Altmuligt > Elektronik > Sodavandsmaskiner

Den bedste sodavandsmaskine i 2020

Alle sodavandsmaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 17 forskellige sodavandsmaskiner. Aarke Copper er den bedste sodavandsmaskine. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Aarke Copper

Aarke Copper

🥇 den bedste anmeldte sodavandsmaskine

4.44.5 stjerner baseret på 1.215 anmeldelser

1349 DKK hos Coop
1349 DKK hos Elgiganten
1510 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god sodavandsmaskine. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge en ny sodavandsmaskine, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige sodavandsmaskiner og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 17 liste over de bedst anmeldte sodavandsmaskiner.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye sodavandsmaskine.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en sodavandsmaskine. Her i vores liste starter priserne på 348,- DKK for den billigste sodavandsmaskine til 1349,- DKK for den dyreste model.

Gaspatroner

Alle sodavandsmaskiner bruger selvfølgelig gaspatroner i passende mængder. Derfor er det sikkert værd at overveje at købe nogle ekstra gaspatroner med når du køber din nye sodavandsmaskine.

Design af sodavandsmaskiner

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af din nye sodavandsmaskine. For mange er det jo vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

I tilfælde af designet betyder noget, så skal du tænke på farve og materialer på din nye sodavandsmaskine. Passer den valgte models farver og materialer med dit køkken eller ej?

Til sidste bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre din nye sodavandsmaskine ren og pæn. Afhængig af designet, så kan sodavandsmaskinen nemlig være mere eller mindre besværlig at rengøre.

PS: Sådan finder vi den bedste sodavandsmaskine

For at finde frem til den bedste sodavandsmaskine har vi udvalgt 17 forskellige sodavandsmaskiner.

Herefter har vores robot fundet 10.915 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte sodavandsmaskine.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste sodavandsmaskine.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste sodavandsmaskine

Bedst anmeldt af sodavandsmaskinerne er Aarke Copper. Lige nu står den til 1349 DKK (før 1699) hos Coop. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr sodavandsmaskine. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnitsprisen for sodavandsmaskiner.

Aarke Copper

Aarke Copper

🥇 den bedste anmeldte sodavandsmaskine

4.44.5 stjerner baseret på 1.215 anmeldelser

1349 DKK hos Coop
1349 DKK hos Elgiganten
1510 DKK hos Computersalg

Hele 86% af anmeldelserne af Aarke Copper er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Sodastream Spirit Black. Lige nu står den til 348 DKK (før 741) hos Amazon DE. En noget andet pris end Aarke Copper sodavandsmaskinen herover.

Sodastream Spirit Black

Sodastream Spirit Black

🥈 den bedst anmeldte billige sodavandsmaskine
🥉 den billigste sodavandsmaskine

4.24.5 stjerner baseret på 4.391 anmeldelser

348 DKK hos Amazon DE
445 DKK hos Computersalg
535 DKK hos ProShop


Den billige Sodastream Spirit Black koster lige nu 1001 DKK mindre end Aarke Copper. Det er det samme som at du kan spare 74%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at de to sodavandsmaskiner ikke er ens.

10 konkurrenter

Udover den bedste sodavandsmaskine herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode sodavandsmaskiner. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Sodastream Power Black

4.34.5 stjerner

Lige udenfor de bedste sodavandsmaskiner har vi Sodastream Power Black. I anmeldelserne får den hele 4.3 ud af 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud til 1169 DKK hos Computersalg.Sodastream Spirit Mega Pack Black

4.24.5 stjerner

Herefter har vi Sodastream Spirit Mega Pack Black, der i anmeldelserne får 4.2 ud af 5 stjerner

Den står lige nu til 431 DKK hos ProShop.Sodastream Spirit Whi

4.14 stjerner

Sodastream Spirit Whi er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 4.1 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 440 DKK hos ProShop.Sodastream Genesis Mega Pack Metallic Black

Sodastream Genesis Mega Pack Metallic Black er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 0 ud 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den står lige nu til 444 DKK hos Elgiganten.Sodastream Genesis Mega Pack Whi Grey

Sodastream Genesis Mega Pack Whi Grey ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 449 DKK.Sodastream Power Whi

Sodastream Power Whi ligeså ret godt placeret i anmeldelserne. Den får 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 1169 DKK.Sodastream Soce Black

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Sodastream Soce Black, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Computersalg, hvor den også er på tilbud. Hos Computersalg står den til 699 DKK.Sodastream Soce Whi

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Sodastream Soce Whi, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den også er på tilbud. Hos Kitchentime står den til 749 DKK.Sodastream Crystal Metal Black

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Sodastream Crystal Metal Black, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👊

Den er til den billigste pris hos Computersalg, hvor den også er på tilbud. Hos Computersalg står den til 927 DKK.Sodastream Spirit Mega Pack Whi

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Sodastream Spirit Mega Pack Whi, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 658 DKK.
Læs mere

Ismaskiner

Ismaskiner

Alle de allerbedste ismaskiner. Fremragende ismaskiner til priser fra 200 DKK.

Vaffeljern

Vaffeljern

De bedste modeller. Fremragende vaffeljern fra 126 DKK.

Bordgrills

Bordgrills

De bedst anmeldte bordgrill modeller. Priserne starter på 95 DKK.

Toastmaskiner

Toastmaskiner

Alle de allerbedste toastmaskiner. Fremragende toastmaskiner til priser fra 95 DKK.

Racletter

Racletter

De bedste modeller. Fremragende racletter fra 160 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*