Altmuligt > Værktøj > Slibesten

Den bedste slibesten i 2021

Mads Phikamphon

Alle slibestenene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er Lansky Ekstra GROVK70 den bedste slibesten. Nedenfor kigger vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med andre slibesten.

Lansky Ekstra GROVK70

Lansky Ekstra GROVK70

🥇 den bedst anmeldte slibesten

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

135 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god slibesten. Derfor har vi udvalgt en del modeller der får fremragende anmeldelser.

For at hjælpe folk som dig godt på vej med at vælge en ny slibesten, så har robotten fundet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. Derved har vi kunne lave top 8 listen her over de bedste slibesten.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye slibesten til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge slibesten. I listen her svinger prisen fx. fra 73,- DKK for den billigste slibesten til 339,- DKK for den dyreste slibesten.

Bemærk at slibesten skal sættes i stik. Det betyder at hvis du køber i en butik udenfor Danmark så skal du huske at sikre dig at der følger et stik som passer til danske stikkontakter.

Sådan finder vi den bedste slibesten

For at finde den allerbedste slibesten har vi udvalgt 8 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 1.722 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste slibesten.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte slibesten

Den bedst anmeldte slibesten er Lansky Ekstra GROVK70. Den står lige nu til 135 DKK hos Grejfreak.

Lansky Ekstra GROVK70

Lansky Ekstra GROVK70

🥇 den bedst anmeldte slibesten

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

135 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Lansky Ekstra GROVK70 ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Såfremt vi sammenligner den bedste slibesten med de andre slibesten, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede. Som du kan se, så er Lansky Ekstra GROVK70 noget bedre anmeldt end de andre modeller. Lansky Ekstra GROVK70 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle slibestenene er gråt.Den bedste model kommer fra Lansky. Dette mærke fremstår også fremragende indefor produkter som slibesten.

8 konkurrenter

Udover den bedste slibesten lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende slibesten. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide slibestenene herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Hultafors HF

4.95 stjerner

Lige efter de allerbedste slibesten har vi Hultafors HF. I anmeldelserne får den hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Outdoor Pro, hvor den står til 339 DKK.Lansky MEDIUMK280

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Lansky MEDIUMK280 4.8 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Vi har utrolige 95% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Grejfreak, hvor den står til 155 DKK.Lansky GROVK120

4.64.5 stjerner

Lansky GROVK120 er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Hele 91% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 120 DKK.Lansky FINK600

4.64.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi også Lansky FINK600, der i anmeldelserne får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Grejfreak, hvor den står til 165 DKK.Lansky Ultra FINK2000

4.54.5 stjerner

Lansky Ultra FINK2000 ligger med 4.5 stjerner temmeligt godt placeret i mange anmeldelser.. Hele 89% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Grejfreak, hvor den står til 210 DKK.Lansky Ultra Fintil Bølgeskær K1000

4.54.5 stjerner

Ligeså ganske godt anmeldt er Lansky Ultra Fintil Bølgeskær K1000. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner

Netop nu er den til den bedste pris hos Grejfreak. Der står den til 120 DKK.Opinel 10 Cm

4.04 stjerner

Opinel 10 Cm er placeret til sidst i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende slibesten.

Den får 4 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden billigst hos Outmore, hvor den står til 73 DKK. Opinel 10 Cm er derved den billigste slibesten i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Multiværktøj

Multiværktøj

Alle de bedste multiværktøj modeller. Fremragende multiværktøj fra 1249 DKK.

Malerpistoler

Malerpistoler

De allerbedste modeller. Priser fra 389 DKK.

Kabelsakse

Kabelsakse

De bedst anmeldte kabelsakse. Fremragende kabelsakse fra 340 DKK.

Skydestokke

Skydestokke

Alle de bedste skydestok modeller. Fremragende skydestokke fra 499 DKK.

Tænger

Tænger

De allerbedste modeller. Priser fra 139 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*