Altmuligt > Sakse

De bedste sakse i 2020

Alle saksene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har sammenlignet tusindvis af af anmeldelser så er Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm den bedste saks. Nedenfor kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre sakse.

Søger du en helt bestemt type saks, så går vi også i dybden med køkkensakse og skræddersakse nedenfor.

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny saks, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at købe katten i sækken.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste sakse.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste saks til en rigtig god pris.

Valg af saks

Der findes flere forskellige typer sakse, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer sakse. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige saks.

Du kan checke de forskellige køkkensakse og skræddersakse.

I gennemsnit ligger prisen på køkkensakse omkring 200 DKK og skræddersakse omkring 400 DKK. Disse priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type saks er der ret stor forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du er åben for flere forskellige typer sakse, så kan du roligt læse videre på denne side. Herunder kigger vi nemlig på de allerbedste af de 17 sakse vi har valgt udfra deres virkeligt gode anmeldelser.

Sådan finder vi den bedste saks

For at finde den allerbedste saks har vi udvalgt 17 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt saksene har vores robot indsamlet 5.002 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi checket mange slags sakse. Fx. har vi set på køkkensakse og skræddersakse.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste saks.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste saks

Bedst anmeldt af alle saksene er Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm. Den er den bedste saks på tværs af alle typer sakse. Den står lige nu til 90 DKK (før 115) hos Amazon UK.

Kigger vi på Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm anmeldelserne, så ligger utrolige 97% på 4-5 stjerner.Den bedst anmeldte køkkensaks

Af de køkkensakse vi har checket er den bedst anmeldte Zwilling Twin L. Lige nu står den til 66 DKK (før 74) hos Amazon UK.

Zwilling Twin L

Zwilling Twin L

🥉 den billigste saks

4.54.5 stjerner baseret på 1.308 anmeldelser

66 DKK hos Amazon UK
67 DKK hos Amazon DE
119 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Zwilling Twin L ligger altså godt, da hele 89% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du vil overveje en anden køkkensaks, så kan du se de forskellige køkkensakse her.

Når du kigger på sakse så husk på at køkkensakse i de fleste tilfælde ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre typer sakse. Så det kan i mange tilfælde være værd at se på udvalget af køkkensakse hvis du har fokus på ikke at bruge for mange penge på din nye saks.

Den bedst anmeldte skræddersaks

Af de skræddersakse vi har checket er den bedst anmeldte Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm. Lige nu står den til 90 DKK (før 115) hos Amazon UK.

Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm er som sagt også den bedste saks på tværs af alle typer sakse.

Ser vi på anmeldelserne af Fiskars RazorEdge SOFTGRIP13 Cm, så har vi utrolige 97% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre skræddersakse, så kan du se alle skræddersaksene her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at skræddersakse generelt er noget dyrere end de fleste andre typer sakse. Faktisk kan en en god skræddersaks let koste 2-3 gange mere end andre sakse.


Læs mere

Køkkensakse

Køkkensakse

De bedst anmeldte køkkensakse. Køkkensakse fra 66 DKK.

Skræddersakse

Skræddersakse

Alle de bedste skræddersaks modeller. Fremragende skræddersakse fra 90 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*