Altmuligt > Kosttilskud > Proteinbarer

Den bedste proteinbar i 2021

Mads Phikamphon

Alle proteinbarerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet en hel del anmeldelser, så er Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G den bedste proteinbar. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G

Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G

🥇 den bedst anmeldte proteinbar

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

30 DKK hos Helsebixen
30 DKK hos Netspiren

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god proteinbar. Derfor har vi fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 9 listen her over nogle af de bedst anmeldte proteinbarer.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en proteinbar der matcher hvad du har brug for, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste proteinbar til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyproteinbar. I listen her svinger priserne fra fornuftige 18,- DKK for den billigste proteinbar til hele 199,- DKK for den dyreste proteinbar.

En del folk går efter en proteinbar fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Bodylab.

Smag og kvalitet

Alle slags proteinbar er ikke samme kvalitet, så det er ret vigtigt at du ikke lader prisen på proteinbaren alene styre hvad du køber. Du skal bestemt også huske at overveje om den proteinbar du vælger har en god smag.

Hvordan vi har fundet den bedste proteinbar

For at kunne finde frem til den allerbedste proteinbar, så har vi udvalgt 9 forskellige proteinbarer fra populære mærker som Bodylab.

Herefter har Find Hold robotten fundet 185 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste proteinbar.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge proteinbar udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste proteinbar

Bedst anmeldt af proteinbarerne er Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G. Den står lige nu til 30 DKK hos Helsebixen.

Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G

Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G

🥇 den bedst anmeldte proteinbar

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

30 DKK hos Helsebixen
30 DKK hos Netspiren

Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Bodylab Protein Bar. Lige nu står den til 18 DKK hos Med24.

Bodylab Protein Bar

Bodylab Protein Bar

🥈 den bedst anmeldte billige proteinbar
🥉 den billigste proteinbar

4.75 stjerner baseret på 48 anmeldelser

18 DKK hos Med24
25 DKK hos Apuls
199 DKK hos Bodylab


Den billige Bodylab Protein Bar koster netop nu 12 DKK mindre end modellen herover. Det er det samme som at du kan spare 40%👍

Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste proteinbar med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G noget bedre anmeldt end de andre proteinbar modeller. Kleen Whey Choco Plenty Minty 60 G er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle proteinbarerne er de grå.Den billigere model Bodylab Protein Bar er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle proteinbarerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Bodylab Protein Bar er her de øverste blå barer).Det er ikke blot indefor proteinbarer at Kleen Whey fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som proteinbarer.

Den allerbedste billige model kommer som tidl. nævnt fra Bodylab.

Bodylab klarer sig på samme måde som Kleen Whey også særdeles godt indefor andre kategorier. For Bodylab fx. kategorier som proteinbarer.

Proteinbarer fra de store mærker

Mange folk går efter en proteinbar fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste proteinbarer fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære proteinbar mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Bodylab.

Den allerbedst anmeldte Bodylab proteinbar vi har fundet er en Bodylab Protein Bar. Den står for tiden til 18 DKK hos Med24.

Bodylab Protein Bar

Bodylab Protein Bar

🥈 den bedst anmeldte billige proteinbar
🥉 den billigste proteinbar

4.75 stjerner baseret på 48 anmeldelser

18 DKK hos Med24
25 DKK hos Apuls
199 DKK hos Bodylab


Alle 9 konkurrenter til bedste proteinbar

Ved siden af den bedste proteinbar ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende proteinbarer. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide proteinbarerne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Kleen Paleo Chrunch Berry Blueberry Ø

4.44.5 stjerner

Kleen Paleo Chrunch Berry Blueberry Ø har vi placeret lige uden for de allerbedste proteinbarer, da den får ret gode 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 85% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den står for tiden til 27 DKK hos Helsebixen.

Denne model betegnes iøvrigt som økologisk.Kleen Moca Choco Loco Whey

4.44.5 stjerner

Lige herefter har vi Kleen Moca Choco Loco Whey. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner

Den står for tiden til 26 DKK hos Helsebixen.Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar

4.04 stjerner

Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 25 DKK hos Apuls.Kleen Whey KLEENchoco Tiger Nut 50 G

3.84 stjerner

Kleen Whey KLEENchoco Tiger Nut 50 G er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 30 DKK hos Helsebixen.Kleen The Nutty One Ø Paleo Chrunch

3.33.5 stjerner

Kleen The Nutty One Ø Paleo Chrunch på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 3.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den står for tiden til 24 DKK hos Helsebixen.

Bemærk at denne model ligeså er økologisk.Kleen Raspberry Cave Whey

2.02 stjerner

Kleen Raspberry Cave Whey på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 49% er på triste 1-2 stjerner👊

Den er til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 20 DKK.
Læs mere

Proteinpulvere

Proteinpulvere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende proteinpulvere fra 169 DKK.

Fiskeolier

Fiskeolier

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende fiskeolier fra 75 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*