Altmuligt > Udstyr til børn > Tasker > Pusletasker > Brugte pusletasker

Køb af brugt pusletaske vs. ny pusletaske

Mads Phikamphon

Alle pusletaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis målet er at spare penge, så kan det være en ide at overveje at købe en brugt pusletaske. Men inden du checker brugttilbudene, så må du lige overveje et par ting.

Det gælder fx. præcis hvor mange penge du reelt kan spare ved at købe en brugt model og om du er helt klar på at mangle garanti og valgmuligheder (som du får ved at købe nyt).

Køb brugt og spar penge

Når du kigger på at købe en brugt pusletaske, så skal du begynde med at tænke på hvor mange penge du i virkeligheden kan spare. Prisen på brugte pusletasker går typisk fra 25 kr til 1000 kr. Gennemsnitligt ligger priserne så på ca. 200 kr.

De billigste nye modeller der får gode anmeldelser ligger på ca. 600 kr. Besparelsen ved at købe brugt er med andre ord omkring 400 kr.

Herunder er en af de billige nye pusletasker med gode anmeldelser:

Manostiles Grå

En god og billig pusletaske

Manostiles Grå

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

649 DKK hos Coop

Alle de forskellige modeller vi har sammenlignet kan du checke her.

Garanti når du køber brugt

Når du vælger at købe brugt, så er der ikke samme garanti som når du køber en ny pusletaske. Noget det er værd at tage med når du regne på hvor mange penge du sparer ved at købe brugt.

Husk at der grundlæggende er to års garanti på nyindkøb, så hvor meget af garantiperioden der er tilbage afhænger af præcis hvor gammel den brugt pusletaske er.

Måske er du heldig og der slet ikke er brug for garantien, men det kan du ikke være 100% sikker på.

Garantiperioden gælder selvfølgelig kun såfremt du har en kvittering. Uden kvittering ingen garanti😐

Færre modeller

Udover at du måske kan spare noget færre penge end du regner med ved at købe en brugt model, så skal du også tænke på at dit udvalg bliver begrænset når du vælger at købe brugt.

Når du køber en ny model, så er der rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, så du fx. kan gå efter de modeller der får gode anmeldelser.

Når du køber en brugt model, så bliver du nødt til blot at se på hvad der er til salg brugt for tiden. Det betyder at udvalget bliver begrænset såfremt du køber brugt.

Hvis du køber en ny model er det ret nemt at få varen leveret. Uanset det måske koster lidt i leveringsomkostninger. Sådan er det sjældent hvis du køber brugt. Hvis du køber brugt kommer du typisk til selv at stå for at få din vare afhentet.

Der findes andre tasker. Måske kan det også betale sig at overveje udvalget der.

Brugt og miljø

Uanset om det er en ide for dig at købe brugt, så er der i det mindste en ting det er godt for at vælge at købe brugt. Det er selvfølgelig miljøet, hvor det som udgangspunkt altid er sådan at det er en bedre ide at købe brugt end at købe nyt.

Hvis dit valg står mellem at købe en ny eller brugt pusletaske - og der ikke er nogen stor fordel ved hverken nyt eller brugt, så kan det for vores miljøs skyld være værd at købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*