Altmuligt > Elektronik > Riskogere

Den bedste riskoger i 2021

Mads Phikamphon

Alle riskogerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser, så er Tefal Classic den bedste riskoger. Herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre riskogere.

Tefal Classic

Tefal Classic

🥇 den bedst anmeldte riskoger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

330 DKK hos ProShop
336 DKK hos Whiteaway
336 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god riskoger, så derfor har vi valgt en hel del modeller der allesammen får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste over de bedst anmeldte riskogere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en riskoger der passer til hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hvert eneste model og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste riskoger til en rigtig god pris👍

Din nye riskoger skal formodentlig en tur i en af dine stikkontakter. Husk derfor at kigge efter at stikket passer ind hvis du går efter at købe din nye riskoger i udlandet.

Sådan har vi fundet den bedste riskoger

For at finde frem til den allerbedste riskoger har vi udvalgt 10 forskellige riskogere.

Efter vi har udvalgt riskogerne har vores robot fundet 9.610 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste riskoger.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge riskoger udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Den bedste riskoger

Bedst anmeldt af riskogerne er Tefal Classic. Den står lige nu til 330 DKK hos ProShop.

Tefal Classic

Tefal Classic

🥇 den bedst anmeldte riskoger

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

330 DKK hos ProShop
336 DKK hos Whiteaway
336 DKK hos Skousen

Tefal Classic anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste riskoger med alle de andre riskoger modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er Tefal Classic en del bedre anmeldt end alle de andre riskogere. Tefal Classic er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Den allerbedste riskoger kommer fra mærket Tefal. Dette mærke fremstår ligeså virkeligt godt indefor kategorier som fx. strygejern, dampstrygejern, dampstationer og hånddampere.

Alle 10 konkurrenter til bedste riskoger

Ved siden af den bedste riskoger herover, så findes der selvfølgelig også andre gode riskogere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide riskogerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Wilfa Rice Cooker

4.75 stjerner

Wilfa Rice Cooker har vi placeret lige uden for de bedste riskogere, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 278 DKK.Tristar RK-6126 1.0 Liter

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Tristar RK-6126 1.0 Liter 4.7 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller og særdeles godt er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den står netop nu til 304 DKK hos Whiteaway.Wilfa RC-10CD

4.64.5 stjerner

Wilfa RC-10CD er også blandt de rigtig godt anmeldte riskogere, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 428 DKK hos Whiteaway.Russell Hobbs Cook@Home 19750-56

4.44.5 stjerner

Russell Hobbs [email protected] 19750-56 er også blandt de rigtig godt anmeldte riskogere, da den får 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 85% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 226 DKK hos Computersalg.

Russell Hobbs [email protected] 19750-56 er også den billigste model her på siden.Russell Hobbs MaxiCook 14 Cup 23570-56

4.24.5 stjerner

På samme måde godt anmeldt er Russell Hobbs MaxiCook 14 Cup 23570-56. Den får 4.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 499 DKK.Gastroback Design 42507

4.14 stjerner

Her på siden har vi desuden Gastroback Design 42507, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner ud af 5 og alletiders er blot 1% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 401 DKK.OBH Inox 6322

4.04 stjerner

Med på listen har vi ligeså OBH Inox 6322. Den får i anmeldelserne 4 stjerner

For tiden er den billigst hos Coolshop. Der står den til 275 DKK.Severin RK 2425

4.04 stjerner

Med på listen har vi ligeså Severin RK 2425. Den får i anmeldelserne 4 stjerner og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 355 DKK.Hamilton Beach 37541-SC

4.04 stjerner

Med på listen har vi ligeså Hamilton Beach 37541-SC. Den får i anmeldelserne 4 stjerner og rigtig godt er blot 1% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

For tiden er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 478 DKK.
Læs mere

Frituregryder

Frituregryder

Alle de bedst anmeldte frituregryder. Fremragende frituregryder fra 384 DKK.

Air fryere

Air fryere

Alle de bedste air fryer modeller. Fremragende air fryere fra 254 DKK.

Sous vider

Sous vider

De allerbedste modeller. Sous vider fra 518 DKK.

Sous vide stave

Sous vide stave

Alle de bedst anmeldte sous vide stave. Fremragende sous vide stave fra 518 DKK.

æggekogere

æggekogere

Alle de bedste æggekoger modeller. Fremragende æggekogere fra 150 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*