Altmuligt > Haveudstyr > Plæneklippere > Robotplæneklippere

Den bedste robotplæneklipper i 2021

Mads Phikamphon

Alle robotplæneklipperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af anmeldelser så er den bedste robotplæneklipper Bosch Indego M 700. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedst anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7022 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for robotplæneklipper. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat vores robot til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 over de bedste robotplæneklippere.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye robotplæneklipper.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge robotplæneklipper. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 3999,- DKK for den billigste robotplæneklipper til 16499,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har så mange penge til din ny robotplæneklipper kan du også overveje en brugt model.

Mange folk går efter en robotplæneklipper fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Gardena.

Opladning og plads nok

Som du nok allerede ved, så har de fleste robotplæneklippere et batteri som skal holdes opladt for at du får noget ud af produktet. Der følger derfor sikkert en oplader med som skal i stik, så hvis du har købt din robotplæneklipper i udlandet skal du lige sikre dig at stikket passer i din danske stikkontakt. Det er så ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din nye robotplæneklipper.

Som du måske har bemærket, så er alle robotplæneklippere ikke lige store. Nogen er større end andre, så husk at checke at du har plads nok til din nye robotplæneklipper.

PS: Sådan har vi fundet den bedste robotplæneklipper

For at finde den bedste robotplæneklipper har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra mærker som Gardena.

Derefter har vores robot indsamlet 3.958 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte robotplæneklipper.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange robotplæneklippere. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste robotplæneklipper.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste robotplæneklipper

Bedst anmeldt af robotplæneklipperne er Bosch Indego M 700. Lige nu står den til 7022 DKK hos ProShop.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700

🥇 den bedst anmeldte robotplæneklipper

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

7022 DKK hos ProShop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Bosch Indego M 700 er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Grouw S600. Lige nu står den til 3999 DKK hos Coop.

Grouw S600

Grouw S600

🥈 den bedst anmeldte billige robotplæneklipper
🥉 den billigste robotplæneklipper

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

3999 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Grouw S600 er på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Grouw S600 koster 3023 DKK mindre end Bosch Indego M 700. I procenter svarer det til en besparelse på 43%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om den samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste robotplæneklipper med gennemsnittet for alle de andre robotplæneklippere, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Bosch Indego M 700 virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Bosch Indego M 700 er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Grouw S600 er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Grouw S600 er her de blå barer).Det er ikke kun indefor robotplæneklippere at mærket Bosch klarer sig fremragende. Det gør det også indefor andre typer produkter som fx. ledningsfri støvsugere, stangstøvsugere, håndmixere og plæneklippere.

Den bedste billige robotplæneklipper kommer som nævnt fra Grouw. Grouw klarer sig ligesom Bosch også fremragende indefor andre andre typer produkter. For Grouw fx. kategorier som ledningsfri støvsugere, stangstøvsugere, håndmixere og plæneklippere.

Robotplæneklippere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at de vælger en robotplæneklipper fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er selvfølgelig flere store mærker indefor robotplæneklippere, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Gardena.

Af de forskellige Gardena robotplæneklippere, så er Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 bedst anmeldt. ProShop har den lige nu til 11973 DKK (før 12843).

Utrolige 101% af Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.De 9 konkurrenter

Udover den bedste robotplæneklipper herover, så findes der også en sjat andre gode robotplæneklippere. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600

4.95 stjerner

Gardena Robotic Mower Smart SILENO +1600 har vi placeret lige uden for de bedste robotplæneklippere, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner. Utrolige 101% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop, hvor den også er på tilbud. Hos ProShop står den til 11973 DKK.Gardena Smart Sileno PLUS967845705

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Gardena Smart Sileno PLUS967845705 4.8 stjerner, så den er også tæt på de bedste robotplæneklippere. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står lige nu til 16499 DKK hos Elgiganten.Gardena SILENO Life

4.54.5 stjerner

Gardena SILENO Life er blandt de bedst anmeldte robotplæneklippere, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 88% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står lige nu til 7178 DKK hos ProShop.Gardena SILENO City

4.54.5 stjerner

Gardena SILENO City er blandt de bedst anmeldte robotplæneklippere, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 5912 DKK hos ProShop.Grouw M900

4.04 stjerner

Grouw M900 ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 4499 DKK.Bosch Do It Yourself Bosch Indego 400 S+

3.94 stjerner

Med på siden her har vi også Bosch Do It Yourself Bosch Indego 400 S+, der i anmeldelserne får 3.9 stjerner

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 6249 DKK.KäRCHER KärcherRLM 4

3.63.5 stjerner

Med på listen har vi også KäRCHER KärcherRLM 4, da den i anmeldelserne får 3.6 stjerner

Den står lige nu til 6679 DKK hos ProShop.
Læs mere

Terrassevarmere

Terrassevarmere

De bedste terrassevarmere. Terrassevarmere fra 479 DKK.

Havemøbler

Havemøbler

De bedste havemøbler. Priser fra 129 DKK.

Haveborde

Haveborde

De bedste haveborde. Priser fra 860 DKK.

Havebænke

Havebænke

De bedste havebænke. Havebænke fra 2799 DKK.

Havestole

Havestole

De bedste havestole. Priser fra 1799 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*