Altmuligt > Elektronik > Støvsugere > Robotstøvsugere

Den bedste robotstøvsuger i 2021

Mads Phikamphon

Alle robotstøvsugerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser så er den bedste robotstøvsuger Xiaomi Roborock S6 Black. Hvorfor den er den bedste robotstøvsuger kigger vi nærmere på nedenfor.

Xiaomi Roborock S6 Black

Xiaomi Roborock S6 Black

🥇 den bedst anmeldte robotstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3199 DKK hos Whiteaway
3199 DKK hos Elgiganten
3199 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny robotstøvsuger, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 23 over de bedst anmeldte robotstøvsugere.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge en robotstøvsuger der passer til dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du forhåbentlig spare penge på din nye robotstøvsuger.

Hvis du ikke lige har så mange penge til din ny robotstøvsuger kan du evt. overveje en brugt model.

Mange folk går efter en robotstøvsuger fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Electrolux, NEATO og Xiaomi.

Opladere, batterier og støvsugerposer

Som du ret sikkert allerede ved, så har de fleste robotstøvsugere modeller et batteri som skal holdes opladt for at du får noget brugbart ud af produktet.

Hvis der ikke medfølger batterier med, så må du også lige overveje om du skal købe nogle batterier med samtidigt med at du køber din nye robotstøvsuger. Det er så ærgeligt at stå helt uden batterier når du har modtaget din nye robotstøvsuger.

En del robotstøvsugere bruger i øvrigt støvsugerposer som skal skiftes efter behov, så det er sikkert en god ide at købe ekstra med når du køber din nye robotstøvsuger.

Hvordan vi finder den bedste robotstøvsuger

For at finde den allerbedste robotstøvsuger har vi udvalgt 23 forskellige modeller fra populære mærker som Electrolux, NEATO og Xiaomi.

Derefter har vores robot fundet 15.184 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte robotstøvsuger.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange robotstøvsugere. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste robotstøvsuger.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste robotstøvsuger

Bedst anmeldt af robotstøvsugerne er Xiaomi Roborock S6 Black. Lige nu står den til 3199 DKK hos Whiteaway.

Xiaomi Roborock S6 Black

Xiaomi Roborock S6 Black

🥇 den bedst anmeldte robotstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3199 DKK hos Whiteaway
3199 DKK hos Elgiganten
3199 DKK hos Skousen

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Xiaomi Roborock S6 Black er på 4-5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje ProfiCare PC-BSR 3043. Lige nu står den til 1411 DKK hos Barlife.

ProfiCare PC-BSR 3043

ProfiCare PC-BSR 3043

🥈 den bedst anmeldte billige robotstøvsuger
🥉 den billigste robotstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1411 DKK hos Barlife
1869 DKK hos Whiteaway
1869 DKK hos Skousen

Utroligt nok er blot 0% af ProfiCare PC-BSR 3043 anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner👊Den billige ProfiCare PC-BSR 3043 koster netop nu 1788 DKK mindre end Xiaomi Roborock S6 Black. Du kan med andre ord spare 56%👍 Men uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at de to robotstøvsugere ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste robotstøvsuger med de andre robotstøvsugere, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Det er tydeligt at Xiaomi Roborock S6 Black er noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Xiaomi Roborock S6 Black er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ ProfiCare PC-BSR 3043 er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. ProfiCare PC-BSR 3043 er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor robotstøvsugere at mærket Xiaomi fremstår fremragende. Det gør det også indefor kategorier som fx. robotstøvsugere.

Som nævnt, så kommer den allerbedste billige robotstøvsuger fra ProfiCare. ProfiCare fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som robotstøvsugere.

Robotstøvsugere fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en robotstøvsuger fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

De store mærker vi valgte at se nærmere på er Electrolux, NEATO og Xiaomi. For hvert af mærkerne har vi fundet frem til den bedst anmeldte model.

Ser vi på Electrolux robotstøvsugerne, så er den bedst anmeldte Electrolux PI92-4STN PUREI9.2. Amazon DE har den or tiden til 4022 DKK.

Anmeldelserne af Electrolux PI92-4STN PUREI9.2 ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5🤩Af de forskellige NEATO modeller, så er Neato Botvac D6+ Connected bedst anmeldt. Lige nu har vi Neato Botvac D6+ Connected til 3710 DKK hos Amazon DE.

Neato Botvac D6+ Connected


Af de forskellige Xiaomi modeller, så er Xiaomi Roborock S6 Black bedst anmeldt. Lige nu har vi Xiaomi Roborock S6 Black til 3199 DKK hos Whiteaway.

Xiaomi Roborock S6 Black

Xiaomi Roborock S6 Black

🥇 den bedst anmeldte robotstøvsuger

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

3199 DKK hos Whiteaway
3199 DKK hos Elgiganten
3199 DKK hos Skousen

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Xiaomi Roborock S6 Black er på 4-5 stjerner🤩Robotstøvsugere drivmiddel muligheder

Det kan være du synes det er vigtigt at denne nye robotstøvsuger har et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi for overskuelighedens skyld lavet en liste med de bedste robotstøvsugere med forskellige drivmidler som fx. batteri.

Hvad der er det bedste drivmiddel til en robotstøvsuger afhænger selvfølgelig af hvilke behov du har, så man kan ikke nødvendigvis sige at en type er bedre end andre typer robotstøvsugere.

Den bedst anmeldte batteri robotstøvsuger

Den bedst anmeldte batteri robotstøvsuger vi har fundet finde er en Severin RB7025CHILL. Den står lige nu til 809 DKK hos ProShop.De 10 konkurrenter

Udover den bedste robotstøvsuger ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende robotstøvsugere. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Alletiders såfremt du ikke kan lide robotstøvsugerne herover, for så kan det være en af de 10 modeller herunder er det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Moneual MBOT500 Vacuum Cleaner Cordless Robotic

5.05 stjerner

I anmeldelserne får Moneual MBOT500 Vacuum Cleaner Cordless Robotic 5 stjerner, så den er også super tæt på de bedste robotstøvsugere. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 2040 DKK.Miele Scout RX2 SLQL0 10673810

4.85 stjerner

Miele Scout RX2 SLQL0 10673810 får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 2849 DKK.Roborock E4

4.85 stjerner

Roborock E4 får ligeså ret gode anmeldelser. Den får nemlig 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt, da glimrende 96% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den er til den bedste pris hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1615 DKK.IRobot Braava Jet 250

4.75 stjerner

Med i listen har vi også IRobot Braava Jet 250, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 1999 DKK.IRobot Roomba E5152

4.64.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden IRobot Roomba E5152, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Utrolige 96% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 2423 DKK.Electrolux PI92-4STN PUREI9.2

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Electrolux PI92-4STN PUREI9.2, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 4062 DKK.IRobot Roomba 605

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså IRobot Roomba 605, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har utrolige 99% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Coop. Der står den til 3499 DKK.Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 1403 DKK.Ecovacs Deebot OZMO 950

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Ecovacs Deebot OZMO 950, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 3149 DKK.Et par robotstøvsugere mere

Ved siden af de fremragende robotstøvsugere ovenfor, så har vi også checket anmeldelser for modeller der viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser. Nogle af de andre robotstøvsugere vi har checket anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste herunder.

4.3IRobot Roomba S9558+
4.3Vorwerk Kobold VR300PRO
4.2Neato Botvac D6+ Connected
4.0Electrolux PI92-6DGM PUREI9.2
4.0Irobot Roomba 976
4.0Ecovacs DEEBOT 710
3.9Severin RB7025CHILL
3.9Neato Botvac D7 Connected
3.9Neato Botvac Connected D4+ Connected
3.0Electrolux Pure I8 Robot

Læs mere

Ledningsfri støvsugere

Ledningsfri støvsugere

Alle de bedste ledningsfri støvsugere. Fremragende ledningsfri støvsugere fra 699 DKK.

Poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere

De bedste modeller. Priser fra 708 DKK.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere

De bedst anmeldte håndstøvsugere. Priser fra 130 DKK.

Stangstøvsugere

Stangstøvsugere

Alle de bedste stangstøvsugere. Fremragende stangstøvsugere fra 317 DKK.

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

De bedste modeller. Priser fra 150 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*