Altmuligt > Elektronik > Sodavandsmaskiner

Den bedste sodavandsmaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle sodavandsmaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 10 forskellige sodavandsmaskiner. Sodastream Crystal Black er den bedste sodavandsmaskine. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Sodastream Crystal Black

Sodastream Crystal Black

🥇 den bedst anmeldte sodavandsmaskine

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1299 DKK hos Whiteaway
1599 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Når du skal vælge en ny sodavandsmaskine, så er det vigtigt at gå efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du nemlig undgå at lave et fejlkøb.

For hver eneste model har vores robot indsamlet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 10 over de bedst anmeldte sodavandsmaskiner.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare penge på din nye sodavandsmaskine.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en sodavandsmaskine. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 399,- DKK for den billigste sodavandsmaskine til 1308,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en sodavandsmaskine fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi et på de bedste modeller fra AARKE.

Opladning og gaspatroner

Som du nok allerede ved, så har langt de fleste sodavandsmaskiner et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet.

I tilfælde af du vælger en model til batterier, så skal du huske at checke hvorvidt du har nogle batterier liggendeeller om der evt. følger batterier med. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din nye sodavandsmaskine.

Næppe overraskende, så skal alle sodavandsmaskiner selvfølgelig bruge gaspatroner i passende mængder, så det er sikkert en overvejelse værd at købe nogle ekstra med når du køber din nye sodavandsmaskine.

Sodavandsmaskine design

Udover anmeldelser og features, så skal du også skænke designet af din nye sodavandsmaskine en tanke. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du skal tænke på om farve og materialer passer til dit køkken. Hvis den ikke passer, så bør du måske overveje en anden model.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye sodavandsmaskine ren. Alt efter det valgte design, så kan sodavandsmaskinen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Sådan har vi fundet den bedste sodavandsmaskine

For at finde den allerbedste sodavandsmaskine har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra populære mærker som AARKE.

Derefter har vores robot fundet 20.169 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte sodavandsmaskine.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange sodavandsmaskiner. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste sodavandsmaskine.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte sodavandsmaskine

Den bedst anmeldte sodavandsmaskine er Sodastream Crystal Black. Lige nu står den til 1299 DKK hos Whiteaway. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr sodavandsmaskine. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for sodavandsmaskiner.

Sodastream Crystal Black

Sodastream Crystal Black

🥇 den bedst anmeldte sodavandsmaskine

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1299 DKK hos Whiteaway
1599 DKK hos Elgiganten

Helt utrolige 100% af Sodastream Crystal Black anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Sodastream GENESIS1217501776. Den står lige nu til 399 DKK hos Elgiganten. Helt sikkert en noget andet pris end Sodastream Crystal Black som blev fremhævet lige før.

Sodastream GENESIS1217501776

Sodastream GENESIS1217501776

🥈 den bedst anmeldte billige sodavandsmaskine
🥉 den billigste sodavandsmaskine

4.64.5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

399 DKK hos Elgiganten

Ret vilde 100% af Sodastream GENESIS1217501776 anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Den billige Sodastream GENESIS1217501776 koster netop nu 900 DKK mindre end Sodastream Crystal Black. I iskolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 69%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme model.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste sodavandsmaskine med gennemsnittet for de andre sodavandsmaskiner, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Sodastream Crystal Black virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre sodavandsmaskine modeller (Sodastream Crystal Black er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den billigere model Sodastream GENESIS1217501776 er også en del bedre end gennemsnittet for alle sodavandsmaskinerne. Se bare diagrammet lidt længere nede (Sodastream GENESIS1217501776 er her de blå barer).Det er ikke kun indefor sodavandsmaskiner at Sodastream klarer sig rigtig godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som fx. sodavandsmaskiner.

Sodavandsmaskiner fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en sodavandsmaskine fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste sodavandsmaskiner fra disse mærker.

Der er klart nok flere store sodavandsmaskine mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra AARKE.

Den bedst anmeldte AARKE sodavandsmaskine vi har kunne finde er en AARKE BLACK. For tiden står den til 1237 DKK hos Computersalg.

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af AARKE BLACK på triste 1-2 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af den bedste sodavandsmaskine herover, så findes der også andre gode sodavandsmaskiner. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide sodavandsmaskinerne herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
AARKE BLACK

5.05 stjerner

AARKE BLACK har vi placeret lige uden for de bedste sodavandsmaskiner, da den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er blot 0% er på 1-2 stjerner👍

For tiden er den billigst hos Computersalg. Der står den til 1237 DKK.Sodastream Power White

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Sodastream Power White 4.8 stjerner, så den er også super tæt på de bedste sodavandsmaskiner. Lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 1199 DKK hos Elgiganten.Sodastream Genesis Megapack

4.75 stjerner

Sodastream Genesis Megapack er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 444 DKK hos Elgiganten.AARKE White

4.54.5 stjerner

AARKE White er blandt de rigtig godt anmeldte sodavandsmaskiner, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 1148 DKK hos Computersalg.Sodastream Source Black

4.44.5 stjerner

Sodastream Source Black ligeså ret godt anmeldt. Den får 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 89% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.Sodastream Spirit Black

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi også Sodastream Spirit Black, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner ud af 5. Dvs. at anmeldelserne ligger godt. Hele 85% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 460 DKK.AARKE Copper

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi også AARKE Copper. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den billigst hos ProShop. Der står den til 1308 DKK.Sodastream Power Black

4.34.5 stjerner

Med på siden her har vi også Sodastream Power Black. Den får i anmeldelserne 4.3 stjerner

For tiden er den billigst hos Elgiganten. Der står den til 1199 DKK.
Læs mere

Ismaskiner

Ismaskiner

De bedst anmeldte ismaskiner. Ismaskiner fra 296 DKK.

Vaffeljern

Vaffeljern

Alle de bedste vaffeljern. Fremragende vaffeljern fra 140 DKK.

Bordgrills

Bordgrills

De bedste modeller. Priser fra 91 DKK.

Toastmaskiner

Toastmaskiner

De bedst anmeldte toastmaskiner. Toastmaskiner fra 91 DKK.

Racletter

Racletter

Alle de bedste racletter. Fremragende racletter fra 444 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*