Altmuligt > Regnjakker

Den bedste regnjakke i 2021

Mads Phikamphon

Alle regnjakkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser, så er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX den bedste regnjakke til både damer og mænd.

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

🥇 den bedst anmeldte regnjakke

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1699 DKK hos Outdoor Pro
1731 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du skal vælge en ny regnjakke, så er det vigtigt at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 20 over de bedst anmeldte regnjakker.

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye regnjakke.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en regnjakke. Her i vores liste starter priserne på 199,- DKK for den billigste regnjakke til 3270,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en regnjakke fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Helly Hansen.

PS: Sådan finder vi den bedste regnjakke

For at finde frem til den bedste regnjakke har vi udvalgt 20 forskellige regnjakker fra mærker som Helly Hansen.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 12.180 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte regnjakke.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste regnjakke.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte regnjakke

Den bedst anmeldte regnjakke er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX. Den står lige nu til 1699 DKK hos Outdoor Pro. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr regnjakke. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for regnjakker.

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

🥇 den bedst anmeldte regnjakke

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1699 DKK hos Outdoor Pro
1731 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Helly Hansen Dubliner Regnjakke. Den står lige nu til 799 DKK (før 1199) hos Aktiv Vinter.

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke

4.75 stjerner baseret på 3.720 anmeldelser

799 DKK hos Aktiv Vinter


Vælger du at købe den billige Helly Hansen Dubliner Regnjakke i stedet for Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX, så kan du spare 900 DKK. Med andre ord kan du spare 53%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to regnjakker ikke er ens.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den allerbedste regnjakke med gennemsnittet for alle de andre regnjakke modeller, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre regnjakke modeller (Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Helly Hansen Dubliner Regnjakke er også bedre end gennemsnittet for alle regnjakkerne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Helly Hansen Dubliner Regnjakke er her de blå barer).Det er ikke kun indefor regnjakker at Carinthia klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. regnjakker.

Den bedste billige model kommer som nævnt fra Helly Hansen. Helly Hansen klarer sig på samme måde som Carinthia også fremragende indefor andre produkter. For Helly Hansen fx. kategorier som regnjakker.

Hvis du jagter regnjakker til mænd, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Dubliner Regnjakke. Den står nu til 799 DKK (før 1199) hos Aktiv Vinter.

Inden du vælger Helly Hansen Dubliner Regnjakke, så er det dog værd at notere dig at den allerbedste regnjakke herover ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Vil du have en regnjakke specifikt beregnet til mænd, så er det modellen lige herunder du må gå efter.

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke

4.75 stjerner baseret på 3.720 anmeldelser

799 DKK hos Aktiv Vinter


Hvis du jagter en regnjakke til damer, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Seven J2-XL. Den står netop nu til 286 DKK hos Grejfreak.

Ligesom med regnjakkerne til mænd herover, så må du huske på at den bedste regnjakke ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Du kan rimeligt sikkert godt vælge denne fremfor en model specielt til damer.

Hvis du vil have en regnjakke specielt til damer, så er det modellen nedenfor du skal gå efter.

Checker vi Helly Hansen Seven J2-XL anmeldelserne, så har vi helt vildt høje 90% på 4 eller 5 stjerner.Hvis du jagter en regnjakke til børn, så er den bedst anmeldte Trespass Qikpac Regnjakke. Den står netop nu til 99 DKK (før 299) hos Aktiv Vinter.

Trespass Qikpac Regnjakke

Trespass Qikpac Regnjakke

🥉 den billigste regnjakke

4.75 stjerner baseret på 195 anmeldelser

99 DKK hos Aktiv Vinter

Trespass Qikpac Regnjakke anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Ikke så overraskende, så har Trespass Qikpac Regnjakke en lavere pris end prisen på de forskellige modeller til voksne. Præcis ligesom det forholder sig med mange andre typer produkter til børn.

Regnjakker fra de store mærker

Mange går op i at vælge en regnjakke fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor regnjakker, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Helly Hansen.

Kigger vi på Helly Hansen modellerne, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Dubliner Regnjakke. Aktiv Vinter har den netop nu til 799 DKK (før 1199).

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

Helly Hansen Dubliner Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke

4.75 stjerner baseret på 3.720 anmeldelser

799 DKK hos Aktiv Vinter


De 10 bobler

Ved siden af den bedste regnjakke herover, så findes der også andre gode regnjakker. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide regnjakkerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Assos RS.sturmPrinz EVO Rød

5.05 stjerner

Assos RS.sturmPrinz EVO Rød har vi placeret lige uden for de bedste regnjakker, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Cykelexperten, hvor den står til 3299 DKK.Carinthia PRG GORE-TEX2-XL Olivengrøn

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Carinthia PRG GORE-TEX2-XL Olivengrøn 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste regnjakker. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 3270 DKK hos Grejfreak.Trespass Qikpac Regnjakke

4.75 stjerner

Trespass Qikpac Regnjakke er blandt de rigtig godt anmeldte regnjakker, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 93% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 99 DKK hos Aktiv Vinter.

Trespass Qikpac Regnjakke er den billigste regnjakke her på siden.

Husk dog at denne model er beregnet til børn.Helly Hansen Moss Regnjakke

4.75 stjerner

Helly Hansen Moss Regnjakke er blandt de rigtig godt anmeldte regnjakker, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt. Glimrende 93% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 739 DKK hos Aktiv Vinter.The North Face Men

4.64.5 stjerner

The North Face Men's Resolve 22-XL Olivengrøn ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 699 DKK.Helly Hansen Moss Regnjakke

4.64.5 stjerner

Med på siden her har vi også Helly Hansen Moss Regnjakke, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Hele 91% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden billigst hos Aktiv Vinter, hvor den står til 999 DKK.Hatley MONSTERTRUCKBLå8 Years

4.64.5 stjerner

Med på siden her har vi også Hatley MONSTERTRUCKBLå8 Years. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden billigst hos Lekmer, hvor den står til 248 DKK.Helly Hansen Seven J2-XL

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi også Helly Hansen Seven J2-XL. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Grejfreak, hvor den står til 286 DKK.Trespass Qikpac Regnjakke

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi også Trespass Qikpac Regnjakke. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Aktiv Vinter, hvor den står til 199 DKK. Trespass Qikpac Regnjakke er således den billigste regnjakke på denne side.Helly Hansen Moss Regnjakke

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Helly Hansen Moss Regnjakke, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Aktiv Vinter, hvor den også er på tilbud. Hos Aktiv Vinter står den til 559 DKK.Endnu flere regnjakker

Ved siden af de fremragende regnjakke modeller ovenfor, så har vi også samlet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Herunder har vi listen med nogle af de andre regnjakke modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.5Helly Hansen Moss Regnjakke
4.5Helly Hansen Moss Regnjakke
4.5Helly Hansen Moss Regnjakke
4.4Helly Hansen W Aden Dame Regnjakke
4.4Helly Hansen Moss Insulated Regnjakke
4.3Helly Hansen Voss Regnjakke
4.2Helly Hansen Loke Regnjakke
4.1Helly Hansen JR Seven J

Læs mere

Dunjakker

Dunjakker

De allerbedste modeller. Priser fra 279 DKK.

Skaljakker

Skaljakker

De bedst anmeldte skaljakker. Skaljakker fra 676 DKK.

Skijakker

Skijakker

Alle de bedste skijakke modeller. Fremragende skijakker til priser fra 300 DKK.

Anorakker

Anorakker

De allerbedste modeller. Priser fra 3799 DKK.

Regntøj

Regntøj

De bedst anmeldte regntøj. Regntøj fra 239 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*