Altmuligt > Værktøj > Save > Rundsave

Den bedste rundsav i 2021

Mads Phikamphon

Alle rundsavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på hundredevis af anmeldelser så er Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream den bedste rundsav. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

🥇 den bedst anmeldte rundsav

4.95 stjerner baseret på 24 anmeldelser

3060 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny rundsav, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste med de bedst anmeldte rundsave.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en rundsav der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye rundsav.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nyrundsav. I listen her svinger priserne fra fornuftige 225,- DKK for den billigste rundsav til hele 3094,- DKK for den dyreste rundsav.

Såfremt du ikke har penge til din ny rundsav, så kan du kigge på en brugt model.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste rundsav

For at kunne finde frem til den bedste rundsav, så har vi udvalgt 3 forskellige rundsave.

Herefter har Find Hold robotten fundet 665 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte rundsav.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste rundsav.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge rundsav udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste rundsav

Bedst anmeldt af rundsavene er Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream. Den står lige nu til 3060 DKK (før 3419) hos Toolster. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr rundsav. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for de viste rundsave.

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

🥇 den bedst anmeldte rundsav

4.95 stjerner baseret på 24 anmeldelser

3060 DKK hos Toolster

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream er på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Theo Klein Bosch Circular Saw. Lige nu står den til 225 DKK hos ProShop. En klart bedre pris end Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream rundsaven herover.

Theo Klein Bosch Circular Saw

Theo Klein Bosch Circular Saw

🥈 den bedst anmeldte billige rundsav
🥉 den billigste rundsav

4.75 stjerner baseret på 639 anmeldelser

225 DKK hos ProShop
237 DKK hos Coolshop
282 DKK hos Legetøjseksperten

Checker vi Theo Klein Bosch Circular Saw anmeldelserne, så har vi lidt vilde 95% på 4 eller 5 stjerner.Vælger du at købe den billige Theo Klein Bosch Circular Saw i stedet for modellen ovenfor, så vil du spare 2835 DKK. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 93%👍

Uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to rundsave ikke er de samme modeller.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste rundsav med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream en del bedre end anmeldelserne af alle de andre rundsav modeller (Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Theo Klein Bosch Circular Saw er ligeså bedre end gennemsnittet for alle rundsavene. Check bare diagrammet lidt længere nede (Theo Klein Bosch Circular Saw er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor rundsave at Festool fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som fx. excenterslibere, batteriladere, dyksave og save.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige rundsav fra Theo Klein.

Theo Klein klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, dyksave og save.

Rundsave drivmiddel muligheder

En del folk synes det er ret vigtigt at denne nye rundsav drives af et ganske bestemt drivmiddel, så derfor har vi lavet en liste med de bedste modeller med flere forskellige drivmidler såsom batteri.

Det bedste drivmiddel til en rundsav er afhængigt af dine behov og krav, så man kan ikke uden videre sige at en bestemt type er bedre end de andre typer rundsave.

Den bedst anmeldte batteri rundsav

Den allerbedst anmeldte batteri rundsav vi har fundet finde er en Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream. Den står netop nu lige nu til 3060 DKK (før 3419) hos Toolster.

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream

🥇 den bedst anmeldte rundsav

4.95 stjerner baseret på 24 anmeldelser

3060 DKK hos Toolster

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Festool HKC 55 EB Li 18V Basic Airstream er på 4+ stjerner ud af 5🤩De 3 konkurrenter til bedste rundsav

Ved siden af den bedste rundsav ovenfor, så findes der også andre fremragende rundsave. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide rundsavene herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Festool HK 132 E

2.22.5 stjerner

Festool HK 132 E har vi placeret lige uden for de allerbedste rundsave, da den får hele 2.2 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Toolster, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Toolster står den til 3094 DKK.
Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

De bedst anmeldte modeller. Fremragende bajonetsave fra 1195 DKK.

Dyksave

Dyksave

Alle de bedst anmeldte dyksav modeller. Fremragende dyksave til priser fra 5994 DKK.

Håndsave

Håndsave

Alle de allerbedste modeller. Fremragende håndsave til priser fra 253 DKK.

Stiksave

Stiksave

De bedst anmeldte modeller. Fremragende stiksave fra 179 DKK.

Båndsave

Båndsave

Alle de bedst anmeldte båndsav modeller. Fremragende båndsave til priser fra 1599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*