Altmuligt > Beauty sager > Solcremer

Den bedste solcreme i 2021

Mads Phikamphon

Alle solcremene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet flere hundrede anmeldelser så er VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml den bedste solcreme. Lige herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre solcremer.

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte solcreme
🥉 den billigste solcreme

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

92 DKK hos Escentual
92 DKK hos Amazon UK
105 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god solcreme. Vi har derfor udvalgt en del modeller der allesammen får fremragende anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi har kunne lave denne top 8 over nogle af de bedste solcremer.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men du skal også vælge en solcreme der modsvarer det du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for hver af modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste solcreme til en god pris👍

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nysolcreme. Her i vores liste går priserne fx. fra 92,- DKK for den billigste solcreme til hele 296,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en solcreme fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Vichy.

Sådan har vi fundet den bedste solcreme

For at finde den allerbedste solcreme har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra populære mærker som Vichy.

Herefter har vores robot fundet 580 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte solcreme.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste solcreme.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste solcreme

Bedst anmeldt af solcremene er VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml. Den står lige nu til 92 DKK (før 143) hos Escentual.

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte solcreme
🥉 den billigste solcreme

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

92 DKK hos Escentual
92 DKK hos Amazon UK
105 DKK hos Amazon DE

Rigtig godt er kun 0% af VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml anmeldelserne på 1-2 stjerner.Sammenligner vi anmeldelserne af den allerbedste solcreme med gennemsnittet for alle de andre solcremer, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du ret klart kan se, så er VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml noget bedre anmeldt end alle de andre solcreme modeller (VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå).Den bedste solcreme stammer fra VICHY. Dette mærke fremstår ligeså særdeles godt indefor produkter som fx. solcremer.

Hvis du leder efter en solcreme til børn, så er den bedst anmeldte LA ROCHE-POSAY Anthelios Pigmentation SPF50+ 50 Ml. Den står lige nu til 62 DKK hos Med24.Ikke så overraskende, så har LA ROCHE-POSAY Anthelios Pigmentation SPF50+ 50 Ml en lavere pris end prisen på de forskellige modeller til voksne. Præcis ligesom det forholder sig med flere andre typer produkter til børn.

Solcremer fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en solcreme fra et af de store mærker. Lad os derfor tage et kik på de bedste solcremer fra de store mærker.

Der er klart nok flere store solcreme mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Vichy.

Den bedst anmeldte Vichy solcreme vi har kunne finde er en VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml. Den står for tiden til 92 DKK (før 143) hos Escentual.

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml

🥇 den bedst anmeldte solcreme
🥉 den billigste solcreme

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

92 DKK hos Escentual
92 DKK hos Amazon UK
105 DKK hos Amazon DE

Rigtig godt er blot 0% af anmeldelserne af VICHY Capital Ideal SOLEILSPF30 50 Ml på 1 eller 2 stjerner.De 8 konkurrenter til bedste solcreme

Ved siden af den bedste solcreme lige herover, så findes der også andre spændende solcremer. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det rette valg, hvis du af en eller andre grund ikke lide solcremene herover🙂

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Nuxe Til Ansigt/krop SPF30 150 Ml

4.95 stjerner

Nuxe Til Ansigt/krop SPF30 150 Ml har vi placeret lige uden for de bedste solcremer, da den får hele 4.9 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 99% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 165 DKK.Annemarie Börlind SunSPF 30 DNA Protect

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Annemarie Börlind SunSPF 30 DNA Protect 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste solcremer. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 296 DKK.Nuxe Milky Spray Face & Body SPF 20

4.64.5 stjerner

Nuxe Milky Spray Face & Body SPF 20 er også blandt de bedst anmeldte solcremer, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 132 DKK.Vichy Ideal Soleil Velvety Cream SPF50+ 50ML

4.64.5 stjerner

Vichy Ideal Soleil Velvety Cream SPF50+ 50ML får også ret gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner og alletiders er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Med24. Der står den til 116 DKK.LA ROCHE-POSAY Anthelios Pigmentation SPF50+ 50 Ml

4.34.5 stjerner

LA ROCHE-POSAY Anthelios Pigmentation SPF50+ 50 Ml ligger med 4.3 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne.

Den er lige nu til den bedste pris hos Med24, hvor den står til 62 DKK.

Bemærk dog at denne model er beregnet til børn.REN Clean Screen Mineral Sunscreen SPF30 50ML

4.24.5 stjerner

REN Clean Screen Mineral Sunscreen SPF30 50ML ligger med 4.2 stjerner temmeligt godt placeret i anmeldelserne.

Den er lige nu til den bedste pris hos Coolshop, hvor den står til 209 DKK.
Læs mere

Tandpastaer

Tandpastaer

De bedste modeller. Fremragende tandpastaer fra 16 DKK.

Toiletpapir

Toiletpapir

De bedst anmeldte toiletpapir modeller. Toiletpapir fra 68 DKK.

øjencremer

øjencremer

Alle de allerbedste øjencremer. Fremragende øjencremer fra 119 DKK.

Hårfarver

Hårfarver

De bedste modeller. Fremragende hårfarver fra 95 DKK.

Hårelastikker

Hårelastikker

De bedst anmeldte hårelastik modeller. Hårelastikker fra 19 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*