Altmuligt > Sengetøj

De bedste sengetøj i 2020

Alle sengetøjene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 80 forskellige sengetøj. De bedste sengetøj er Juna Blå. Nedenfor kigger vi på hvorfor de er det bedste valg ifht. andre sengetøj.

Juna Blå

Juna Blå

🥇 de bedste anmeldte sengetøj

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du skal vælge et sæt nye sengetøj, så er det en god ide at gå efter en model der får gode anmeldelser. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 80 over de bedste sengetøj.

Anmeldelserne er godt, men du skal også vælge en model der passer til dine behov. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få dine nye sengetøj til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge sengetøj. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 249,- DKK for de billigste sengetøj til 1199,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet de bedste sengetøj

For at finde de bedste sengetøj har vi udvalgt 80 forskellige modeller.

Derefter har vores robot indsamlet 1.074 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til de absolut bedst anmeldte sengetøj.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange sengetøj. I stedet har vi gået efter at samle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er de bedste sengetøj.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


De bedst anmeldte sengetøj

De bedst anmeldte sengetøj er Juna Blå. De står lige nu til 399 DKK (før 499) hos Coop.

Juna Blå

Juna Blå

🥇 de bedste anmeldte sengetøj

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

399 DKK hos Coop

Checker vi Juna Blå anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Høie Beate Blå. De står lige nu til 249 DKK (før 599) hos Coop.

Høie Beate Blå

Høie Beate Blå

🥈 de bedst anmeldte billige sengetøj
🥉 de billigste sengetøj

4.85 stjerner baseret på 25 anmeldelser

249 DKK hos Coop

Kigger vi på Høie Beate Blå anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Vælger du at købe de billige Høie Beate Blå fremfor Juna Blå, så vil du spare 150 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 38%.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af de bedste sengetøj med gennemsnittet for alle de andre sengetøj modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er Juna Blå virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre modeller (Juna Blå er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Høie Beate Blå er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Høie Beate Blå er her de blå barer).Konkurrenterne

Udover de bedste sengetøj herover, så findes der også en sjat andre gode sengetøj. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide sengetøjene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik.
Juna Grå

5.05 stjerner

Lige efter de bedste sengetøj har vi Juna Grå. I anmeldelserne får de hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

De er lige nu på tilbud og billigst hos Coop, hvor de står til 399 DKK.Turiform Oginkl.

5.05 stjerner

Herefter kommer Turiform Oginkl., der i anmeldelserne får 5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 1199 DKK.Georg Jensen Damask Vertical Grå

4.85 stjerner

Georg Jensen Damask Vertical Grå er blandt de bedst anmeldte sengetøj, da de får 4.8 ud 5 stjerner. Vi har utrolige 97% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

De er netop nu på tilbud til 1099 DKK hos Coop.Høie Cornelia Blå

4.85 stjerner

Høie Cornelia Blå er blandt de bedst anmeldte sengetøj, da de får 4.8 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

De er netop nu på tilbud til 299 DKK hos Coop.Høie London

4.75 stjerner

Høie London ligeså godt anmeldt. De får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 98% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5👍

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 279 DKK.Høie London Lys Blå

4.75 stjerner

Høie London Lys Blå ligeså godt anmeldt. De får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt godt, da glimrende 97% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner👍

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 279 DKK.Høie Slumre Blå

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Høie Slumre Blå, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 399 DKK.Juna Til Spiga Mørk Grå

4.75 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Juna Til Spiga Mørk Grå, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 699 DKK.Høie London Grå

4.64.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi Høie London Grå, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 279 DKK.REDGREEN Og Blå

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af listen har vi REDGREEN Og Blå, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

De er lige nu på tilbud og til den billigste pris hos Coop, hvor de står til 249 DKK.Flere sengetøj

De fremragende sengetøj herover er ikke de eneste modeller vi har samlet anmeldelser for. Her har vi en liste med nogle af de andre modeller vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se, så er der modeller der får helt ned til under grusomme 2 stjerner.

4.4REDGREEN Hvide Og Dueblå Striber
4.3REDGREEN Med Grå Striber
4.3Juna Spiga
4.2Høie Kine Grøn
4.1Høie Eivor Petrol
4.0Borås Cotton Harmony
4.0Coop Grå/hvid
3.8Høie Olav Grå
3.8Høie Herman
3.8Mette Ditmer Three
3.3Borås Cotton Clara -med Blomster
3.0Juna Calm Rosa
2.8Juna Journey Grå
2.7Juna Pleasantly Grøn
2.5Mette Ditmer Milo Mørk Grå
2.5Høie Mille Grøn
2.0Juna Hvid
2.0Coop Sanja Gråblå
1.7Borås Cotton Til Harmony Grå
1.3Mette Ditmer Disorder Lilla/gul/grå

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*