Altmuligt > Hjelme > Skihjelme

Den bedste skihjelm i 2021

Mads Phikamphon

Alle skihjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet en hel del anmeldelser og derved fundet frem til at Salomon Mirage er den bedste skihjelm til både damer og mænd.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm
🥉 den billigste skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for skihjelm. Vi har derfor fundet en del modeller der får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 2 liste over de bedst anmeldte skihjelme👍

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye skihjelm.

Hvordan vi finder frem til den bedste skihjelm

For at kunne finde den allerbedste skihjelm, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt skihjelmene har robotten indsamlet 5 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste skihjelm.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge skihjelm udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste skihjelm

Bedst anmeldt af skihjelmene er Salomon Mirage. Lige nu står den til 1499 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm
🥉 den billigste skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste skihjelm med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Salomon Mirage en del bedre end anmeldelserne af de andre skihjelme (Salomon Mirage er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Leder du efter en skihjelm til damer, så får Salomon Mirage de bedste anmeldelser. Den står nu til 1499 DKK (før 2000) hos Aktiv Vinter.

Salomon Mirage

Salomon Mirage

🥇 den bedst anmeldte skihjelm
🥉 den billigste skihjelm

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

1499 DKK hos Aktiv Vinter

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Salomon Mirage er på 4+ ud af 5 stjerner.Leder du efter en skihjelm til børn, så får Cairn Electron Photochromic de bedste anmeldelser. Den står nu til 949 DKK hos Aktiv Vinter.

Ser vi på anmeldelserne af Cairn Electron Photochromic, så ligger ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Sammenlignet med alle andre skihjelme, så er Cairn Electron Photochromic noget billigere end de forskellige modeller til voksne.

Alle 2 konkurrenter til bedste skihjelm

Ved siden af den bedste skihjelm lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende skihjelme. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg ifht. dine behov.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik👍
Cairn Electron Photochromic

5.05 stjerner

Cairn Electron Photochromic har vi placeret lige uden for de allerbedste skihjelme, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Aktiv Vinter. Hos Aktiv Vinter står den til 949 DKK.

Husk dog at modellen her er målrettet børn.
Læs mere

Cykelhjelme

Cykelhjelme

De bedst anmeldte cykelhjelm modeller. Fremragende cykelhjelme fra 126 DKK.

Skijakker

Skijakker

Alle de allerbedste skijakke modeller. Fremragende skijakker til priser fra 300 DKK.

Anorakker

Anorakker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende anorakker fra 3899 DKK.

Skibukser

Skibukser

De bedst anmeldte skibukser modeller. Fremragende skibukser fra 270 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*