Altmuligt > Køkkenudstyr > Rivejern

Det bedste rivejern i 2021

Mads Phikamphon

Alle rivejernene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på tusindvis af anmeldelser så er Microplane Master Grov #3 det bedste rivejern. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Microplane Master Grov #3

Microplane Master Grov #3

🥇 det bedst anmeldte rivejern

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
299 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt rivejern. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange rivejern har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 8 over de bedst anmeldte rivejern👍

Det er en rigtig god start at kigge på de mange anmeldelser. Men du skal også vælge et rivejern der matcher dine behov, så vi har derfor også set på features for hver af modellerne og præcis hvad de koster i udvalgte butikker. Derved kan du få et af de bedste rivejern til en god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyrivejern. I listen her svinger prisen fx. fra 135,- DKK for det billigste rivejern til hele 766,- DKK for det dyreste rivejern.

Mange folk går efter et rivejern fra bestemte mærker. Vi har derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Microplane.

Hvordan vi har fundet det bedste rivejern

For at kunne finde det allerbedste rivejern, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra store mærker som Microplane.

Efter vi har udvalgt rivejernene har vores robot fundet 9.899 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til det bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er det bedste rivejern.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge rivejern udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er bedst.


Det bedste rivejern

Bedst anmeldt af rivejernene er Microplane Master Grov #3. Det står lige nu til 249 DKK hos ProShop.

Microplane Master Grov #3

Microplane Master Grov #3

🥇 det bedst anmeldte rivejern

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
299 DKK hos Coop

Ser vi på anmeldelserne af Microplane Master Grov #3, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Microplane Premium Classic Zester I Stål. Lige nu står det til 135 DKK (før 165) hos Amazon DE.

Microplane Premium Classic Zester I Stål

Microplane Premium Classic Zester I Stål

🥈 det bedst anmeldte billige rivejern
🥉 det billigste rivejern

4.95 stjerner baseret på 7.477 anmeldelser

135 DKK hos Amazon DE
147 DKK hos ProShop
179 DKK hos Kitchentime

Microplane Premium Classic Zester I Stål anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 97% er på 4 eller 5 stjerner.Det billige Microplane Premium Classic Zester I Stål koster netop nu 114 DKK mindre end Microplane Master Grov #3. Det betyder du kan spare 46%👍

Hvis vi tager og sammenligner det allerbedste rivejern med alle de andre rivejern modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Microplane Master Grov #3 virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre rivejern modeller. Microplane Master Grov #3 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Microplane Premium Classic Zester I Stål er også bedre end gennemsnittet for alle rivejernene. Se blot diagrammet lidt længere nede. Microplane Premium Classic Zester I Stål er her de blå barer.Det bedste model kommer fra Microplane. Dette mærke klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som rivejern.

Rivejern fra de store mærker

Mange folk går efter et rivejern fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste rivejern fra disse mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Microplane.

Det allerbedst anmeldte Microplane rivejern vi har kunne finde er et Microplane Master Grov #3. ProShop har det netop nu til 249 DKK.

Microplane Master Grov #3

Microplane Master Grov #3

🥇 det bedst anmeldte rivejern

5.05 stjerner baseret på 11 anmeldelser

249 DKK hos ProShop
299 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Microplane Master Grov #3 er på 4-5 stjerner🤩Rivejern drivmiddel muligheder

Det kan være du synes det er ret vigtigt at dette nye rivejern drives af et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet en liste med de bedste rivejern med flere forskellige drivmidler såsom elektrisk.

Det bedste drivmiddel til et rivejern afhænger selvfølgelig af dine behov, så man kan ikke nødvendigvis sige at en bestemt type er bedre end de andre typer rivejern.

Det bedst anmeldte elektrisk rivejern

Det bedst anmeldte elektrisk rivejern vi har fundet finde er et Ariete Grati Professionalrivejern 448. Det står lige nu til 766 DKK hos Amazon DE.De 8 konkurrenter til bedste rivejern

Ved siden af det bedste rivejern ovenfor, så findes der også andre fremragende rivejern. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rette valg. Fx. hvis du af en eller andre grund ikke lide rivejernene herover.

For produkterne har vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk online butik👍
Tefal Fresh Express+ MB755GTR

4.95 stjerner

Tefal Fresh Express+ MB755GTR har vi placeret lige uden for de allerbedste rivejern, da det får hele 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Det er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står det til 371 DKK.Microplane Box

4.85 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Microplane Box 4.8 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de allerbedste modeller. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er det billigst hos ProShop. Der står det til 292 DKK.Microplane Pro Krydderirivejern

4.85 stjerner

Microplane Pro Krydderirivejern er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da det får 4.8 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Hele 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Det står lige nu til 180 DKK hos ProShop.Microplane Pro Rivejern

4.64.5 stjerner

Microplane Pro Rivejern er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da det får 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 93% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Det står lige nu til 180 DKK hos ProShop.Microplane Proekstra Groft

4.54.5 stjerner

Microplane Proekstra Groft ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Det får 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er det billigst hos Coop. Der står det til 279 DKK.Ariete Grati Professionalrivejern 448

3.74 stjerner

Ariete Grati Professionalrivejern 448 ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Det får 3.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er det billigst hos Elgiganten. Der står det til 999 DKK.
Læs mere

Bageforme

Bageforme

Alle de bedst anmeldte bageforme. Fremragende bageforme fra 18 DKK.

Rødvinsglas

Rødvinsglas

Alle de bedste rødvinsglas modeller. Fremragende rødvinsglas til priser fra 58 DKK.

ølglas

ølglas

De allerbedste modeller. Priserne starter på 259 DKK.

Champagneglas

Champagneglas

Alle de bedst anmeldte champagneglas. Fremragende champagneglas fra 218 DKK.

Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Alle de bedste hvidvinsglas modeller. Fremragende hvidvinsglas til priser fra 51 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*