Altmuligt > Værktøj > Skruetrækkere

De bedste skruetrækkere i 2021

Mads Phikamphon

Alle skruetrækkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er den bedste skruetrækker Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker. Hvorfor den er den bedste skruetrækker kigger vi nærmere på nedenfor.

Vil du helst have en bestemt type skruetrækker, så ser vi nærmere på bitsskruetrækkere længere nede.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for skruetrækker. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte skruetrækkere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye skruetrækker til en rigtig god pris.

Det store skruetrækker valg

Der findes flere forskellige typer skruetrækkere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer skruetrækkere. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at finde den rigtige skruetrækker.

En af de typer du kan se på er bitsskruetrækkere.

Gennemsnitligt ligger prisen på bitsskruetrækkere omkring 100 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer skruetrækkere er der naturligvis stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer skruetrækkere, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 7 skruetrækkere vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

Udover at kigge på de flere forskellige typer skruetrækkere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som Wera.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste skruetrækker

For at kunne finde den bedste skruetrækker, så har vi udvalgt 7 forskellige modeller fra store mærker som Wera.

Herefter har vores robot indsamlet 1.939 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi set på mange slags skruetrækkere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste skruetrækker.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste skruetrækker

Bedst anmeldt af skruetrækkerne (på tværs af alle typerne) er Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker. Lige nu står den til 60 DKK (før 107) hos Toolster.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Wera 162 I PH VDE-isoleret Krydskærvsskruetrækker. Lige nu står den til 38 DKK (før 75) hos Amazon DE.

Wera 162 I PH VDE-isoleret Krydskærvsskruetrækker

Wera 162 I PH VDE-isoleret Krydskærvsskruetrækker

🥈 den bedst anmeldte billige skruetrækker

4.95 stjerner baseret på 1.274 anmeldelser

38 DKK hos Amazon DE
56 DKK hos Toolster
58 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Wera 162 I PH VDE-isoleret Krydskærvsskruetrækker ligger altså virkeligt godt, da hele 97% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner👍Den billige Wera 162 I PH VDE-isoleret Krydskærvsskruetrækker koster lige nu 22 DKK mindre end Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker. Det betyder du kan spare 37%.

Det er ikke kun indefor skruetrækkere at mærket Wera fremstår fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. skruetrækkere, polsøgere og bitsskruetrækkere.

Den bedst anmeldte bitsskruetrækker

Af de modeller vi har set på, så er Wera 810/1 Bits-håndgreb Med Låsering den bedst anmeldte. Lige nu står den til 103 DKK (før 184) hos Toolster.

Wera 810/1 Bits-håndgreb Med Låsering

Wera 810/1 Bits-håndgreb Med Låsering

🥉 den billigste skruetrækker

4.75 stjerner baseret på 337 anmeldelser

103 DKK hos Toolster
129 DKK hos ProShop

Checker vi Wera 810/1 Bits-håndgreb Med Låsering anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 92% på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre bitsskruetrækkere, så kan du se alle bitsskruetrækkerne her.

Skruetrækkere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en skruetrækker fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste skruetrækkere fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Wera.

Kigger vi på Wera skruetrækkere modellerne, så får Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker de bedst anmeldelser. Toolster har den lige nu til 60 DKK (før 107).

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker er på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Bitsskruetrækkere

Bitsskruetrækkere

De allerbedste bitsskruetrækkere. Bitsskruetrækkere fra 103 DKK.

Polsøgere

Polsøgere

Alle de bedste polsøger modeller. Fremragende polsøgere fra 62 DKK.

Bitssæt

Bitssæt

De allerbedste bitssæt modeller. Priser fra 174 DKK.

Listesakse

Listesakse

De allerbedste listesakse. Listesakse fra 263 DKK.

Vandpumpetænger

Vandpumpetænger

Alle de bedste vandpumpetang modeller. Fremragende vandpumpetænger fra 105 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*