Altmuligt > Beauty sager > Shampoos > Silver shampoos

Den bedste silver shampoo i 2021

Mads Phikamphon

Alle silver shampooerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på en hel del anmeldelser, så er Maria Nila Sheer SILVER350 Ml den bedste silver shampoo. Hvorfor den er den bedste silver shampoo ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop
199 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for silver shampoo, så derfor har vi fundet en del silver shampoos der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 liste med de bedst anmeldte silver shampoos👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en silver shampoo der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye silver shampoo.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nysilver shampoo. I listen her svinger priserne fra fornuftige 70,- DKK for den billigste silver shampoo til hele 399,- DKK for den dyreste silver shampoo.

Mange går efter en silver shampoo fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Maria Nila.

Sådan finder vi frem til den bedste silver shampoo

For at kunne finde frem til den allerbedste silver shampoo, så har vi udvalgt 5 forskellige silver shampoos fra populære mærker som Maria Nila.

Efter vi har udvalgt silver shampooerne har robotten fundet 203 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste silver shampoo.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge silver shampoo udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste silver shampoo

Bedst anmeldt af silver shampooerne er Maria Nila Sheer SILVER350 Ml. Lige nu står den til 169 DKK hos Med24.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop
199 DKK hos Nice Hair

Fantastisk nok er blot 0% af anmeldelserne af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Goldwell Dualsenses SILVER250ML. Lige nu står den til 70 DKK (før 105) hos HQ Hair.

Goldwell Dualsenses SILVER250ML

Goldwell Dualsenses SILVER250ML

🥈 den bedst anmeldte billige silver shampoo
🥉 den billigste silver shampoo

4.04 stjerner baseret på 1 anmeldelser

70 DKK hos HQ Hair
97 DKK hos Nice Hair

Meget usædvanligt er kun 0% af anmeldelserne af Goldwell Dualsenses SILVER250ML på 1-2 stjerner.Den billige Goldwell Dualsenses SILVER250ML koster netop nu 99 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 59%.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste silver shampoo med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml en del bedre end anmeldelserne af de andre silver shampoo modeller (Maria Nila Sheer SILVER350 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Goldwell Dualsenses SILVER250ML er ligeså bedre end gennemsnittet for alle silver shampooerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Goldwell Dualsenses SILVER250ML er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor silver shampoos at Maria Nila fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som silver shampoos.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Goldwell.

Goldwell klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som silver shampoos.

Silver shampoos fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en silver shampoo fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte silver shampoos fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære silver shampoo mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Maria Nila.

Udfra de forskellige Maria Nila modeller, så får Maria Nila Sheer SILVER350 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Med24 har den netop nu til 169 DKK.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop
199 DKK hos Nice Hair

Fantastisk nok er kun 0% af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👍Alle 5 konkurrenter til bedste silver shampoo

Ved siden af den bedste silver shampoo ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende silver shampoos. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om silver shampooerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 5 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Loreal Magnesium SILVER300 Ml

4.75 stjerner

Loreal Magnesium SILVER300 Ml har vi placeret lige uden for de allerbedste silver shampoos, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 85 DKK.
Læs mere

Solcremer

Solcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de bedst anmeldte toiletpapir modeller. Fremragende toiletpapir fra 69 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende øjencremer fra 140 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*