Altmuligt > Radiatorer > Brugte radiatorer

Køb af brugt radiator vs. ny radiator

Mads Phikamphon

Alle radiatorerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke lige er super mange penge i budgettet, så bør du kigge på at købe en brugt radiator. Der er enkelte ting du skal kigge på inden du vælger at købe en brugt model.

For eksempel hvor mange penge du vil spare ved at købe brugt, samt om du er klar på at undvære garanti og valgmuligheder.

Besparelse

Vigtigst ved at købe brugt er at overveje hvor mange penge du kan spare. Brugte radiatorer går normalt fra 100 kr til 3000 kr. I gennemsnit er priserne så på omkring 600 kr.

De billigste nye radiatorer med gode anmeldelser ligger prismæssigt på omkring 500 kr.

Herunder er en af de billige nye radiatorer med gode anmeldelser.

ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W

En god og billig radiator

ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W

4.34.5 stjerner baseret på 213 anmeldelser

499 DKK hos Elgiganten
877 DKK hos El VVS

Hvis du gerne vil kigge på et større udvalg af radiatorer, så kan du se på alle modellerne vi har sammenlignet her.

Garanti

Hvis du køber en brugt model, så er der ikke den samme garanti som hvis du går efter en ny radiator. Det er en god ide at tage med når du sammenligner præcis hvor mange penge du i virkeligheden kan spare når du køber brugt.

Husk på at der i Danmark typisk er to års garanti på nye varer, så hvor meget garanti der er tilbage afgøres af hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig at der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret.

Garantien fungerer naturligvis kun hvis du har din kvittering. Såfremt du ikke har din kvittering, så har du sikkert ingen garanti.

Valgmuligheder

Ved siden af at du måske kan spare færre penge end beregnet ved at købe brugt, så må du også lige tænke på at udvalget bliver lidt begrænset i tilfælde af du køber brugt.

Såfremt du køber en ny radiator, så er der næsten altid mange modeller at vælge udfra. Derved kan du fokusere på modellerne der får de bedste anmeldelser.

Hvis du køber brugt bliver du altså nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg af brugte modeller netop nu. Udvalget bliver altså noget begrænset når du vælger at købe brugt.

Såfremt du køber nyt, så er det nemt at få varen bragt hjem - uanset det kan koste lidt.

Sådan er det sjældent når du vælger at købe brugt. Der kommer du til selv at skulle få varen bragt hjem.

Miljøet

Ligegyldigt om det er en god ide for dig at købe en brugt model, så er der ihvertfald en ting som det er dejligt for at købe brugt. Det er ikke overraskende miljøet, hvor det næsten altid gælder at det er bedst at købe brugt end at købe nyt.

Hvis det er vores miljø der skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så bør du med andre ord helt sikkert købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*