Altmuligt > Haveudstyr > Plæneklippere > Robotplæneklippere

Den bedste robotplæneklipper i 2020

Alle robotplæneklipperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket en hel del af anmeldelser så er den bedste robotplæneklipper Bosch Indego M 700. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedste anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7499 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for robotplæneklipper. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat vores robot til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 over de bedste robotplæneklippere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye robotplæneklipper.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge robotplæneklipper. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 3299,- DKK for den billigste robotplæneklipper til 12395,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en robotplæneklipper fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Bosch.

Opladning og plads nok

Når du kigger på en robotplæneklipper, så skal du huske på at der sikkert er et batteri som skal oplades. Pga. batterierne, så følger der en oplader med. Opladeren skal i stik, så husk at sikre dig at stikket matcher en dansk stikkontakt hvis du køber din robotplæneklipper i en udenlandsk butik. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din nye robotplæneklipper.

Når du skal vælge robotplæneklipper, så skal du også lige være opmærksom på om du har plads nok. Ikke alle robotplæneklippere er nemlig lige store.

Ingen har jo lyst til at købe en ny robotplæneklipper og så bagefter finde ud af der ikke er plads til den.

PS: Sådan har vi fundet den bedste robotplæneklipper

For at finde den bedste robotplæneklipper har vi udvalgt 5 forskellige modeller fra mærker som Bosch.

Derefter har vores robot indsamlet 88 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte robotplæneklipper.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange robotplæneklippere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste robotplæneklipper.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste robotplæneklipper

Bedst anmeldt af robotplæneklipperne er Bosch Indego M 700. Lige nu står den til 7499 DKK hos Coolshop.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedste anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7499 DKK hos Coolshop

Ret vilde 100% af Bosch Indego M 700 anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Grouw S600. Lige nu står den til 3299 DKK hos Coolshop.

Grouw S600

Grouw S600

🥈 den bedst anmeldte billige robotplæneklipper
🥉 den billigste robotplæneklipper

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3299 DKK hos Coolshop
3399 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Grouw S600 er på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Grouw S600 koster 4200 DKK mindre end Bosch Indego M 700. I procenter svarer det til en besparelse på 56%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om den samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste robotplæneklipper med gennemsnittet for alle de andre robotplæneklippere, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Bosch Indego M 700 virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Bosch Indego M 700 er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Grouw S600 er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Grouw S600 er her de blå barer).Robotplæneklippere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en robotplæneklipper fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor robotplæneklippere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Bosch.

Af de forskellige Bosch robotplæneklippere, så er Bosch Indego M 700 bedst anmeldt. Coolshop har den lige nu til 7499 DKK.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedste anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7499 DKK hos Coolshop

Ret vilde 100% af Bosch Indego M 700 anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.De 5 konkurrenter

Udover den bedste robotplæneklipper herover, så findes der også en sjat andre gode robotplæneklippere. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600

4.95 stjerner

Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 har vi placeret lige uden for de bedste robotplæneklippere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Utrolige 101% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 12395 DKK.Bosch Do It Yourself Bosch Indego 400 S+

3.94 stjerner

I anmeldelserne får Bosch Do It Yourself Bosch Indego 400 S+ 3.9 stjerner, så den er også tæt på de bedste robotplæneklippere

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 8195 DKK.
Læs mere

Terrassevarmere

Terrassevarmere

De bedste terrassevarmere. Priser fra 599 DKK.

Havemøbler

Havemøbler

De bedste havemøbler. Havemøbler fra 129 DKK.

Haveborde

Haveborde

De bedste haveborde. Priser fra 763 DKK.

Havebænke

Havebænke

De bedste havebænke. Priser fra 1499 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste havestole. Havestole fra 199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*