Altmuligt > Beauty sager > Shampoos > Silver shampoos

Den bedste silver shampoo i 2020

Alle silver shampooerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet mange hundrede af anmeldelser og fundet frem til at Maria Nila Sheer SILVER350 Ml er den bedste silver shampoo til både damer og mænd.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedste anmeldte silver shampoo

4.64.5 stjerner baseret på 367 anmeldelser

131 DKK hos Amazon UK
169 DKK hos Med24
199 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for silver shampoo, så derfor har vi fundet en del silver shampoos der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 20 liste med de bedst anmeldte silver shampoos👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en silver shampoo der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye silver shampoo.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nysilver shampoo. I listen her svinger priserne fra fornuftige 49,- DKK for den billigste silver shampoo til hele 377,- DKK for den dyreste silver shampoo.

Sådan finder vi frem til den bedste silver shampoo

For at kunne finde frem til den allerbedste silver shampoo, så har vi udvalgt 20 forskellige silver shampoos.

Efter vi har udvalgt silver shampooerne har Find Hold robotten fundet 1.516 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste silver shampoo.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge silver shampoo udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er bedst.


Den bedste silver shampoo

Bedst anmeldt af silver shampooerne er Maria Nila Sheer SILVER350 Ml. Lige nu står den til 131 DKK (før 148) hos Amazon UK.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedste anmeldte silver shampoo

4.64.5 stjerner baseret på 367 anmeldelser

131 DKK hos Amazon UK
169 DKK hos Med24
199 DKK hos Nice Hair

Anmeldelserne af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml ligger i den gode ende, da hele 88% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Wella Sp Men Care SILVER250 Ml. Lige nu står den til 66 DKK hos Amazon UK.

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige silver shampoo

4.64.5 stjerner baseret på 123 anmeldelser

66 DKK hos Amazon UK
139 DKK hos Nice Hair

Checker vi Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 90% på 4-5 stjerner.Den billige Wella Sp Men Care SILVER250 Ml koster netop nu 65 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 50%.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste silver shampoo med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml en del bedre end anmeldelserne af de andre silver shampoo modeller (Maria Nila Sheer SILVER350 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Wella Sp Men Care SILVER250 Ml er ligeså bedre end gennemsnittet for alle silver shampooerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Wella Sp Men Care SILVER250 Ml er her de øverste blå barer).Søger du efter herre silver shampoo, så får Wella Sp Men Care SILVER250 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 66 DKK hos Amazon UK.

Inden du vælger modellen her, så bør du notere dig at den bedst anmeldte silver shampoo ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge denne uanset den ikke er beregnet specielt til mænd.

Såfremt du vil have en silver shampoo specielt beregnet til mænd, så er det Wella Sp Men Care SILVER250 Ml nedenfor du bør vælge.

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige silver shampoo

4.64.5 stjerner baseret på 123 anmeldelser

66 DKK hos Amazon UK
139 DKK hos Nice Hair

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne ligger særdeles godt. Lækre 90% er nemlig på 4-5 stjerner.Alle 10 konkurrenter til bedste silver shampoo

Ved siden af den bedste silver shampoo ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende silver shampoos. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om silver shampooerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Redken Color Extend BLONDAGE300ML

4.54.5 stjerner

Redken Color Extend BLONDAGE300ML har vi placeret lige uden for de allerbedste silver shampoos, da den får ret gode 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså i den gode ende. Glimrende 87% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 149 DKK.LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml

4.14 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml 4.1 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 49 DKK. LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml er derved den billigste model her på siden.Philip Kingsley Pure SILVER250 Ml

4.04 stjerner

Philip Kingsley Pure SILVER250 Ml får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Coolshop. Der står den til 139 DKK.Depot The Male Tools & Co Depot No. 104 SILVER250 Ml

2.83 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Depot The Male Tools & Co Depot No. 104 SILVER250 MlI anmeldelserne får den 2.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Made4Men. Hos Made4Men står den til 159 DKK.Goldwell Dualsenses SILVER250ML

1.01 stjerne

På listen har vi desuden Goldwell Dualsenses SILVER250ML, der i anmeldelserne får 1 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 129 DKK.LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER980 Ml

0.71 stjerne

På listen har vi desuden LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER980 Ml, der i anmeldelserne får 0.7 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er blot 67% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 119 DKK. LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER980 Ml er derved den billigste model her på siden.Bjorn Axen Cool SILVER250 Ml

En af de resterende interessante silver shampoo er Bjorn Axen Cool SILVER250 Ml. Den får i anmeldelserne 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Mecindo. Der står den til 110 DKK.Sanotint Silver

Sanotint Silver er placeret i bunden i listen over de bedste silver shampoos, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god silver shampoo.

Sanotint Silver får 0 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 115 DKK.Antonio Axu SilverCool Purple 300 Ml

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Antonio Axu SilverCool Purple 300 Ml. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 99 DKK.LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER750 Ml

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER750 Ml. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 109 DKK. LOreal Professionnel L'OREAL Serie Expert Magnesium* SILVER750 Ml er derved den billigste model her på siden.
Læs mere

Solcremer

Solcremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte tandpasta modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Hårfjernere

Hårfjernere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende hårfjernere fra 149 DKK.

Balsam

Balsam

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende balsam fra 40 DKK.

Body oils

Body oils

Alle de bedst anmeldte body oil modeller. Fremragende body oils fra 53 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*