Altmuligt > Beauty sager > Shampoos > Silver shampoos

Den bedste silver shampoo i 2021

Mads Phikamphon

Alle silver shampooerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet flere hundrede anmeldelser og fundet frem til at Maria Nila Sheer SILVER350 Ml er den bedste silver shampoo til både damer og mænd.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

158 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for silver shampoo, så derfor har vi fundet en del silver shampoos der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 6 liste med de bedst anmeldte silver shampoos👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en silver shampoo der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på din nye silver shampoo.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nysilver shampoo. I listen her svinger priserne fra fornuftige 53,- DKK for den billigste silver shampoo til hele 383,- DKK for den dyreste silver shampoo.

Mange går efter en silver shampoo fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Maria Nila.

Sådan finder vi frem til den bedste silver shampoo

For at kunne finde frem til den allerbedste silver shampoo, så har vi udvalgt 6 forskellige silver shampoos fra populære mærker som Maria Nila.

Efter vi har udvalgt silver shampooerne har robotten fundet 404 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste silver shampoo.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge silver shampoo udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste silver shampoo

Bedst anmeldt af silver shampooerne er Maria Nila Sheer SILVER350 Ml. Lige nu står den til 158 DKK hos Amazon DE.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

158 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Wella Sp Men Care SILVER250 Ml. Lige nu står den til 53 DKK (før 60) hos Amazon DE. Helt sikkert en bedre pris end Maria Nila Sheer SILVER350 Ml silver shampooen som blev fremhævet lige før.

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige silver shampoo
🥉 den billigste silver shampoo

4.54.5 stjerner baseret på 201 anmeldelser

53 DKK hos Amazon DE

Checker vi Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne, så ligger hele 87% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Wella Sp Men Care SILVER250 Ml koster netop nu 105 DKK mindre end Maria Nila Sheer SILVER350 Ml ovenfor. Med andre ord kan du spare 66%👍

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste silver shampoo med de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml noget bedre end anmeldelserne af de andre silver shampoo modeller. Maria Nila Sheer SILVER350 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle silver shampooerne er de grå.Den billigere model Wella Sp Men Care SILVER250 Ml er også noget bedre end gennemsnittet for alle silver shampooerne. Se blot diagrammet lidt længere nede. Wella Sp Men Care SILVER250 Ml er her de øverste blå barer.Mærket Maria Nila som den bedste model stammer fra fremstår også særdeles godt indefor kategorier som silver shampoos.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Wella.

Wella klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som silver shampoos.

Søger du efter herre silver shampoo, så får Wella Sp Men Care SILVER250 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 53 DKK (før 60) hos Amazon DE.

Inden du vælger modellen her, så bør du notere dig at den bedst anmeldte silver shampoo ikke er beregnet specielt til enten mænd eller damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge denne uanset den ikke er beregnet specielt til mænd.

Såfremt du vil have en silver shampoo specielt beregnet til mænd, så er det Wella Sp Men Care SILVER250 Ml nedenfor du bør vælge.

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

Wella Sp Men Care SILVER250 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige silver shampoo
🥉 den billigste silver shampoo

4.54.5 stjerner baseret på 201 anmeldelser

53 DKK hos Amazon DE

Checker vi Wella Sp Men Care SILVER250 Ml anmeldelserne, så ligger hele 87% på 4 eller 5 stjerner.Silver shampoos fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en silver shampoo fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte silver shampoos fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære silver shampoo mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Maria Nila.

Udfra de forskellige Maria Nila modeller, så får Maria Nila Sheer SILVER350 Ml flest stjerner i anmeldelserne. Amazon DE har den netop nu til 158 DKK.

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

Maria Nila Sheer SILVER350 Ml

🥇 den bedst anmeldte silver shampoo

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

158 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Med24
185 DKK hos Coolshop

Fantastisk nok er blot 0% af Maria Nila Sheer SILVER350 Ml anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Alle 6 konkurrenter til bedste silver shampoo

Ved siden af den bedste silver shampoo ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende silver shampoos. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt synes om silver shampooerne ovenfor, for så kan det jo være en af de 6 modeller herunder vil være det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Loreal Magnesium SILVER300 Ml

4.75 stjerner

Loreal Magnesium SILVER300 Ml har vi placeret lige uden for de allerbedste silver shampoos, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos Billig Parfume, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Billig Parfume står den til 85 DKK.Goldwell Dualsenses SILVER250ML

4.04 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Goldwell Dualsenses SILVER250ML 4 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller og meget usædvanligt er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner👍

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 129 DKK.
Læs mere

Solcremer

Solcremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende solcremer fra 62 DKK.

Tandpastaer

Tandpastaer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Toiletpapir

Toiletpapir

Alle de bedst anmeldte toiletpapir modeller. Fremragende toiletpapir fra 69 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende øjencremer fra 138 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*