Altmuligt > Sakse

De bedste sakse i 2021

Mads Phikamphon

Alle saksene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af anmeldelser så er Felco-Schere Nr. 11 den bedste saks. Nedenfor kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre sakse.

Søger du en helt bestemt type saks, så går vi også i dybden med listesakse, neglesakse, kabelsakse m.m. nedenfor.

Felco-Schere Nr. 11

Felco-Schere Nr. 11

🥇 den bedst anmeldte saks

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

560 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny saks, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste sakse.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste saks til en rigtig god pris.

Valg af saks

Der findes flere forskellige typer sakse, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer sakse. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige saks.


Gennemsnitligt ligger prisen på listesakse omkring 21700 DKK, neglesakse omkring 100 DKK, kabelsakse omkring 24100 DKK, beskæresakse omkring 400 DKK, køkkensakse omkring 300 DKK og skræddersakse omkring 400 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer sakse er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer sakse, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 16 sakse vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste saks

For at kunne finde den bedste saks, så har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 8.429 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte saks.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi set på en del forskellige slags sakse. Fra listesakse over neglesakse til kabelsakse.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange sakse. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste saks.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste saks

Bedst anmeldt af alle saksene er Felco-Schere Nr. 11. Den er den bedste saks på tværs af alle typer sakse. Den står lige nu til 560 DKK (før 726) hos Toolster. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr saks. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for sakse.

Felco-Schere Nr. 11

Felco-Schere Nr. 11

🥇 den bedst anmeldte saks

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

560 DKK hos Toolster

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Felco-Schere Nr. 11 er på 4-5 stjerner.Den bedst anmeldte listesaks

Af de listesakse vi har checket er den bedst anmeldte CSDK-SL Löwe 3104MED Plastgreb. Lige nu står den til 439 DKK (før 494) hos Toolster.

CSDK-SL Löwe 3104MED Plastgreb anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Glimrende 95% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden listesaks, så kan du se de forskellige listesakse her.

Hvis du drømmer om en listesaks, så skal du huske på at listesakse er en hel del dyrere end andre sakse. Du bør derfor ikke gå i chok når du sammenligner priserne på de forskellige listesakse.

Den bedst anmeldte neglesaks

Af de neglesakse vi har checket er den bedst anmeldte Reer Sæt. Lige nu står den til 63 DKK hos Med24.

Reer Sæt

Reer Sæt

3.94 stjerner baseret på 6 anmeldelser

63 DKK hos Med24


Hvis du vil overveje en anden neglesaks, så kan du se de forskellige neglesakse her.

Når du kigger på sakse så husk på at neglesakse i de fleste tilfælde ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre typer sakse. Så det kan i mange tilfælde være værd at se på udvalget af neglesakse hvis du har fokus på ikke at bruge for mange penge på din nye saks.

Den bedst anmeldte kabelsaks

Af de kabelsakse vi har checket er den bedst anmeldte KNIPEX 95 12 200 Kabelschere Mit Doppelschneide Mit Mehrkomponenten-Hüllen 200 Mm. Lige nu står den til 383 DKK (før 504) hos Toolster.

KNIPEX 95 12 200 Kabelschere Mit Doppelschneide Mit Mehrkomponenten-Hüllen 200 Mm anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Glimrende 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden kabelsaks, så kan du se de forskellige kabelsakse her.

Hvis du drømmer om en kabelsaks, så skal du huske på at kabelsakse er en hel del dyrere end andre sakse. Du bør derfor ikke gå i chok når du sammenligner priserne på de forskellige kabelsakse.

Den bedst anmeldte beskæresaks

Af de beskæresakse vi har checket er den bedst anmeldte Felco-Schere Nr. 11. Lige nu står den til 560 DKK (før 726) hos Toolster.

Felco-Schere Nr. 11 er som sagt også den bedste saks på tværs af alle typer sakse.

Felco-Schere Nr. 11

Felco-Schere Nr. 11

🥇 den bedst anmeldte saks

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

560 DKK hos Toolster

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Felco-Schere Nr. 11 er på 4-5 stjerner.Hvis du vil checke de andre beskæresakse, så kan du se alle beskæresaksene her.

Ligesom med neglesakse, så ligger beskæresaksene i den billige ende ifht. de andre sakse. Det betyder ligesom for neglesaksene at du bør overveje en beskæresaks hvis budgettet ikke er voldsomt stort.

Den bedst anmeldte køkkensaks

Af de køkkensakse vi har checket er den bedst anmeldte Zwilling Sort. Lige nu står den til 539 DKK hos Coop.

Zwilling Sort

Zwilling Sort

4.95 stjerner baseret på 336 anmeldelser

539 DKK hos Coop

Lidt vilde 98% af anmeldelserne af Zwilling Sort er på 4+ ud af 5 stjerner👍Hvis du vil overveje en anden køkkensaks, så kan du se de forskellige køkkensakse her.

Ligesom med neglesakse, så ligger køkkensaksene i den billige ende ifht. de andre sakse. Det betyder ligesom for neglesaksene at du bør overveje en køkkensaks hvis budgettet ikke er voldsomt stort.

Den bedst anmeldte skræddersaks

Af de skræddersakse vi har checket er den bedst anmeldte Kai PROFESSIONEL728028 Cm. Lige nu står den til 889 DKK (før 1289) hos Rito.

Kai PROFESSIONEL728028 Cm

Kai PROFESSIONEL728028 Cm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

889 DKK hos Rito

Kigger vi på Kai PROFESSIONEL728028 Cm anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil overveje en anden skræddersaks, så kan du se de forskellige skræddersakse her.

Ligesom med neglesakse, så ligger skræddersaksene i den billige ende ifht. de andre sakse. Det betyder ligesom for neglesaksene at du bør overveje en skræddersaks hvis budgettet ikke er voldsomt stort.

Sakse i spændende materialer

For mange folk er det ret vigtigt at den nye saks er i et ganske bestemt materiale. Vi har derfor lavet en liste med de bedste saks modeller i flere forskellige materialer.

Den bedst anmeldte saks i metal

Den bedst anmeldte saks i metal vi har fundet er en Felco 6. Den står til 349 DKK hos ProShop.

Felco 6

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Felco 6 er på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Listesakse

Listesakse

De bedst anmeldte listesakse. Listesakse fra 439 DKK.

Neglesakse

Neglesakse

Alle de bedste neglesaks modeller. Fremragende neglesakse fra 63 DKK.

Kabelsakse

Kabelsakse

De allerbedste modeller. Priserne starter på 282 DKK.

Beskæresakse

Beskæresakse

De bedst anmeldte beskæresakse. Beskæresakse fra 349 DKK.

Køkkensakse

Køkkensakse

Alle de bedste køkkensaks modeller. Fremragende køkkensakse fra 159 DKK.

Skræddersakse

Skræddersakse

De allerbedste modeller. Priserne starter på 140 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*