Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Soundbars

Den bedste soundbar i 2021

Mads Phikamphon

Alle soundbarene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på en hel del anmeldelser, så er den bedste soundbar DALI KATCH ONE. Hvorfor den er den bedste soundbar ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

DALI KATCH ONE

DALI KATCH ONE

🥇 den bedst anmeldte soundbar
🥉 den billigste soundbar

4.34.5 stjerner baseret på 26 anmeldelser

5499 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for soundbar, så derfor har vi valgt en del soundbars der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sparket vores robot i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 2 liste med de bedst anmeldte soundbars.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features modellerne har, samt hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye soundbar.

Hvis dit budget er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig påtænke at købe en brugt soundbar.

Opladere

Når du ser på soundbars, så bør du huske på at der formodentlig er et batteri som du skal holde opladt med passende mellemrum. Til de fleste soundbars følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stik, så du skal sikre dig at opladerens stik matcher din danske stikkontakt såfremt du køber din nye soundbar i udlandet. Det er temmeligt ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din soundbar.

Hvordan vi har fundet den bedste soundbar

For at kunne finde den allerbedste soundbar, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt soundbarene har robotten indsamlet 33 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste soundbar.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge soundbar udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste soundbar

Bedst anmeldt af soundbarene er DALI KATCH ONE. Lige nu står den til 5499 DKK hos HiFi Klubben.

DALI KATCH ONE

DALI KATCH ONE

🥇 den bedst anmeldte soundbar
🥉 den billigste soundbar

4.34.5 stjerner baseret på 26 anmeldelser

5499 DKK hos HiFi Klubben


Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den bedste soundbar med gennemsnittet for de andre soundbar modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af DALI KATCH ONE noget bedre end anmeldelserne af alle de andre soundbar modeller (DALI KATCH ONE er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Det er ikke kun indefor soundbars at mærket DALI fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som soundbars og kompakte højtalere.

Alle 2 konkurrenter

Udover den bedste soundbar ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende soundbars. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide soundbarene lige herover, for så kan det være en af de 2 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken soundbar du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Bluesound PULSE2I

3.53.5 stjerner

Bluesound PULSE2I har vi placeret lige uden for de allerbedste soundbars, da den får hele 3.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

Den er til den bedste pris hos HiFi Klubben. Hos HiFi Klubben står den til 6999 DKK.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende trådløse højtalere fra 252 DKK.

Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere

De bedst anmeldte bluetooth højtaler modeller. Bluetooth højtalere fra 499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

Alle de allerbedste subwoofer modeller. Fremragende subwoofers til priser fra 2935 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

De bedst anmeldte labelprinter modeller. Labelprintere fra 219 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*