Altmuligt > Radiatorer

De bedste radiatorer i 2021

Mads Phikamphon

Alle radiatorerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet hundredevis af anmeldelser, så er Adax Neo Basic den bedste radiator. Hvorfor den er den bedste radiator ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Leder du efter en helt bestemt type radiator, så ser vi nærmere på elradiatore og olieradiatorer længere nede på denne side.

Adax Neo Basic

Adax Neo Basic

🥇 den bedst anmeldte radiator

4.44.5 stjerner baseret på 195 anmeldelser

740 DKK hos Computersalg
861 DKK hos El VVS

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for radiator, så derfor har vi fundet en hel del radiatorer der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange radiatorer satte vi sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister med de bedst anmeldte radiatorer👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en radiator der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye radiator.

Det store radiator valg

Der findes flere forskellige typer radiatorer, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer radiatorer. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at finde den rigtige radiator.

Et par af de typer radiatorer du kan overveje er elradiatore og olieradiatorer.

I gennemsnit ligger prisen på elradiatore omkring 1000 DKK og olieradiatorer omkring 1200 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type radiator er der selvfølgelig ret stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Såfremt du ikke lige har penge til din ny radiator, så kan du kigge på en brugt model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer radiatorer, så kan du uden panik læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 15 radiatorer vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at se på de flere forskellige typer radiatorer, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som ADAX.

Sådan finder vi frem til den bedste radiator

For at kunne finde frem til den allerbedste radiator, så har vi udvalgt 15 forskellige radiatorer fra store mærker som ADAX.

Efter vi har udvalgt radiatorerne har Find Hold robotten fundet 939 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at dække forskellige behov, så har vi checket en del slags radiatorer. Fx. har vi set på elradiatore og olieradiatorer.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste radiator.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge radiator udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er bedst.


Opladere, batterier og er der plads nok

Som du ret sikkert allerede er bevidst om, så har langt de fleste radiatorer modeller et batteri som du skal holde opladt inden du får noget brugbart ud af maskineriet. Til de fleste radiatorer følger der derfor en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du skal sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye radiator i udlandet.

Som du sikkert har opdaget, så er de forskellige modeller ikke samme størrelse. Nogen modeller er noget større end andre. Husk derfor at checke efter om du har den nødvendige plads til din nye radiator.

Ingen mennesker har jo ønsket om at købe en radiator - og så efterfølgende opdage at der ikke er den nødvendige plads til den😐

Den bedste radiator

Bedst anmeldt af alle radiatorerne er Adax Neo Basic. Den er den allerbedste radiator på tværs af alle typer radiatorer. Lige nu står den til 740 DKK hos Computersalg.

Adax Neo Basic

Adax Neo Basic

🥇 den bedst anmeldte radiator

4.44.5 stjerner baseret på 195 anmeldelser

740 DKK hos Computersalg
861 DKK hos El VVS


Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W. Lige nu står den til 499 DKK hos Elgiganten.

ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W

ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W

🥈 den bedst anmeldte billige radiator

4.34.5 stjerner baseret på 213 anmeldelser

499 DKK hos Elgiganten
857 DKK hos El VVS
91531 DKK hos Computersalg

Kigger vi på anmeldelserne af ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W, så ligger hele 85% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige ADAX NEO1 VARMEPANEL230V 400W koster netop nu 241 DKK mindre end modellen herover. Med andre ord kan du spare 33%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige huske at de to radiatorer ikke er de samme modeller.

Det er ikke blot indefor radiatorer at Adax fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som elradiatore.

I modsætning til den bedste model så kommer den allerbedste billige model fra ADAX.

ADAX klarer sig ligeså særdeles godt indefor produkter som elradiatore.

Elradiatorerne

Af de elradiatore vi har checket er den bedst anmeldte Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid. Lige nu står den til 897 DKK hos El VVS.

Anmeldelserne af Adax Varmepanel NEO NP08KDT 230V 800W Hvid ligger altså godt, da hele 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre elradiator modeller, så kan du se elradiatore modellerne her.

Olieradiatorene

Af de olieradiatorer vi har checket er den bedst anmeldte Delonghi DRAGON4I. Lige nu står den til 1199 DKK hos Elgiganten.

Delonghi DRAGON4I

Delonghi DRAGON4I

4.54.5 stjerner baseret på 82 anmeldelser

1199 DKK hos Elgiganten

Checker vi anmeldelserne af Delonghi DRAGON4I, så ligger hele 89% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre olieradiator modeller, så kan du se olieradiatorer modellerne her.

Radiatorer fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at gå efter en radiator fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte radiatorer fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære radiator mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra ADAX.

Udfra de forskellige ADAX radiatorer modeller, så får Adax Neo Basic flest stjerner i anmeldelserne. Computersalg har den or tiden til 740 DKK.

Adax Neo Basic

Adax Neo Basic

🥇 den bedst anmeldte radiator

4.44.5 stjerner baseret på 195 anmeldelser

740 DKK hos Computersalg
861 DKK hos El VVSLæs mere

Elradiatore

Elradiatore

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende elradiatore fra 499 DKK.

Olieradiatorer

Olieradiatorer

Alle de bedst anmeldte olieradiator modeller. Fremragende olieradiatorer fra 1199 DKK.

Regnvandstønder

Regnvandstønder

Alle de allerbedste modeller. Fremragende regnvandstønder fra 799 DKK.

Pengeskabe

Pengeskabe

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende pengeskabe fra 68 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*