Altmuligt > Beauty sager > Shampoos

De bedste shampoos i 2020

Alle shampooerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af af anmeldelser af shampoos modeller, så er GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml den bedste shampoo til både damer og mænd.

Søger du en helt bestemt type shampoo, så ser vi også nærmere på silver shampoos herunder.

GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml

GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml

🥇 den bedste anmeldte shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

50 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny shampoo, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe folk med at vælge en ny shampoo, så har Find Hold robotten indsamlet massevis af anmeldelser af de forskellige shampoos og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet lister med nogle af de bedst anmeldte shampoos.

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en shampoo der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye shampoo til en rigtig god pris.

Det store shampoo valg

Der findes flere forskellige typer shampoos, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer shampoos. Vi håber derved at kunne hjælpe til med at købe den rigtige shampoo.

Du kan overveje nogen af de mange forskellige silver shampoos.

I gennemsnit ligger prisen på silver shampoos omkring 200 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser, så for enhver type shampoo er der selvfølgelig ret stor forskel i prisen mellem den billigste og den dyreste model.

Hvis du er klar på flere forskellige typer shampoos, så kan du roligt læse videre på denne side. Lige herunder ser vi nemlig på de bedste af de 869 shampoos vi har valgt udfra deres virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at se på de flere forskellige typer shampoos, så har vi også taget et kik på de bedste modeller fra store og populære mærker som Kerastase, Maria Nila, Redken og Urtekram.

Sådan finder vi frem til den bedste shampoo

For at kunne finde frem til den allerbedste shampoo, så har vi udvalgt 869 forskellige shampoos fra populære mærker som Kerastase, Maria Nila, Redken og Urtekram.

Efter vi har udvalgt shampooerne har robotten fundet 156.383 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For at dække folks forskellige behov, så har vi checket flere typer shampoos.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste shampoo.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge shampoo udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste shampoo

Bedst anmeldt af shampooerne (uanset typen af shampoo) er GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml. Den står lige nu til 50 DKK hos Nice Hair.

GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml

GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml

🥇 den bedste anmeldte shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

50 DKK hos Nice Hair

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af GOSH Copenhagen GOSH Fresh Up DryDark Hair Types 150 Ml i den triste ende med 1-2 stjerner.Den bedst anmeldte silver shampoo

Af de silver shampoos modeller vi har kigget på, så er Maria Nila Sheer SILVER350 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 169 DKK hos Med24.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml anmeldelserne ligger i den gode ende. Glimrende 88% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre silver shampoo modeller, så kan du se silver shampoos modellerne her.

Søger du efter herre shampoo, så får Wella Sp Men Care SILVER250 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 139 DKK (før 225) hos Nice Hair.

Inden du vælger modellen her, så bør du notere dig at den bedst anmeldte shampoo ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge denne uanset den ikke er beregnet specielt til mænd.

Såfremt du vil have en shampoo specielt beregnet til mænd, så er det Wella Sp Men Care SILVER250 Ml nedenfor du bør vælge.

Checker vi Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 90% på 4-5 stjerner.Leder du efter en shampoo til damer, så får Kerastase Specifique Bain PREVENTION250 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 269 DKK (før 343) hos HQ Hair.

Som med shampooerne til mænd, så må du lige huske at den bedst anmeldte shampoo ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Med andre ord, så kan du rimeligt sikkert vælge denne i stedet for en model specielt til damer.

Såfremt du vil have en shampoo specielt beregnet til damer, så er det Wella Sp Men Care SILVER250 Ml nedenfor du bør vælge.

Kerastase Specifique Bain PREVENTION250 Ml anmeldelserne ligger altså godt. Lækre 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Leder du efter en shampoo til børn, så får Paul Mitchell Kids Baby DON'T CRY300 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 119 DKK (før 149) hos Nice Hair.

Paul Mitchell Kids Baby DON'T CRY300 Ml anmeldelserne ligger bestemt godt. Lækre 90% ligger på 4 eller 5 stjerner.Den bedste økologiske shampoo

Søger du efter en øko shampoo, så får Burt S Bees Burts Bees Lip Shimmer Strawberry 2 G de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 71 DKK hos Mecindo.Shampoos fra de store mærker

Mange folk går efter en shampoo fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste shampoos fra disse mærker.

De store og populære shampoo mærker vi har valgt at kigge nærmere på herunder er Kerastase, Maria Nila, Redken og Urtekram. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af mærkerne.

Ser vi på Kerastase modellerne, så får Kerastase Soleil Bain APRES-SOLEIL250 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi Kerastase Soleil Bain APRES-SOLEIL250 Ml til 176 DKK (før 195) hos Nice Hair.

Anmeldelserne af Kerastase Soleil Bain APRES-SOLEIL250 Ml ligger altså usædvanligt godt, da hele 97% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner👍Ser vi på Maria Nila modellerne, så får Maria Nila Sheer SILVER350 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi Maria Nila Sheer SILVER350 Ml til 169 DKK hos Med24.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml anmeldelserne ligger i den gode ende. Glimrende 88% ligger på 4 eller 5 stjerner.Ser vi på Redken modellerne, så får Redken EXTREME500 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi Redken EXTREME500 Ml til 189 DKK (før 210) hos Nice Hair.

Redken EXTREME500 Ml

Redken EXTREME500 Ml

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

189 DKK hos Nice Hair

Meget usædvanligt er kun 0% af Redken EXTREME500 Ml anmeldelserne på 1-2 stjerner👍Ser vi på Urtekram modellerne, så får Urtekram Body Care Urtekram Aloe Vera 500 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Netop nu har vi Urtekram Body Care Urtekram Aloe Vera 500 Ml til 59 DKK hos Med24.
Læs mere

Silver shampoos

Silver shampoos

Alle de allerbedste modeller. Fremragende silver shampoos til priser fra 49 DKK.

Solcremer

Solcremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte tandpasta modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Hårfjernere

Hårfjernere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende hårfjernere til priser fra 149 DKK.

Balsam

Balsam

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende balsam fra 40 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*