Altmuligt > Beauty sager > Selvbrunere

Den bedste selvbruner i 2021

Mads Phikamphon

Alle selvbrunerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser, så er Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML den bedste selvbruner til begge køn.

Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML

Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML

🥇 den bedst anmeldte selvbruner

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

149 DKK hos Nice Hair
158 DKK hos Med24
179 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god selvbruner. Vi har derfor valgt en hel del modeller der får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 8 over nogle af de bedst anmeldte selvbrunere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du få en af de bedste selvbruner til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en selvbruner. I listen her svinger priserne fra fornuftige 9,- DKK for den billigste selvbruner til 185,- DKK for den dyreste selvbruner.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste selvbruner

For at kunne finde frem til den bedste selvbruner, så har vi udvalgt 8 forskellige selvbrunere.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 104 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte selvbruner.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste selvbruner.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge selvbruner udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte selvbruner

Den bedst anmeldte selvbruner er Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML. Den står lige nu til 149 DKK (før 179) hos Nice Hair. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr selvbruner. Prisen ligger nemlig lidt over gennemsnitsprisen for de viste selvbrunere.

Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML

Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML

🥇 den bedst anmeldte selvbruner

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

149 DKK hos Nice Hair
158 DKK hos Med24
179 DKK hos Helsebixen

Vildt nok er kun 0% af Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML anmeldelserne i den triste ende med 1-2 stjerner👍Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje EasySun Serviet 1 Stk.. Den står lige nu til 9 DKK (før 15) hos Nice Hair. En klart bedre pris end Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML selvbruneren herover.

EasySun Serviet 1 Stk.

EasySun Serviet 1 Stk.

🥈 den bedst anmeldte billige selvbruner
🥉 den billigste selvbruner

4.34.5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

9 DKK hos Nice Hair
9 DKK hos Netspiren
10 DKK hos Med24

Rigtig godt er blot 1% af anmeldelserne af EasySun Serviet 1 Stk. på 1 eller 2 stjerner.Vælger du at købe den billige EasySun Serviet 1 Stk. i stedet for Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML ovenfor, så kan du spare 140 DKK. Det er det samme som at du kan spare 94%.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste selvbruner med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML virkelig bedre anmeldt end de andre selvbrunere (Sun Spa Tan-in-a-Canspray 150ML er de blå barer, mens gennemsnittet for alle selvbrunerne er de grå barer).Noget billigere EasySun Serviet 1 Stk. er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder (EasySun Serviet 1 Stk. er her de blå barer).Den allerbedste model kommer fra mærket Sun Spa. Dette mærke fremstår også rigtig godt indefor kategorier som selvbrunere.

Den bedste billige selvbruner kommer som tidl. nævnt fra EasySun.

Fuldstændig ligesom med Sun Spa så klarer EasySun sig også virkeligt godt indefor produkter som selvbrunere.

Hvis du leder efter en selvbruner til damer, så er den bedst anmeldte Green People GreenPeople Self Tan Lotion. Den står nu til 152 DKK (før 209) hos Helsebixen.

Inden du vælger denne model, så bør du notere dig at den bedste selvbruner ikke er beregnet specifikt til enten mænd eller damer. Det betyder du nok godt kan vælge denne som mand.

Hvis du vil have en selvbruner specielt beregnet til damer, så er det modellen nedenfor du bør gå efter.

Hele 86% af anmeldelserne af Green People GreenPeople Self Tan Lotion er på 4-5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste selvbruner ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende selvbrunere. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide selvbrunerne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands...

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste selvbrunere har vi Btan B.tan I DON'T Want Tan On My Hands.... Den får hele 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👍

Den er for tiden på tilbud til 54 DKK hos Billig Parfume.Green People GreenPeople Self Tan Lotion

4.54.5 stjerner

Lige herefter har vi Green People GreenPeople Self Tan Lotion, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 86% ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud til 152 DKK hos Helsebixen.Ecooking Drops 30 Ml

4.34.5 stjerner

Ecooking Drops 30 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte selvbrunere, da den får 4.3 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er blot 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 145 DKK hos Med24.Easy Sun EasySun Self Tanning Spray 200 Ml

4.04 stjerner

Easy Sun EasySun Self Tanning Spray 200 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte selvbrunere, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 89 DKK hos Med24.Green People Gradual Tan 50 Ml

3.84 stjerner

Green People Gradual Tan 50 Ml på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 3.8 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 133 DKK hos Helsebixen.Ecooking Mousse 200 Ml

3.53.5 stjerner

Ecooking Mousse 200 Ml ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 3.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 1% er på triste 1-2 stjerner.

Den står netop nu til 185 DKK hos Med24.
Læs mere

Shampoos

Shampoos

De bedst anmeldte shampoo modeller. Shampoos fra 15 DKK.

Silver shampoos

Silver shampoos

Alle de allerbedste silver shampoo modeller. Fremragende silver shampoos til priser fra 60 DKK.

Solcremer

Solcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

De bedst anmeldte tandpasta modeller. Tandpastaer fra 16 DKK.

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de allerbedste toiletpapir modeller. Fremragende toiletpapir til priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*