Altmuligt > Værktøj > Save

De bedste save i 2020

Alle savene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet flere hundrede anmeldelser for 32 forskellige save. Den bedste sav er Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT. Hvorfor den er den bedste sav ser vi nærmere på nedenfor.

Leder du efter en bestemt type sav, så ser vi nærmere på bajonetsave, dyksave, rundsave m.m. længere nede på denne side.

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

🥇 den bedste anmeldte sav

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2380 DKK hos Dorch & Danola
2395 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny sav, så er det en god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave lister med nogle af de bedste save.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en sav der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du forhåbentlig spare lidt på din nye sav.

Forskellige typer save

Der findes flere forskellige typer save, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer save. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at vælge den rigtige sav.

Et par af de typer du kan checke er bajonetsave, dyksave, rundsave, stiksave og båndsave.

I gennemsnit ligger prisen på bajonetsave omkring 1500 DKK, dyksave omkring 4800 DKK, rundsave omkring 5400 DKK, stiksave omkring 1600 DKK og båndsave omkring 7100 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For enhver type sav er der selvfølgelig stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer save, så kan du trygt læse videre på denne side. Lige herunder kigger vi nemlig på de bedste af de 32 save vi har valgt pga. deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Sådan finder vi frem til den bedste sav

For at kunne finde den allerbedste sav, så har vi udvalgt 32 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 557 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi checket en del forskellige slags save. Fra bajonetsave over dyksave til rundsave.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange save. Vi har i stedet haft som mål at samle data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste sav.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte sav

På tværs af de forskellige typer save er den bedst anmeldte sav Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT. Lige nu står den til 2380 DKK hos Dorch & Danola.

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

🥇 den bedste anmeldte sav

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2380 DKK hos Dorch & Danola
2395 DKK hos Toolster

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.De bedst anmeldte bajonetsave

Af alle bajonetsavene er den bedst anmeldte Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT. Lige nu står den til 2380 DKK hos Dorch & Danola.

Udover at være den allerbedste bajonetsav, så er Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT også den bedst anmeldte sav på tværs af alle typer save.

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT

🥇 den bedste anmeldte sav

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2380 DKK hos Dorch & Danola
2395 DKK hos Toolster

Kigger vi på anmeldelserne af Metabo Pendulbajonetsav SSEP 1400 MVT, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Hvis du vil overveje en anden bajonetsav, så kan du se de forskellige bajonetsav modeller her.

Når du kigger på save så husk at bajonetsave i de fleste tilfælde ligger i den billige ende sammenlignet med andre typer save. Så det kan næste altid være værd at se på udvalget af bajonetsave hvis du fokuserer på ikke at bruge for mange penge på din nye sav.

De bedst anmeldte dyksave

Af alle dyksavene er den bedst anmeldte Festool "DEMO" Akku Dyksav TSC 55 Li REB-Plus-SCA. Lige nu står den til 5200 DKK (før 8125) hos Toolster.

Festool "DEMO" Akku Dyksav TSC 55 Li REB-Plus-SCA anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis du vil checke de andre dyksav modeller, så kan du se dem her.

De bedst anmeldte rundsave

Af alle rundsavene er den bedst anmeldte AEG BKS18BL. Lige nu står den til 1295 DKK (før 1899) hos Toolster.

AEG BKS18BL anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil checke de andre rundsav modeller, så kan du se dem her.

De bedst anmeldte stiksave

Af alle stiksavene er den bedst anmeldte AEG BST18BLX. Lige nu står den til 1457 DKK hos Amazon UK.

Kigger vi på anmeldelserne af AEG BST18BLX, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre stiksav modeller, så kan du se dem her.

Præcis ligesom med bajonetsave, så ligger stiksavene i den billige ende sammenlignet med andre save. Det betyder ligesom for bajonetsavene at du bør bruge lidt tid på at overveje en stiksav hvis budgettet ikke er lidt begrænset.

De bedst anmeldte båndsave

Af alle båndsavene er den bedst anmeldte FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W. Lige nu står den til 3919 DKK hos Amazon UK.

Helt utrolige 100% af FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis du vil checke de andre båndsav modeller, så kan du se dem her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at båndsave næsten altid er en del dyrere end de fleste andre typer save. Faktisk kan en en god båndsav hurtigt koste 2-3 gange mere end andre save😓

Save i spændende materialer

En del folk mener det er vigtigt at den nye sav er lavet af et bestemt materiale. Vi har derfor lavet en liste herunder med de bedste save i flere forskellige materialer såsom metal.

Den bedste sav i metal

Den allerbedst anmeldte sav i metal vi har fundet er en FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W. Den står for tiden til 3919 DKK hos Amazon UK.

Helt utrolige 100% af FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩
Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 999 DKK.

Dyksave

Dyksave

Alle de bedst anmeldte dyksave. Fremragende dyksave fra 3500 DKK.

Rundsave

Rundsave

Alle de bedste modeller. Fremragende rundsave fra 1295 DKK.

Stiksave

Stiksave

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 100 DKK.

Båndsave

Båndsave

Alle de bedst anmeldte båndsave. Fremragende båndsave fra 1599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*