Altmuligt > Elektronik > Slow cookere

Den bedste slow cooker i 2021

Mads Phikamphon

Alle slow cookerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet anmeldelser for 13 forskellige slow cookere. Fritel SC 2090 er den bedste slow cooker. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Fritel SC 2090

Fritel SC 2090

🥇 den bedst anmeldte slow cooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

556 DKK hos Computersalg
599 DKK hos Whiteaway
599 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny slow cooker, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at købe katten i sækken.

For hver eneste model har vores robot samlet anmeldelserne sammen og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 13 over de bedst anmeldte slow cookere.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye slow cooker til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nyslow cooker. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 288,- DKK for den billigste slow cooker til hele 1299,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en slow cooker fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Crock Pot.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har de fleste slow cookere modeller et batteri som du skal holde opladt for at du får noget brugbart ud af maskineriet.

Hvis der ikke medfølger nogle batterier med, så bør du nok lige overveje om du bør købe batterier med samtidigt med at du køber din nye slow cooker.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste slow cooker

For at kunne finde den bedste slow cooker, så har vi udvalgt 13 forskellige modeller fra mærker som Crock Pot.

Herefter har robotten indsamlet 2.604 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste slow cooker.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge slow cooker udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte slow cooker

Den bedst anmeldte slow cooker er Fritel SC 2090. Lige nu står den til 556 DKK hos Computersalg.

Fritel SC 2090

Fritel SC 2090

🥇 den bedst anmeldte slow cooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

556 DKK hos Computersalg
599 DKK hos Whiteaway
599 DKK hos Skousen

Helt utrolige 100% af Fritel SC 2090 anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Russell Hobbs 3.5L. Den står lige nu til 288 DKK hos ProShop.

Russell Hobbs 3.5L

Russell Hobbs 3.5L

🥈 den bedst anmeldte billige slow cooker
🥉 den billigste slow cooker

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

288 DKK hos ProShop
317 DKK hos Whiteaway
317 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er kun 0% af Russell Hobbs 3.5L anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner👍Køber du den billige Russell Hobbs 3.5L i stedet for Fritel SC 2090 ovenfor, så sparer du 268 DKK. Med andre ord kan du spare 48%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to slow cookere ikke er de samme modeller.

Hvis vi sammenligner den bedste slow cooker med alle de andre slow cookere, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Fritel SC 2090 noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Fritel SC 2090 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Russell Hobbs 3.5L er også bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram. Russell Hobbs 3.5L er her de øverste blå barer.Mærket Fritel som den bedste slow cooker kommer fra fremstår også virkeligt godt indefor andre typer produkter som slow cookere og frituregryder.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Russell Hobbs. Russell Hobbs klarer sig også virkeligt godt indefor produkter som fx. slow cookere og frituregryder.

Slow cookere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at vælge en slow cooker fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste slow cookere fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Crock Pot.

Den bedst anmeldte Crock Pot slow cooker vi har kunne finde er en Crock Pot CROCK-POT201006. Netop nu har vi den til 1049 DKK hos Elgiganten.

Ret vilde 100% af Crock Pot CROCK-POT201006 anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Boblerne

Ved siden af den bedste slow cooker lige herover, så findes der også andre spændende slow cookere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide slow cookerne herover.

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Crock Pot CROCK-POT201006

5.05 stjerner

Lige efter de bedste slow cookere har vi Crock Pot CROCK-POT201006. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 1049 DKK.Crockpot 2.4 Liter

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Crockpot 2.4 Liter 4.8 stjerner, så den er også ret tæt på de bedste slow cookere. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu til den billigste pris hos Elgiganten, hvor den står til 399 DKK.Crock Pot Crock-Pot

4.85 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi også Crock Pot Crock-PotI anmeldelserne får den 4.8 ud 5 stjerner

Netop nu er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1299 DKK.Russell Hobbs Slowcooker 6L

4.75 stjerner

Russell Hobbs Slowcooker 6L er blandt de rigtig godt anmeldte slow cookere, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 496 DKK.OBH Nordica Saveur

4.75 stjerner

Ligeså ret godt anmeldt er OBH Nordica Saveur. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩

Netop nu er den til den billigste pris hos Whiteaway. Der står den til 449 DKK.Crock-Pot 5.6L

4.75 stjerner

Ligeså godt anmeldt er Crock-Pot 5.6L. Den får 4.7 ud af 5 stjerner og bestemt godt nok er blot 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 1256 DKK.Crockpot 4.7 Liter

4.64.5 stjerner

Crockpot 4.7 Liter ligger i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder den er en god slow cooker.

Den får 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den billigste pris hos Elgiganten, hvor den står til 799 DKK.Electrolux ESC7400 Slowcooker 6.8L

4.64.5 stjerner

En af de øvrige interessante slow cookere er Electrolux ESC7400 Slowcooker 6.8L, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner ud af 5. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Gucca. Der er den på tilbud til 580 DKK.Russell Hobbs Med Multifunktion 5L

4.44.5 stjerner

Russell Hobbs Med Multifunktion 5L ligger i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket dog stadig betyder den er en god slow cooker.

Den får 4.4 stjerner

Den er lige nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 635 DKK.Russell Hobbs Chalboard

4.44.5 stjerner

En af de øvrige interessante slow cookere er Russell Hobbs Chalboard, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 240 DKK.
Læs mere

Riskogere

Riskogere

De allerbedste riskoger modeller. Priser fra 208 DKK.

Frituregryder

Frituregryder

Alle de allerbedste frituregryder. Fremragende frituregryder fra 283 DKK.

Air fryere

Air fryere

De bedste air fryer modeller. Fremragende air fryere fra 300 DKK.

Sous vider

Sous vider

De allerbedste sous vide modeller. Priser fra 141 DKK.

Sous vide stave

Sous vide stave

Alle de allerbedste sous vide stave. Fremragende sous vide stave fra 623 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*