Altmuligt > Elektronik > Sodavandsmaskiner

Den bedste sodavandsmaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle sodavandsmaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 9 forskellige sodavandsmaskiner. Sodastream Crystal Black er den bedste sodavandsmaskine. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Sodastream Crystal Black

Sodastream Crystal Black

🥇 den bedst anmeldte sodavandsmaskine

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

949 DKK hos Whiteaway
949 DKK hos Skousen
1599 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny sodavandsmaskine, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 9 over de bedst anmeldte sodavandsmaskiner.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye sodavandsmaskine.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en sodavandsmaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 396,- DKK for den billigste sodavandsmaskine til 1212,- DKK for den dyreste model.

Opladning og gaspatroner

Som du nok allerede ved, så har langt de fleste sodavandsmaskiner et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet.

I tilfælde af du vælger en model til batterier, så skal du huske at checke hvorvidt du har nogle batterier liggendeeller om der evt. følger batterier med. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din nye sodavandsmaskine.

Næppe overraskende, så skal alle sodavandsmaskiner selvfølgelig bruge gaspatroner i passende mængder, så det er sikkert en overvejelse værd at købe nogle ekstra med når du køber din nye sodavandsmaskine.

Sodavandsmaskine design

Udover anmeldelser og features, så skal du også skænke designet af din nye sodavandsmaskine en tanke. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du skal tænke på om farve og materialer passer til dit køkken. Hvis den ikke passer, så bør du måske overveje en anden model.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye sodavandsmaskine ren. Alt efter det valgte design, så kan sodavandsmaskinen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Sådan har vi fundet den bedste sodavandsmaskine

For at finde den allerbedste sodavandsmaskine har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 7.310 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste sodavandsmaskine.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge sodavandsmaskine udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte sodavandsmaskine

Den bedst anmeldte sodavandsmaskine er Sodastream Crystal Black. Lige nu står den til 949 DKK hos Whiteaway.

Sodastream Crystal Black

Sodastream Crystal Black

🥇 den bedst anmeldte sodavandsmaskine

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

949 DKK hos Whiteaway
949 DKK hos Skousen
1599 DKK hos Elgiganten

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Sodastream Crystal Black er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Sodastream Genesis Megapack. Den står lige nu til 444 DKK hos Elgiganten.

Sodastream Genesis Megapack

Sodastream Genesis Megapack

🥈 den bedst anmeldte billige sodavandsmaskine

4.75 stjerner baseret på 496 anmeldelser

444 DKK hos Elgiganten
489 DKK hos Whiteaway
489 DKK hos Skousen

Checker vi Sodastream Genesis Megapack anmeldelserne, så ligger helt vildt høje 92% på 4 eller 5 stjerner.Køber du den billige Sodastream Genesis Megapack i stedet for Sodastream Crystal Black, så kan du spare 505 DKK. Med andre ord kan du spare 53%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to sodavandsmaskiner ikke er ens.

Hvis vi sammenligner den allerbedste sodavandsmaskine med alle de andre sodavandsmaskiner, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er Sodastream Crystal Black noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Sodastream Crystal Black er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Sodastream Genesis Megapack er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Sodastream Genesis Megapack er her de øverste blå barer.Mærket Sodastream som den bedste sodavandsmaskine kommer fra fremstår også fremragende indefor andre typer produkter som sodavandsmaskiner.

De 9 bobler

Ved siden af den bedste sodavandsmaskine herover, så findes der også andre gode sodavandsmaskiner. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide sodavandsmaskinerne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
AARKE BLACK

5.05 stjerner

AARKE BLACK har vi placeret lige uden for de bedste sodavandsmaskiner, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den billigst hos Whiteaway. Der står den til 1212 DKK.Sodastream Power White

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Sodastream Power White 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste sodavandsmaskiner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 1199 DKK hos Elgiganten.Sodastream Power Black

4.85 stjerner

Sodastream Power Black er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 4.8 ud 5 stjerner. Vi har utrolige 96% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 1160 DKK hos Whiteaway.Sodastream GENESIS1217501776

4.64.5 stjerner

Sodastream GENESIS1217501776 er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 399 DKK hos Elgiganten.Sodastream Spirit Black

4.54.5 stjerner

Sodastream Spirit Black ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 87% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 396 DKK. Sodastream Spirit Black er derved den billigste sodavandsmaskine på denne side.Sodastream Source Black

4.44.5 stjerner

Sodastream Source Black ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 89% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Whiteaway. Hos Whiteaway står den til 749 DKK.AARKE Brass

4.34.5 stjerner

Med på siden her har vi også AARKE Brass. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den billigst hos Computersalg. Der står den til 1148 DKK.
Læs mere

Ismaskiner

Ismaskiner

De bedst anmeldte ismaskiner. Ismaskiner fra 248 DKK.

Vaffeljern

Vaffeljern

Alle de bedste vaffeljern. Fremragende vaffeljern fra 141 DKK.

Bordgrills

Bordgrills

De bedste modeller. Priser fra 91 DKK.

Toastmaskiner

Toastmaskiner

De bedst anmeldte toastmaskiner. Toastmaskiner fra 91 DKK.

Racletter

Racletter

Alle de bedste racletter. Fremragende racletter fra 397 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*