Altmuligt > Udstyr til børn > Puttekasser

Den bedste puttekasse i 2021

Mads Phikamphon

Alle puttekasserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er den bedste puttekasse Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre puttekasser.

Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god puttekasse, så derfor har vi valgt en masse modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser på nettet.

For hver model har vores robot samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 5 over de bedste puttekasser.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der passer til hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste puttekasse til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge puttekasse. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 100,- DKK for den billigste puttekasse til 350,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste puttekasse

For at finde den bedste puttekasse har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Derefter har vores robot indsamlet 1.322 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte puttekasse.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange puttekasser. I stedet har vi gået efter at samle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste puttekasse.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte puttekasse

Den bedst anmeldte puttekasse er Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval. Den står lige nu til 318 DKK hos ProShop. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr puttekasse. Prisen er nemlig lidt over gennemsnitsprisen for puttekasser.

Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval

Checker vi Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Smoby Cotoons. Den står lige nu til 100 DKK hos Coop. En noget andet pris end Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval herover.

Smoby Cotoons

Smoby Cotoons

🥈 den bedst anmeldte billige puttekasse
🥉 den billigste puttekasse

4.34.5 stjerner baseret på 46 anmeldelser

100 DKK hos Coop


Vælger du at købe den billige Smoby Cotoons fremfor Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval herover, så vil du spare 218 DKK. Det svarer til du sparer 69%. Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste puttekasse med gennemsnittet for alle de andre puttekasser, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Som du kan se, så er Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval noget bedre anmeldt end alle de andre modeller (Bright Starts Fjollet Og Spruttende Hval er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Smoby Cotoons er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Smoby Cotoons er her de blå barer).Den bedste puttekasse kommer som nævnt fra Bright Starts. Dette mærke fremstår ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som fx. puttekasser og aktivitetslegetøj.

Som nævnt, så kommer den bedste billige puttekasse fra Smoby. Smoby klarer sig også rigtig godt indefor produkter som fx. puttekasser og aktivitetslegetøj.

5 konkurrenter

Udover den bedste puttekasse herover, så findes der også en sjat andre gode puttekasser. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide puttekasserne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
HAPE Walk-A-Long Snail

4.95 stjerner

Lige efter de bedste puttekasser har vi HAPE Walk-A-Long Snail. Den får hele 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 177 DKK hos Computersalg.Cotoons Hus

4.64.5 stjerner

Herefter kommer Cotoons Hus, der i anmeldelserne får 4.6 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den står lige nu til 230 DKK hos Coop.Bright Starts Roll & Pop Fire Truck

4.34.5 stjerner

Bright Starts Roll & Pop Fire Truck er blandt de bedst anmeldte puttekasser, da den får 4.3 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 350 DKK hos Coop.
Læs mere

Fingermalinger

Fingermalinger

De allerbedste fingermalinger. Fingermalinger fra 130 DKK.

Børnekufferter

Børnekufferter

De bedste børnekufferter. Fremragende børnekufferter fra 397 DKK.

Børneborde

Børneborde

De bedste børnebord modeller. Priser fra 439 DKK.

Badevinger

Badevinger

De allerbedste badevinger. Badevinger fra 27 DKK.

Dukketeatere

Dukketeatere

De bedste dukketeatere. Fremragende dukketeatere fra 88 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*