Altmuligt > Haveudstyr > Plæneklippere > Robotplæneklippere

Den bedste robotplæneklipper i 2021

Mads Phikamphon

Alle robotplæneklipperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er den bedste robotplæneklipper Bosch Indego M 700. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedst anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7499 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for robotplæneklipper. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat vores robot til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 over de bedste robotplæneklippere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye robotplæneklipper.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge robotplæneklipper. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 3299,- DKK for den billigste robotplæneklipper til 16499,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har så mange penge til din ny robotplæneklipper kan du også overveje en brugt model.

Mange folk går efter en robotplæneklipper fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Gardena.

Opladning og plads nok

Som du nok allerede ved, så har de fleste robotplæneklippere et batteri som skal holdes opladt for at du får noget ud af produktet. Der følger derfor sikkert en oplader med som skal i stik, så hvis du har købt din robotplæneklipper i udlandet skal du lige sikre dig at stikket passer i din danske stikkontakt. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din nye robotplæneklipper.

Som du måske har bemærket, så er alle robotplæneklippere ikke lige store. Nogen er større end andre, så husk at checke at du har plads nok til din nye robotplæneklipper.

PS: Sådan har vi fundet den bedste robotplæneklipper

For at finde den bedste robotplæneklipper har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra mærker som Gardena.

Derefter har vores robot indsamlet 4.035 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte robotplæneklipper.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange robotplæneklippere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste robotplæneklipper.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste robotplæneklipper

Bedst anmeldt af robotplæneklipperne er Bosch Indego M 700. Lige nu står den til 7499 DKK hos Coolshop.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedst anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7499 DKK hos Coolshop

Helt utrolige 100% af Bosch Indego M 700 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Grouw S600. Lige nu står den til 3299 DKK hos Coolshop.

Grouw S600

Grouw S600

🥈 den bedst anmeldte billige robotplæneklipper
🥉 den billigste robotplæneklipper

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3299 DKK hos Coolshop
3999 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Grouw S600 er på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Grouw S600 koster 4200 DKK mindre end Bosch Indego M 700. I procenter svarer det til en besparelse på 56%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om den samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste robotplæneklipper med gennemsnittet for alle de andre robotplæneklippere, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Bosch Indego M 700 virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Bosch Indego M 700 er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Grouw S600 er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Grouw S600 er her de blå barer).Det er ikke kun indefor robotplæneklippere at mærket Bosch klarer sig fremragende. Det gør det også indefor andre typer produkter som fx. stangstøvsugere, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Den bedste billige robotplæneklipper kommer som nævnt fra Grouw. Grouw klarer sig ligesom Bosch også fremragende indefor andre andre typer produkter. For Grouw fx. kategorier som stangstøvsugere, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Robotplæneklippere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en robotplæneklipper fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor robotplæneklippere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Gardena.

Af de forskellige Gardena robotplæneklippere, så er Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 bedst anmeldt. Coolshop har den lige nu til 12395 DKK.

Utrolige 101% af anmeldelserne af Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 er på 4+ stjerner ud af 5.De 9 konkurrenter

Udover den bedste robotplæneklipper herover, så findes der også en sjat andre gode robotplæneklippere. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600

4.95 stjerner

Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 har vi placeret lige uden for de bedste robotplæneklippere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Utrolige 101% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 12395 DKK.Gardena Smart Sileno PLUS967845705

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Gardena Smart Sileno PLUS967845705 4.8 stjerner, så den er også tæt på de bedste robotplæneklippere. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 16499 DKK.Gardena SILENO Life

4.54.5 stjerner

Gardena SILENO Life får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende, da glimrende 88% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 7498 DKK.Gardena SILENO City

4.54.5 stjerner

Gardena SILENO City får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 5840 DKK.Grouw M900

4.04 stjerner

Med på siden her har vi også Grouw M900, der i anmeldelserne får 4 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 4499 DKK.KäRCHER KärcherRLM 4

3.63.5 stjerner

Her på siden har vi også KäRCHER KärcherRLM 4, der i anmeldelserne får 3.6 stjerner

Den står lige nu til 7248 DKK hos ProShop.
Læs mere

Terrassevarmere

Terrassevarmere

De bedste terrassevarmere. Terrassevarmere fra 460 DKK.

Havemøbler

Havemøbler

De bedste havemøbler. Priser fra 129 DKK.

Haveborde

Haveborde

De bedste haveborde. Priser fra 5999 DKK.

Havebænke

Havebænke

De bedste havebænke. Havebænke fra 2799 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste havestole. Priser fra 599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*