Altmuligt > Kosttilskud > Proteinbarer

Den bedste proteinbar i 2021

Mads Phikamphon

Alle proteinbarerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet en hel del anmeldelser, så er Bodylab Protein Bar den bedste proteinbar. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Bodylab Protein Bar

Bodylab Protein Bar

🥇 den bedst anmeldte proteinbar
🥉 den billigste proteinbar

4.75 stjerner baseret på 48 anmeldelser

25 DKK hos Apuls
199 DKK hos Bodylab

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god proteinbar. Derfor har vi fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 5 listen her over nogle af de bedst anmeldte proteinbarer.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en proteinbar der matcher hvad du har brug for, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste proteinbar til en rigtig god pris👍

En del folk går efter en proteinbar fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bodylab.

Smag og kvalitet

På samme måde som med chokolade så er der en del forskel på proteinbar. Derfor er det vigtigt at du ikke kun lader prisen bestemme dit valg af proteinbar. Kvaliteten af proteinbar du køber er bestemt også temmeligt vigtig. Det samme gælder smagen.

Hvordan vi har fundet den bedste proteinbar

For at kunne finde frem til den allerbedste proteinbar, så har vi udvalgt 5 forskellige proteinbarer fra populære mærker som Bodylab.

Herefter har Find Hold robotten fundet 156 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste proteinbar.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge proteinbar udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste proteinbar

Bedst anmeldt af proteinbarerne er Bodylab Protein Bar. Den står lige nu til 25 DKK hos Apuls.

Bodylab Protein Bar

Bodylab Protein Bar

🥇 den bedst anmeldte proteinbar
🥉 den billigste proteinbar

4.75 stjerner baseret på 48 anmeldelser

25 DKK hos Apuls
199 DKK hos Bodylab


Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste proteinbar med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Bodylab Protein Bar noget bedre anmeldt end de andre proteinbar modeller (Bodylab Protein Bar er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle proteinbarerne er de grå).Den allerbedste model stammer fra mærket Bodylab. Dette mærke fremstår også særdeles godt indefor kategorier som proteinbarer og proteinpulvere.

Proteinbarer fra de store mærker

Mange folk går efter en proteinbar fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste proteinbarer fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære proteinbar mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Bodylab.

Den allerbedst anmeldte Bodylab proteinbar vi har fundet er en Bodylab Protein Bar. Den står for tiden til 25 DKK hos Apuls.

Bodylab Protein Bar

Bodylab Protein Bar

🥇 den bedst anmeldte proteinbar
🥉 den billigste proteinbar

4.75 stjerner baseret på 48 anmeldelser

25 DKK hos Apuls
199 DKK hos Bodylab


Alle 5 konkurrenter til bedste proteinbar

Ved siden af den bedste proteinbar ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende proteinbarer. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide proteinbarerne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Kleen Paleo Chrunch Berry Blueberry Ø

4.44.5 stjerner

Kleen Paleo Chrunch Berry Blueberry Ø har vi placeret lige uden for de allerbedste proteinbarer, da den får ret gode 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 85% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den står for tiden til 27 DKK hos Helsebixen.

Denne model betegnes iøvrigt som økologisk.Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar

4.04 stjerner

Lige herefter har vi Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar. Den får i anmeldelserne 4 stjerner

Den står for tiden til 20 DKK hos Helsebixen.Kleen Raspberry Cave Whey

2.02 stjerner

Kleen Raspberry Cave Whey er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 2 ud 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 49% er på triste 1-2 stjerner👊

Den står for tiden til 26 DKK hos Helsebixen.
Læs mere

Proteinpulvere

Proteinpulvere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende proteinpulvere fra 144 DKK.

Fiskeolier

Fiskeolier

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende fiskeolier fra 75 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*