Altmuligt > Sengeheste

Den bedste sengehest i 2020

Alle sengehestene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af af anmeldelser, så er den bedste sengehest SAFETY1ST Grå. Lige herunder kigger vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre sengeheste.

SAFETY1ST Grå

SAFETY1ST Grå

🥇 den bedste anmeldte sengehest
🥉 den billigste sengehest

4.64.5 stjerner baseret på 4.647 anmeldelser

215 DKK hos Amazon DE
350 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny sengehest, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 over de bedst anmeldte sengeheste👍

Anmeldelserne er en god start, men du skal også vælge en sengehest der modsvarer dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye sengehest.

Hvordan vi finder den bedste sengehest

For at finde frem til den allerbedste sengehest har vi udvalgt 5 forskellige sengeheste.

Herefter har vores robot fundet 4.997 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste sengehest.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge sengehest udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste sengehest

Bedst anmeldt af sengehestene er SAFETY1ST Grå. Den står lige nu til 215 DKK hos Amazon DE.

SAFETY1ST Grå

SAFETY1ST Grå

🥇 den bedste anmeldte sengehest
🥉 den billigste sengehest

4.64.5 stjerner baseret på 4.647 anmeldelser

215 DKK hos Amazon DE
350 DKK hos Coop

Usædvanligt høje 90% af SAFETY1ST Grå anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste sengehest med de andre sengehest modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder. Det er ret tydeligt at SAFETY1ST Grå er væsentligt bedre anmeldt end de andre modeller. SAFETY1ST Grå er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Alle 5 konkurrenter

Udover den bedste sengehest lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende sengeheste. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide sengehestene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Baby Dan Hvid

4.54.5 stjerner

Baby Dan Hvid har vi placeret lige uden for de allerbedste sengeheste, da den får ret gode 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 90% er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 500 DKK.Usorteret Baby Dan Folding Bed Guard

4.34.5 stjerner

I anmeldelserne får Usorteret Baby Dan Folding Bed Guard 4.3 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 85% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 405 DKK.Hoppekids IDA-MARIE

2.42.5 stjerner

Hoppekids IDA-MARIE får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 2.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den billigste pris hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 272 DKK.Hoppekids Ida-Marie Støvet Grøn

1.72 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi desuden Hoppekids Ida-Marie Støvet GrønI anmeldelserne får den 1.7 ud 5 stjerner

Den er billigst hos Coop, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Coop står den til 272 DKK.
Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*