Altmuligt > Regnjakker

Den bedste regnjakke i 2021

Mads Phikamphon

Alle regnjakkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser, så er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX den bedste regnjakke til både damer og mænd.

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

🥇 den bedst anmeldte regnjakke

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1699 DKK hos Grejfreak
1699 DKK hos Outdoor Pro

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du skal vælge en ny regnjakke, så er det vigtigt at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 11 over de bedst anmeldte regnjakker.

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye regnjakke.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en regnjakke. Her i vores liste starter priserne på 509,- DKK for den billigste regnjakke til 2752,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en regnjakke fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Helly Hansen.

PS: Sådan finder vi den bedste regnjakke

For at finde frem til den bedste regnjakke har vi udvalgt 11 forskellige regnjakker fra mærker som Helly Hansen.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 3.856 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte regnjakke.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste regnjakke.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte regnjakke

Den bedst anmeldte regnjakke er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX. Den står lige nu til 1699 DKK hos Grejfreak. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr regnjakke. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for regnjakker.

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX

🥇 den bedst anmeldte regnjakke

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1699 DKK hos Grejfreak
1699 DKK hos Outdoor Pro

Anmeldelserne af Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Helly Hansen Moss Regnjakke. Den står lige nu til 809 DKK (før 999) hos Aktiv Vinter.

Helly Hansen Moss Regnjakke

Helly Hansen Moss Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke
🥉 den billigste regnjakke

4.75 stjerner baseret på 308 anmeldelser

809 DKK hos Aktiv Vinter

Anmeldelserne af Helly Hansen Moss Regnjakke ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Vælger du at købe den billige Helly Hansen Moss Regnjakke i stedet for Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX, så kan du spare 890 DKK. Med andre ord kan du spare 52%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to regnjakker ikke er ens.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den allerbedste regnjakke med gennemsnittet for alle de andre regnjakke modeller, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre regnjakke modeller (Carinthia Survival Rainsuit GORE-TEX er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Helly Hansen Moss Regnjakke er også bedre end gennemsnittet for alle regnjakkerne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Helly Hansen Moss Regnjakke er her de blå barer).Det er ikke kun indefor regnjakker at Carinthia klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. regnjakker.

Den bedste billige model kommer som nævnt fra Helly Hansen. Helly Hansen klarer sig på samme måde som Carinthia også fremragende indefor andre produkter. For Helly Hansen fx. kategorier som regnjakker.

Hvis du jagter regnjakker til mænd, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Moss Regnjakke. Den står nu til 809 DKK (før 999) hos Aktiv Vinter.

Inden du vælger Helly Hansen Moss Regnjakke, så er det dog værd at notere dig at den allerbedste regnjakke herover ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Vil du have en regnjakke specifikt beregnet til mænd, så er det modellen lige herunder du må gå efter.

Helly Hansen Moss Regnjakke

Helly Hansen Moss Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke
🥉 den billigste regnjakke

4.75 stjerner baseret på 308 anmeldelser

809 DKK hos Aktiv Vinter

Anmeldelserne af Helly Hansen Moss Regnjakke ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis du jagter en regnjakke til damer, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Seven J2-XL. Den står netop nu til 550 DKK hos Grejfreak.

Ligesom med regnjakkerne til mænd herover, så må du huske på at den bedste regnjakke ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Du kan rimeligt sikkert godt vælge denne fremfor en model specielt til damer.

Hvis du vil have en regnjakke specielt til damer, så er det modellen nedenfor du skal gå efter.

Checker vi Helly Hansen Seven J2-XL anmeldelserne, så har vi helt vildt høje 90% på 4 eller 5 stjerner.Regnjakker fra de store mærker

Mange går op i at vælge en regnjakke fra et af de store og populære mærker, så lad os tage et kik på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig flere store og populære mærker indefor regnjakker, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra Helly Hansen.

Kigger vi på Helly Hansen modellerne, så er den bedst anmeldte Helly Hansen Moss Regnjakke. Aktiv Vinter har den netop nu til 809 DKK (før 999).

Helly Hansen Moss Regnjakke

Helly Hansen Moss Regnjakke

🥈 den bedst anmeldte billige regnjakke
🥉 den billigste regnjakke

4.75 stjerner baseret på 308 anmeldelser

809 DKK hos Aktiv Vinter

Anmeldelserne af Helly Hansen Moss Regnjakke ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af den bedste regnjakke herover, så findes der også andre gode regnjakker. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide regnjakkerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Assos RS.sturmPrinz EVO Rød

5.05 stjerner

Assos RS.sturmPrinz EVO Rød har vi placeret lige uden for de bedste regnjakker, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og billigst hos Cykelexperten, hvor den står til 2639 DKK.Carinthia PRG GORE-TEX2-XL Olivengrøn

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Carinthia PRG GORE-TEX2-XL Olivengrøn 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste regnjakker. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 2752 DKK hos Grejfreak.Helly Hansen Seven J

4.64.5 stjerner

Helly Hansen Seven J er blandt de rigtig godt anmeldte regnjakker, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står netop nu til 999 DKK hos Aktiv Vinter.The North Face Men

4.64.5 stjerner

The North Face Men's Resolve 22-XL Olivengrøn er blandt de rigtig godt anmeldte regnjakker, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 679 DKK hos Grejfreak.Helly Hansen Dubliner Regnjakke

4.64.5 stjerner

Helly Hansen Dubliner Regnjakke ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.6 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Aktiv Vinter, hvor den også er på tilbud. Hos Aktiv Vinter står den til 799 DKK.Helly Hansen Seven J2-XL

4.54.5 stjerner

Helly Hansen Seven J2-XL ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Grejfreak. Hos Grejfreak står den til 550 DKK.Helly Hansen JR Seven J

4.24.5 stjerner

Med på siden her har vi også Helly Hansen JR Seven J. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er for tiden billigst hos Aktiv Vinter, hvor den står til 749 DKK.
Læs mere

Dunjakker

Dunjakker

De bedst anmeldte dunjakker. Dunjakker fra 279 DKK.

Skaljakker

Skaljakker

Alle de bedste skaljakke modeller. Fremragende skaljakker til priser fra 1069 DKK.

Skijakker

Skijakker

De allerbedste modeller. Priser fra 300 DKK.

Anorakker

Anorakker

De bedst anmeldte anorakker. Anorakker fra 3899 DKK.

Regntøj

Regntøj

Alle de bedste regntøj modeller. Fremragende regntøj til priser fra 239 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*