Altmuligt > Elektronik > Brødristere > Retro brødristere

Den bedste retro brødrister i 2021

Mads Phikamphon

Alle brødristerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

En retro brødrister er et rigtigt populært valg fordi mange folk tænker at de er noget flottere end de mere moderne modeller.

Det er ikke alle og enhver som bryder sig om retro brødristere, men spørgsmålet er hvorvidt det egentlig betyder noget. Det vigtigste er i sidste ende at du tænker din ny brødrister er flot👍

Baseret på 32.075 anmeldelser, så beregner vi at Russell Hobbs Retro Red er den allerbedst anmeldte retro model.

Udfra det lille diagram herunder så er de fleste af anmeldelserne af Russell Hobbs Retro Red i den gode ende:Nogle flere retro modeller

Vi har sammenlignet anmeldelser for en del forskellige modeller. Her er et par ekstra retro modeller du kan overveje.

DeLonghi Icona Vintage CTOV 2103.BK

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste retro brødristere har vi DeLonghi Icona Vintage CTOV 2103.BK. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 530 DKK.Russell Hobbs BUBBLE2 Skiver Grøn

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Russell Hobbs BUBBLE2 Skiver Grøn 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt, da glimrende 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 330 DKK.Russell Hobbs 2 Skivers Retro

4.54.5 stjerner

Russell Hobbs 2 Skivers Retro får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 410 DKK.Ariete Vintage 0155

4.44.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Ariete Vintage 0155, der i anmeldelserne får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Whiteaway, hvor den står til 478 DKK.Typisk er en retro brødrister noget billigere end andre modeller. Noget der er værd at huske på når du ser på din ny brødrister.

Der findes også andre brødristere. Så dem kan du kigge på såfremt der ikke er nogen af brødristerne her på siden der matcher det du søger.

Overvej en brugt brødrister?

Gamle brødristere modeller er automatisk retro, så det falder lige for også at checke en ældre, brugt model eller to.

Når du køber brugt, så bør du notere dig at der næppe er garanti på det du køber brugt.

Desuden er udvalget sjældent ligeså enormt når du overvejer en brugt model vs. en ny model. Det betyder med andre ord, at du altid kan være heldig at spotte den brødrister du mest ønsker dig såfremt du ser på brugt udvalget alene.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*