Altmuligt > Værktøj > Skruetrækkere

De bedste skruetrækkere i 2021

Mads Phikamphon

Alle skruetrækkerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste skruetrækker 293 BahcoPZ 1. Hvorfor den er den bedste skruetrækker kigger vi nærmere på nedenfor.

Vil du helst have en bestemt type skruetrækker, så ser vi nærmere på bitsskruetrækkere længere nede.

293 BahcoPZ 1

293 BahcoPZ 1

🥇 den bedst anmeldte skruetrækker

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

80 DKK hos Toolster
90 DKK hos Computersalg
115 DKK hos El VVS

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for skruetrækker. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte skruetrækkere.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye skruetrækker til en rigtig god pris.

Det store skruetrækker valg

Der findes flere forskellige typer skruetrækkere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer skruetrækkere. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at finde den rigtige skruetrækker.

En af de typer du kan se på er bitsskruetrækkere.

Gennemsnitligt ligger prisen på bitsskruetrækkere omkring 300 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For alle typer skruetrækkere er der naturligvis stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer skruetrækkere, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 15 skruetrækkere vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

Udover at kigge på de flere forskellige typer skruetrækkere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som Wera.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste skruetrækker

For at kunne finde den bedste skruetrækker, så har vi udvalgt 15 forskellige modeller fra store mærker som Wera.

Herefter har vores robot indsamlet 4.544 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi set på mange slags skruetrækkere.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste skruetrækker.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste skruetrækker

Bedst anmeldt af skruetrækkerne (på tværs af alle typerne) er 293 BahcoPZ 1. Lige nu står den til 80 DKK hos Toolster.

293 BahcoPZ 1

293 BahcoPZ 1

🥇 den bedst anmeldte skruetrækker

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

80 DKK hos Toolster
90 DKK hos Computersalg
115 DKK hos El VVS

Helt usædvanlige 100% af 293 BahcoPZ 1 anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje 3336 Wera 160 I VDE Kærv-skruetrækker Klinge-bredde 2.5 Mm Klinge-længde 80 Mm DIN EN 60900. Lige nu står den til 53 DKK hos El VVS.

3336 Wera 160 I VDE Kærv-skruetrækker Klinge-bredde 2.5 Mm Klinge-længde 80 Mm DIN EN 60900 anmeldelserne ligger virkeligt godt. Lækre 96% ligger på 4-5 stjerner.Den billige 3336 Wera 160 I VDE Kærv-skruetrækker Klinge-bredde 2.5 Mm Klinge-længde 80 Mm DIN EN 60900 koster lige nu 27 DKK mindre end 293 BahcoPZ 1. Det betyder du kan spare 34%.

Det er ikke kun indefor skruetrækkere at mærket 293 fremstår fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. stemmejern og skruetrækkere.

Den bedste billige skruetrækker kommer fra 3336. 3336 klarer sig ligesom 293 også virkeligt godt indefor andre andre typer produkter. For 3336 fx. kategorier som stemmejern og skruetrækkere.

Den bedst anmeldte bitsskruetrækker

Af de modeller vi har set på, så er Wera Kraftform Kompakt 22 Med Taske den bedst anmeldte. Lige nu står den til 399 DKK (før 761) hos Toolster.

Helt usædvanlige 100% af Wera Kraftform Kompakt 22 Med Taske anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis du vil kigge på de andre bitsskruetrækkere, så kan du se alle bitsskruetrækkerne her.

Skruetrækkere fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en skruetrækker fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste skruetrækkere fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Wera.

Kigger vi på Wera skruetrækkere modellerne, så får Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker de bedst anmeldelser. Toolster har den lige nu til 58 DKK (før 105).

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Wera 167 I VDE-isoleret TORX®-skruetrækker er på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Bitsskruetrækkere

Bitsskruetrækkere

De allerbedste bitsskruetrækkere. Bitsskruetrækkere fra 129 DKK.

Polsøgere

Polsøgere

Alle de bedste polsøger modeller. Fremragende polsøgere fra 61 DKK.

Bitssæt

Bitssæt

De allerbedste bitssæt modeller. Priser fra 84 DKK.

Listesakse

Listesakse

De allerbedste listesakse. Listesakse fra 320 DKK.

Vandpumpetænger

Vandpumpetænger

Alle de bedste vandpumpetang modeller. Fremragende vandpumpetænger fra 139 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*