powerbank. Prisen er nemlig væsentligt over den gennemsnitlige pris for powerbanks.

Sandberg Survivor 20100MAH

Sandberg Survivor 20100MAH

🥇 den bedst anmeldte powerbank

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

599 DKK hos Computersalg
645 DKK hos ProShop
649 DKK hos Amazon UK

Helt utrolige 100% af Sandberg Survivor 20100MAH anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Trust 10000 MAh. Lige nu står den til 149 DKK hos ProShop. Helt sikkert en noget andet pris end Sandberg Survivor 20100MAH powerbanken som blev fremhævet lige før.

Trust 10000 MAh

Trust 10000 MAh

🥈 den bedst anmeldte billige powerbank
🥉 den billigste powerbank

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

149 DKK hos ProShop

Meget usædvanligt er kun 0% af Trust 10000 MAh anmeldelserne på 1-2 stjerner👍Den billige Trust 10000 MAh koster netop nu 450 DKK mindre end Sandberg Survivor 20100MAH. Det er det samme som at du kan spare 75%👍 Uanset den store besparelse, så bør du selvfølgelig huske at de to powerbanks ikke er ens.

Såfremt vi sammenligner den allerbedste powerbank med de andre powerbanks, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er Sandberg Survivor 20100MAH en del bedre anmeldt end de andre modeller. Sandberg Survivor 20100MAH er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle powerbankene er gråt.Det billigere alternativ Trust 10000 MAh er ligeså noget bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram. Trust 10000 MAh er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor powerbanks at mærket Sandberg fremstår særdeles godt. Det gør det også indefor kategorier som powerbanks.

I modsætning til den bedste powerbank så kommer den allerbedste billige model fra mærket Trust.

Præcis ligesom med Sandberg, så klarer Trust sig også særdeles godt indefor kategorier som fx. powerbanks.

Powerbanks fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at gå efter en powerbank fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor se nærmere på et par af de bedste powerbanks fra de store mærker.

De store og populære powerbank mærker vi kigger nærmere på herunder er GP og Sandberg. Vi har fundet den bedst anmeldte powerbank fra hvert af mærkerne.

Af de forskellige GP modeller, så får GP Batteries GP -Voyage 2.0 Raspberry flest stjerner i anmeldelserne. Coolshop har den lige nu til 169 DKK.

Anmeldelserne af GP Batteries GP -Voyage 2.0 Raspberry ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Den allerbedst anmeldte Sandberg powerbank vi har kunne finde er en Sandberg Survivor 20100MAH. Computersalg har den or tiden til 599 DKK.

Sandberg Survivor 20100MAH

Sandberg Survivor 20100MAH

🥇 den bedst anmeldte powerbank

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

599 DKK hos Computersalg
645 DKK hos ProShop
649 DKK hos Amazon UK

Helt utrolige 100% af Sandberg Survivor 20100MAH anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩Powerbanks drivmidler

Måske synes du det er ret vigtigt at den nye powerbank model drives af et bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet en liste herunder med de bedste powerbank modeller med flere forskellige drivmidler:

Det bedste drivmiddel afhænger af dine behov og krav. Dvs. man kan ikke sige at en bestemt type powerbanks er et bedre valg end de andre typer.

Den bedste batteri powerbank

Den allerbedst anmeldte batteri powerbank vi har kunne finde finde er en GP Batteries GP -Voyage 2.0 Petroleum. Den står for tiden lige nu til 204 DKK hos ProShop.

Usædvanligt høje 90% af GP Batteries GP -Voyage 2.0 Petroleum anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af den bedste powerbank ovenfor, så findes der også andre fremragende powerbanks. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide powerbankene herover🙂

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet👍
Xtorm 10.000 MAh Fuel Series 3

5.05 stjerner

Xtorm 10.000 MAh Fuel Series 3 har vi placeret lige uden for de allerbedste powerbanks, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 322 DKK.Lifeventure RFID Pung Med

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Lifeventure RFID Pung Med 5 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 214 DKK.Sandberg USB-C PD 65W

5.05 stjerner

Sandberg USB-C PD 65W får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 649 DKK.Xtorm FS305 Robust

4.85 stjerner

Xtorm FS305 Robust får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 335 DKK.GP Batteries GP -Voyage 2.0 Raspberry

4.64.5 stjerner

På listen har vi også GP Batteries GP -Voyage 2.0 Raspberry, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den rigtigt gode ende, da glimrende 91% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 169 DKK.GP Batteries GP -Voyage 2.0 Petroleum

4.64.5 stjerner

På listen har vi desuden GP Batteries GP -Voyage 2.0 Petroleum, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 90% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 204 DKK.GP Lighting GPVoyage 2.0 MP10MA 10.000 MAh Mandarin

4.64.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså GP Lighting GPVoyage 2.0 MP10MA 10.000 MAh Mandarin, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 204 DKK.VEHO Pebble P-1

4.44.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså VEHO Pebble P-1, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Den er lige nu til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 159 DKK.Knog Medium 5000 MAh

4.34.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Knog Medium 5000 MAh, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud og til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den står til 539 DKK.Beurer BS39

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Beurer BS39, da den i anmeldelserne får 4 stjerner

Den er lige nu til den bedste pris hos Coolshop, hvor den står til 279 DKK.Endnu flere powerbank modeller

Ved siden af de spændende powerbanks ovenfor, så har vi checket anmeldelser for modeller som viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser.

Her har vi listen med 6 af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

Utroligt nok så er der powerbanks modeller som får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner i anmeldelserne.

3.2Sandberg Outdoor SOLAR16000
3.0GooBay 8.0
2.7XD Design P323.833 Notos 2200MAH Window Solar Charger
2.5Leitz USB COMPLETE2600MAH
1.0Xtorm Solar Charger IMPULSE5.000 MAh
1.0Sandberg 6000 Wireless + USBC

Læs mere

Køkkenvægte

Køkkenvægte

Alle de bedst anmeldte køkkenvægte. Fremragende køkkenvægte fra 109 DKK.

Alarmer

Alarmer

Alle de bedste modeller. Fremragende alarmer fra 59 DKK.

Røgalarmer

Røgalarmer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 59 DKK.

Pladespillere

Pladespillere

Alle de bedst anmeldte pladespillere. Fremragende pladespillere fra 170 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*