Altmuligt > Hjelme > Skihjelme

Den bedste skihjelm i 2021

Mads Phikamphon

Alle skihjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet en hel del anmeldelser og derved fundet frem til at Salomon Mirage er den bedste skihjelm til både damer og mænd.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter
1260 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for skihjelm. Vi har derfor fundet en del modeller der får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 3 liste over de bedst anmeldte skihjelme👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye skihjelm.

Hvordan vi finder frem til den bedste skihjelm

For at kunne finde den allerbedste skihjelm, så har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt skihjelmene har robotten indsamlet 14 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste skihjelm.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge skihjelm udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste skihjelm

Bedst anmeldt af skihjelmene er Salomon Mirage. Lige nu står den til 1049 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter
1260 DKK hos Amazon DE

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Salomon Grom Visor. Lige nu står den til 570 DKK (før 750) hos Amazon DE.

Salomon Grom Visor

Salomon Grom Visor

🥈 den bedst anmeldte billige skihjelm
🥉 den billigste skihjelm

4.95 stjerner baseret på 9 anmeldelser

570 DKK hos Amazon DE

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Salomon Grom Visor er på 4 eller 5 stjerner.Den billige Salomon Grom Visor koster lige nu 479 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter svarer det til at du sparer 46%. Uanset den store besparelse, så skal du lige huske at der jo ikke er tale om samme skihjelm.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste skihjelm med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Salomon Mirage en del bedre end anmeldelserne af de andre skihjelme (Salomon Mirage er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Noget billigere Salomon Grom Visor er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder (Salomon Grom Visor er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor skihjelme at mærket Salomon fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som rygskjolde.

Hvis du søger efter en skihjelm til damer, så er den bedst anmeldte Salomon Mirage. Den står netop nu til 1049 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1049 DKK hos Aktiv Vinter
1260 DKK hos Amazon DE

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du søger efter en skihjelm til børn, så er den bedst anmeldte Cairn Electron Photochromic. Den står netop nu til 799 DKK (før 949) hos Aktiv Vinter.

Ser vi på anmeldelserne af Cairn Electron Photochromic, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Alle 3 konkurrenter til bedste skihjelm

Ved siden af den bedste skihjelm lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende skihjelme. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Cairn Electron Photochromic

5.05 stjerner

Cairn Electron Photochromic har vi placeret lige uden for de allerbedste skihjelme, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Aktiv Vinter, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Aktiv Vinter står den til 799 DKK.

Husk dog at denne model er målrettet børn.
Læs mere

Cykelhjelme

Cykelhjelme

Alle de allerbedste cykelhjelm modeller. Fremragende cykelhjelme til priser fra 149 DKK.

Skijakker

Skijakker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende skijakker fra 300 DKK.

Anorakker

Anorakker

De bedst anmeldte anorak modeller. Fremragende anorakker fra 2445 DKK.

Skibukser

Skibukser

Alle de allerbedste skibukser modeller. Fremragende skibukser til priser fra 270 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*