Altmuligt > Beauty sager > Shampoos > Silver shampoos

Den bedste silver shampoo i 2021

Mads Phikamphon

Alle silver shampooerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet mange hundrede anmeldelser og fundet frem til at Loreal Magnesium SILVER300 Ml er den bedste silver shampoo til både damer og mænd.

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

84 DKK hos HQ Hair
85 DKK hos Billig Parfume
89 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne side



Overvej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for silver shampoo, så derfor har vi fundet en del silver shampoos der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 11 liste med de bedst anmeldte silver shampoos👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en silver shampoo der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye silver shampoo.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nysilver shampoo. I listen her svinger priserne fra fornuftige 49,- DKK for den billigste silver shampoo til hele 499,- DKK for den dyreste silver shampoo.

Mange går efter en silver shampoo fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Maria Nila og loreal.

Sådan finder vi frem til den bedste silver shampoo

For at kunne finde frem til den allerbedste silver shampoo, så har vi udvalgt 11 forskellige silver shampoos fra populære mærker som Maria Nila og loreal.

Efter vi har udvalgt silver shampooerne har robotten fundet 1.870 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste silver shampoo.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge silver shampoo udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste silver shampoo

Bedst anmeldt af silver shampooerne er Loreal Magnesium SILVER300 Ml. Lige nu står den til 84 DKK (før 109) hos HQ Hair.

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

84 DKK hos HQ Hair
85 DKK hos Billig Parfume
89 DKK hos Coolshop


Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste silver shampoo med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Loreal Magnesium SILVER300 Ml en del bedre end anmeldelserne af de andre silver shampoo modeller (Loreal Magnesium SILVER300 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).



Det er ikke blot indefor silver shampoos at Loreal fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som silver shampoos.

Søger du efter herre silver shampoo, så får Wella Sp Men Care SILVER250 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 139 DKK (før 225) hos Nice Hair.

Inden du vælger modellen her, så bør du notere dig at den bedst anmeldte silver shampoo ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge denne uanset den ikke er beregnet specielt til mænd.

Såfremt du vil have en silver shampoo specielt beregnet til mænd, så er det Wella Sp Men Care SILVER250 Ml nedenfor du bør vælge.

Checker vi Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne, så ligger hele 89% på 4 eller 5 stjerner.



Silver shampoos fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en silver shampoo fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte silver shampoos fra de store mærker.

De store og populære silver shampoo mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Maria Nila og loreal. For hvert af disse mærker har vi fundet frem til den bedst anmeldte silver shampoo.

Baseret på de forskellige Maria Nila modeller, så får Maria Nila Sheer SILVER350 Ml de bedst anmeldelser. For tiden har vi Maria Nila Sheer SILVER350 Ml til 135 DKK (før 157) hos Amazon DE.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Glimrende 89% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.



Baseret på de forskellige loreal modeller, så får Loreal Magnesium SILVER300 Ml de bedst anmeldelser. For tiden har vi Loreal Magnesium SILVER300 Ml til 84 DKK (før 109) hos HQ Hair.

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

Loreal Magnesium SILVER300 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

4.75 stjerner baseret på 12 anmeldelser

84 DKK hos HQ Hair
85 DKK hos Billig Parfume
89 DKK hos Coolshop


Alle 10 konkurrenter til bedste silver shampoo

Ved siden af den bedste silver shampoo ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende silver shampoos. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om silver shampooerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍




Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

4.64.5 stjerner

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml har vi placeret lige uden for de allerbedste silver shampoos, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 89% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 169 DKK.



Maria Nila Sheer SILVER1000 Ml

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Maria Nila Sheer SILVER1000 Ml 4.5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 85% ligger på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der står den til 499 DKK.



Redken Color Extend BLONDAGE300ML

4.54.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden Redken Color Extend BLONDAGE300MLI anmeldelserne får den 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 87% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 119 DKK.



Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

4.54.5 stjerner

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 139 DKK.



Philip Kingsley Pure SILVER250 Ml

4.24.5 stjerner

På listen har vi desuden Philip Kingsley Pure SILVER250 Ml, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner ud af 5

Den er netop nu til den bedste pris hos Coolshop, hvor den står til 139 DKK.



Maria Nila Sheer SILVER100 Ml

4.24.5 stjerner

På listen har vi desuden Maria Nila Sheer SILVER100 Ml, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner ud af 5

Den er netop nu til den bedste pris hos Billig Parfume, hvor den står til 95 DKK.



LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml

4.24.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml. Den får i anmeldelserne 4.2 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 49 DKK. LOreal Paris L'OREAL Paris Colorista SILVER200 Ml er derved den billigste model her på siden.



Depot The Male Tools & Co Depot No. 104 SILVER250 Ml

4.24.5 stjerner

En af de resterende interessante silver shampoos er Depot The Male Tools & Co Depot No. 104 SILVER250 Ml. Den får i anmeldelserne 4.2 ud af 5 stjerner

For tiden er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 99 DKK.



Goldwell Dualsenses SILVER250ML

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Goldwell Dualsenses SILVER250ML. Den får i anmeldelserne 4 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 129 DKK.




Læs mere

Solcremer

Solcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de bedst anmeldte toiletpapir modeller. Fremragende toiletpapir fra 68 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende øjencremer fra 119 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*