Altmuligt > Beauty sager > Selvbrunere

Den bedste selvbruner i 2020

Alle selvbrunerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på hundredevis af anmeldelser for 11 forskellige selvbrunere. Den bedste selvbruner er Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands.... Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god selvbruner. Vi har derfor valgt en hel del modeller der får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 11 over nogle af de bedst anmeldte selvbrunere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste selvbruner til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en selvbruner. I listen her svinger priserne fra fornuftige 9,- DKK for den billigste selvbruner til 172,- DKK for den dyreste selvbruner.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste selvbruner

For at kunne finde frem til den bedste selvbruner, så har vi udvalgt 11 forskellige selvbrunere.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 647 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte selvbruner.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste selvbruner.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge selvbruner udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte selvbruner

Den bedst anmeldte selvbruner er Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands.... Den står lige nu til 51 DKK (før 60) hos Billig Parfume.

Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands... anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje EasySun Serviet 1 Stk.. Den står lige nu til 9 DKK (før 15) hos Nice Hair. En del bedre pris end Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands... selvbruneren herover.

EasySun Serviet 1 Stk.

EasySun Serviet 1 Stk.

🥈 den bedst anmeldte billige selvbruner
🥉 den billigste selvbruner

2.12 stjerner baseret på 8 anmeldelser

9 DKK hos Nice Hair
9 DKK hos Netspiren
10 DKK hos Med24

Vildt nok er blot 1% af anmeldelserne af EasySun Serviet 1 Stk. i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Vælger du at købe den billige EasySun Serviet 1 Stk. i stedet for Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands... ovenfor, så kan du spare 42 DKK. Det er det samme som at du kan spare 82%.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste selvbruner med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands... virkelig bedre anmeldt end de andre selvbrunere (Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands... er de blå barer, mens gennemsnittet for alle selvbrunerne er de grå barer).Noget billigere EasySun Serviet 1 Stk. er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder (EasySun Serviet 1 Stk. er her de blå barer).Boblerne

Udover den bedste selvbruner ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende selvbrunere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide selvbrunerne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML

1.31.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste selvbrunere har vi Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML. Den får hele 1.3 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 129 DKK hos Fashiongirl.Ecooking Mousse 200 Ml

1.21.5 stjerner

Lige herefter har vi Ecooking Mousse 200 Ml, der i anmeldelserne får 1.2 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 144 DKK hos Coolshop.Easy Sun EasySun Self Tanning Spray 200 Ml

0.81 stjerne

Easy Sun EasySun Self Tanning Spray 200 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte selvbrunere, da den får 0.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 89 DKK hos Med24.Ecooking Drops

Ecooking Drops er også blandt de rigtig godt anmeldte selvbrunere, da den får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 172 DKK hos Coolshop.Mascha Vang Mousse 3 Timer 150 Ml

Mascha Vang Mousse 3 Timer 150 Ml på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Den er netop nu på tilbud til 125 DKK hos Billig Parfume.Mascha Vang Gel

Mascha Vang Gel ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 0 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👊

Den er netop nu på tilbud til 125 DKK hos Billig Parfume.Mascha Vang Spray 3 Timer 150 Ml.

I slutningen af listen her har vi Mascha Vang Spray 3 Timer 150 Ml.. I anmeldelserne får den 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 125 DKK hos Billig Parfume.Mascha Vang Face-lotion Intens 3 Timer

I slutningen af siden her har vi Mascha Vang Face-lotion Intens 3 Timer, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 125 DKK hos Billig Parfume.
Læs mere

Shampoos

Shampoos

Alle de allerbedste shampoo modeller. Fremragende shampoos til priser fra 19 DKK.

Silver shampoos

Silver shampoos

Alle de allerbedste modeller. Fremragende silver shampoos fra 49 DKK.

Solcremer

Solcremer

De bedst anmeldte solcreme modeller. Solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de allerbedste tandpasta modeller. Fremragende tandpastaer til priser fra 16 DKK.

Hårfjernere

Hårfjernere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende hårfjernere fra 149 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*