Altmuligt > Kosttilskud > Proteinpulvere

Det bedste proteinpulver i 2021

Mads Phikamphon

Alle proteinpulverne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet en hel del anmeldelser så er det bedste proteinpulver Bodylab Whey 100 Creamy Banana. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Bodylab Whey 100 Creamy Banana

Bodylab Whey 100 Creamy Banana

🥇 det bedst anmeldte proteinpulver
🥉 det billigste proteinpulver

4.64.5 stjerner baseret på 49 anmeldelser

144 DKK hos Made4Men
169 DKK hos Apuls
189 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Når du skal vælge et nyt proteinpulver, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 4 over de bedste proteinpulvere.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til dine behov. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få dit nye proteinpulver til en god pris.

Smag og kvalitet

Alt proteinpulver er ikke samme gode kvalitet. Det er derfor vigtigt at du ikke lader prisen på proteinpulveret styre hvad du vælger at købe. Du skal også huske at undersøge at det proteinpulver du vælger smager godt.

PS: Sådan finder vi det bedste proteinpulver

For at finde det bedste proteinpulver har vi udvalgt 4 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 121 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte proteinpulver.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste proteinpulver.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste proteinpulver

Bedst anmeldt af proteinpulverne er Bodylab Whey 100 Creamy Banana. Lige nu står det til 144 DKK (før 169) hos Made4Men.

Bodylab Whey 100 Creamy Banana

Bodylab Whey 100 Creamy Banana

🥇 det bedst anmeldte proteinpulver
🥉 det billigste proteinpulver

4.64.5 stjerner baseret på 49 anmeldelser

144 DKK hos Made4Men
169 DKK hos Apuls
189 DKK hos Helsebixen


Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste proteinpulver med gennemsnittet for alle de andre proteinpulvere, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Det er tydeligt at Bodylab Whey 100 Creamy Banana er en del bedre anmeldt end alle de andre proteinpulvere (Bodylab Whey 100 Creamy Banana er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Det er ikke kun indefor proteinpulvere at mærket Bodylab klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor produkter som fx. proteinbarer og proteinpulvere.

De 4 konkurrenter

Udover det bedste proteinpulver lige herover, så findes der også en sjat andre spændende proteinpulvere. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Plantforce Synergy Protein Vanilje 800 G

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste proteinpulvere har vi Plantforce Synergy Protein Vanilje 800 G. I anmeldelserne får det hele 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Det er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står det til 295 DKK.Bodylab Casein Protein

4.14 stjerner

I anmeldelserne får Bodylab Casein Protein 4.1 stjerner, så det er også tæt på de bedste proteinpulvere

Lige nu er det billigst hos Bodylab. Der står det til 199 DKK.Plantforce Protein Neutral Synergy 800 G

3.53.5 stjerner

Tæt på toppen har vi også Plantforce Protein Neutral Synergy 800 G, der i anmeldelserne får 3.5 ud 5 stjerner

Det er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står det til 295 DKK.
Læs mere

Fiskeolier

Fiskeolier

De bedste fiskeolie modeller. Fiskeolier fra 75 DKK.

Proteinbarer

Proteinbarer

De allerbedste proteinbarer. Priserne starter på 14 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*